Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Οι αγρότες απειλούν τα ΜΑΤ με... φυτοφάρμακα


Η κόντρα της κυβέρνησης με τους αγρότες που βρίσκονται επί ποδός για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, έχει ενδιάμεσο... σταθμό τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι άνδρες των ΜΑΤ είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να εφαρμόσουν το «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης και έχουν ήδη βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών κοινωνικών ομάδων, με τελευταίο παράδειγμα τις αψιμαχίες στο υπουργείο Εργασίας με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Συννεφιασμένος ο καιρός την Παρασκευή


Ομίχλη, συννεφιά και υγρασία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Παρασκευή ενώ ανοδική τάση θα έχει η θερμοκρασία από αύριο και για τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Παρασκευή έχει ως εξής:

Τραγωδία στην Ξάνθη - Επεσε από το τζαμί και σκοτώθηκε κυνηγώντας περιστέρια


Τραγικό τέλος βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει από την οροφή του τζαμιού τα περιστέρια, έπεσε στο κενό.

Ολα τα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ που θέλει να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας


Κατά 94 θα μειωθούν τα τμήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας που θα εμφανισθούν στο μηχανογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση το προσεχές καλοκαίρι.
Τα τμήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ που εμφανίζονταν στο μηχανογραφικό δελτίο ανέρχτονταν σε 480, ενώ φέτος θα εμφανισθούν 386, εκ των οποίων 20 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ. Μέχρι σήμερα υπήρχαν 85 σχολές και 533 τμήματα σε 40 Ιδρύματα εκ των οποίων 26 Πανεπιστήμια και 14 ΤΕΙ.

Γιατί αποχωρεί o Χατζηγιάννης από το σχήμα με τους Ζουγανέλη- Μπουλά


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχωρεί από το σχήμα με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά στην «Ακτή Πειραιώς».
Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, η συμφωνία ήταν οι εμφανίσεις τους να ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου. Αυτό στην συνέχεια άλλαξε και το πρόγραμμα πήρε παράταση. Ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους συνεργάτες του είχε προγραμματίσει εμφανίσεις στο εξωτερικό και με τα νέα δεδομένα δεν μπορεί να συνεχίσει στο νυχτερινό μαγαζί. Οι πληροφορίες μας, υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής θα αντικατασταθεί από άλλον καλλιτέχνη.

«Ύποπτη» κίνηση της NASA ξεσήκωσε τους UFOλόγους σε όλον τον κόσμo


«Πανικός» προκλήθηκε εχθές σε όλους τους UFOλόγους ανά τον κόσμο, συνειδητοποίησαν ότι είχε αφαιρεθεί μεγάλος αριθμός φωτογραφιών από αρχείο της NASA.

Ποια είναι η εταιρεία NHC που αγόρασε την Κασσιόπη της Κέρκυρας για 100 εκατομμύρια


Ολοκληρώθηκε η πρώτη άμεση διεθνής επένδυση σε δημόσια γη με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου να αποδέχεται τη δεσμευτική οικονομική προσφορά του ομίλου NHC Capital για την παραχώρηση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα για τα επόμενα 99 χρόνια.
Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Μιχάλης Ιγνατίου: Εχει δίκιο ο Λοβέρδος -Ο Παπανδρέου μεθόδευσε την προσφυγή στο ΔΝΤ


Ο γνωστός και έμπειρος Ελληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σε σημερινό του άρθρο καταγγέλλει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια» σημειώνοντας ότι «οι καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στη Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ».

Στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα», ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι «βιάζουν την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινικ Στρος Καν»

και τονίζει ότι η προσφυγή ήταν «μεθοδευμένη και βάση σχεδίου πορεία προς τον μηχανισμό».

Τοπληρες άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου έχει ωςεξής:

Βαριές ευθύνες Παπανδρέου

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, που ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, είναι αποκαλυπτικός των διεργασιών που ξεκίνησαν μία εβδομάδα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 2009, και κατέληξαν στην προσφυγή της Ελλάδας στο σκληρό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2013 κάθε μέρα κλείνουμε γκρουπ, ωστόσο μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχές στα γκρουπ που είναι ήδη έτοιμα


Κι αν ο Μάρτης και η  άνοιξη για πολλούς, έχουν ακόμη  δρόμο, στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, μέσα στο καταχείμωνο, σε καθημερινή βάση σημειώνουν ακόμα γκρουπ, συμμετοχές, εκδηλώσεις και γενικά υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση  από τους φίλους και τις φίλες  του Κομιτάτου .  Το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο ετοιμάζεται να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ σε συμμετοχές και εκδηλώσεις.

Στον Λούρο τίμησε τους τρείς Ιεράρχες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος


Στον ιερό ναό της Αγίας Ευαγγελίστρας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος όπου εκεί παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Μπαίλης ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Λούρου κ. Κακιούζης καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος
αντιπολίτευσης κ. Στέργιος Γιαννάκης καθώς και πλήθος μαθητών συνοδευόμενοι απο τους δασκάλους τους.Απευθυνόμενος προς τους μαθητές ο Σεβασμιότατος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο  και αναφορικά με τους τρείς Ιεράρχες μίλησε 
για την συμβολή τους στα γράμματα.

Ελληνορωσική ασπίδα στην οικονομική εισβολή των Τούρκων!


Φαίνεται ότι η επιχειρούμενη τουρκική χρηματοοικονομική εισβολή στον Ελληνικό χώρο αποκτά αντίπαλο δέος και μάλιστα σεβαστό.
Τρανταχτό παράδειγμα η ιστορική καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ της ακριτικής Ξάνθης την οποία επιθυμούσαν διακαώς τουρκικές επιχειρήσεις για ευνόητους λόγους.
Η συμφωνία μάλιστα θεωρείτο κλεισμένη, γεγονός που είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή το Ελληνικό κράτος παρέμενε αμέτοχο.

Ίμια: Αποκάλυψη – βόμβα για τη νύχτα της ντροπής


Ο Κώστας Σημίτης, τις κρίσιμες ώρες της 30ης Ιανουαρίου 1996, όχι μόνο δεν δέχτηκε τον αρχηγό της ΕΥΠ, αντίθετα τον παρέπεμψε στον... Μαντέλη!
Σοβαρότατα ερωτηματικά από την εμπλοκή του επίορκου τέως υπουργού που όπως αποδείχθηκε είχε δεχθεί χορηγίες από τον Χριστοφοράκο της Siemens.
Χορηγίες που όμως γνώριζαν τόσο η τουρκικής καταγωγής σύζυγος Χριστοφοράκου, όσο και ο Τούρκος πεθερός του που μάλιστα ήταν ο εισηγητής του περιβόητου 2%!

Δηλώσεις Ερντογάν για τη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά


«Μετέφερα στον Έλληνα πρωθυπουργό την επιθυμία μας να μην τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση (που αφορά το διορισμό 240 ιμάμηδων στη Δυτική Θράκη) και να ακυρωθεί», είπε την τετάρτη ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν, ενημερώνοντας την κοινοβουλευτική του ομάδα για τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ.

Χρώματα που φανερώνουν τη σεξουαλικότητα σας


Περνάτε απίστευτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να κάνετε τους τέλειους συνδυασμούς πριν περάσετε την πόρτα του σπιτιού σας και βγείτε έξω; 
Πολύ καλά κάνετε και προβληματίζεστε με τους χρωματικούς συνδυασμούς αφού τα χρώματα που επιλέγετε λένε πολλά για τη σεξουαλικότητα σας.
Διαβάστε παρακάτω και αναδείξτε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Καρούζου


Η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Πόπη Παπανδρέου που διερευνά τις εταιρίες του Ιωάννη Καρούζου, έδωσε παραγγελία προς την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών και ζητεί στοιχεία ταυτότητας όλων των προσώπων που συμμετείχαν στις διαδικασίες δανεισμού των εταιριών του Ομίλου Καρούζου προκειμένου να διερευνηθεί η νομιμότητα του δανεισμού. 

Πήρε Ντίνα, φέρνει Εσπάρθα, Μπόιντ, Κάιπερ ο Παναθηναϊκός


Αθήνα
Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών χτυπούν σε όλα τα μέτωπα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν έρθει σε συμφωνία με τρεις παίκτες, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Θανάση Ντίνα από την Παναχαϊκή. Πρόκειται για τον Ολλανδό αριστερό μπακ Νίκι Κάιπερ, τον σκωτσέζο επιθετικό Κρις Μπόιντ και τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ Χοκίν Αρκάγια Εσπάθα.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ


Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει ένα οριστικό τέλος στα πειράματα σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς
Μετά από 20 χρόνια ακτιβισμού, οι πρωτοπόροι της εκστρατείας αυτής,
η The Body Shop και η Cruelty Free International “γιορτάζουν” την απαγόρευση!
Επισυνάπτεται Δελτίο Τύπου προς ενημέρωσή σας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει  ένα οριστικό τέλος στα πειράματα  σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς 
Μετά από 20 χρόνια ακτιβισμού, οι πρωτοπόροι της εκστρατείας αυτής,
 η The Body Shop και η Cruelty Free International
“γιορτάζουν” την απαγόρευση!

Υπ. Οικονομικών: Τον Φεβρουάριο θα δοθούν 3 δισ. ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ιδιώτες


Εντός του Φεβρουαρίου η αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, ύψους 3 δισ. ευρώ
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποπληρωμής οφειλών του δημοσίου συνολικού ύψους 3 δισ. ευρώ εντός του Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργού Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Την έσερναν στο έδαφος μέχρι να ξεψυχήσει!


Τραγικός θάνατος γυναίκας στα χέρια δύο συγχωριανών της
Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» οι δυο φερόμενοι δράστες της άγριας δολοφονίας μιας γυναίκας στην Κάρυστο, το πτώμα της οποίας βρέθηκε χθες σε χωράφι της περιοχής.

O Bαξεβάνης «αποκαλύπτει» που πραγματικά οφείλεται η εξαφάνιση της λίστας Λαγκάρντ


Με νέο του tweet o δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης εξηγεί ότι τελικά δεν υπήρξε συγκάλυψη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά κάτι άλλο...

Καστελόριζο: Δεν υπάρχουν γιατροί, νερό και καύσιμα


SOS εκπέμπουν οι 250 μόνιμοι κάτοικοι του Καστελόριζου, που εδώ και χρόνια δηλώνουν «ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους». Η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου είναι το μικρότερο πρόβλημα για την ακριτική περιοχή, που αντιμετωπίζει καθημερινά την έλλειψη γιατρών, την αδυναμία μεταφοράς καυσίμων, την έλλειψη πόσιμου νερού.

Ήθελε να τον σκοτώσει βάζοντας δηλητήριο στο αιδοίο της


Μία διαφορετική απόπειρα δολοφονίας είχε στο μυαλό της μία Βραζιλιάνα η οποία έβαλε δηλητήριο στα γεννητικά της όργανα ζητώντας από ο σύζυγό της να τις κάνει στοματικό έρωτα
Βραζιλιανά αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον άνδρα τη βάζοντας δηλητήριο στα γεννητικά της όργανα.

Επίθεση σε Βούλγαρο αρχινονό. Βρέθηκε το όπλο της απόπειρας δολοφονίας του


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας Πατριάρχης του υπόκοσμου της Βουλγαρίας, ο Zlantomir Ivanov, μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από το Δικαστήριο της Σόφιας 
Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο αρχηγός της Βουλγαρικής μαφία Zlatomir Ivanov την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου στο κέντρο της Σόφιας

Κατσώτης: Η κυβέρνηση οργάνωσε προβοκάτσια


«Ήταν μία απλή διαμαρτυρία, δεν είναι στην πρακτική του ΠΑΜΕ οι βανδαλισμοί, η κυβέρνηση οργάνωσε προβοκάτσια», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

Μάριος Κατσής:Διαγραφή ήταν η μόνη σκέψη που έκανε για την Νίνα Γράψα



Δεν άφησε και πολλά περιθώρια η Νίνα γράψα σχετικά με τις δηλώσεις της για τα tryouts του Syperkombat.Oi δηλώσεις της αθλήτριας δεν υοθετούνται σε καμία περίπτωση απο τον σύλλογο του Πρεβεζάνου πρωταθλητή.
Ο Μάριος Κατσής τονίσε ότι τα  κριτήρια που επιλέγησαν οι αθλητές ήταν απολύτως αξιοκρατικά.Σχετικά με τον Κύριο Παπαναγιώτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ευελπιστεί σε περαιτέρω συνεργασία 

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ…


Στις 9 Μαΐου του 2007 στα βουνά της Βόρειας Αλβανίας στην πόλη Πατόκ ένας λύκος πιάστηκε αιχμάλωτος. Για να τον ταΐσουν αποφάσισαν να του παραχωρήσουν να φάει ένα γέρικο και ταλαιπωρημένο γαϊδουράκι… ζωντανό!
Το γαϊδουράκι ήταν παραμελημένο από τους πρώην ιδιοκτήτες του και τους ήταν πλέον… άχρηστο.
Αυτό που θα επακολούθησε ήταν εκπληκτικό. Και τα δυο ζώα – αιχμάλωτοι ανθρώπων – έκαναν κάτι απρόσμενο…

ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ Παγκόσμια αναγνώριση για την Ελληνίδα ποιήτρια


Εκδήλωση προς τιμήν της δημοφιλούς Ελληνίδας ποιήτριας Κικής Δημουλά πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο Μουσικής που ολοκληρώθηκε με ολόθερμα χειροκροτήματα προς τιμήν της.
Ο διευθυντής του φημισμένου αμερικανικού πανεπιστημίου "Yale", υπογράμμισε σε μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα ότι "υποκλίνεται στην εθνική ποιήτρια της Ελλάδας που είναι πλέον παγκόσμια".

Διάσημη πολιτικός σε ρόλο... μοντέλου δίπλα στον Ψινάκη!


Πριν από περίπου 3 δεκαετίες...
Πριν από 31 χρόνια, ο Ηλίας Ψινάκης ήταν μοντέλο. Σε μια από τις διαφημιστικές καμπάνιες που είχε συμμετάσχει για λογαριασμό εταιρείας με πλεκτά, εμφανιζόταν μαζί με γνωστή σήμερα πολιτικό και σύζυγο διάσημου τραγουδιστή.
Ο λόγος για την καμπάνια της εταιρείας Gi-Ro από το μακρινό 1982 και, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα NewsIt, η άγνωστη μοντέλα δίπλα από τον κ.Ψινάκη λέγεται Άννα Ραγκούση.

Σκόπιμη λαθροχειρία βλέπει στην αλλοίωση της λίστα ο Σφακιανάκης


Ο κ. Σφακιανάκης κατέθετε επί μιάμιση ώρα και φέρεται να απάντησε στα μέλη της Επιτροπής ότι σε ένα CD είναι ευχερέστερο να βρεθούν ίχνη ακόμη και αν έχουν επιχειρηθεί αλλοιώσεις από ότι σε ένα usb.
 Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ενώπιον της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη τους


Μετά το πρόσφατο εξώδικο του Τόνι Μαυρίδη προς την Έλενα Παπαρίζου, με το οποίο την κατηγορούσε για αλόγισες σπατάλες και ζητούσε να του αποδοθεί ποσό που φημολογούνταν ότι έφτανε τις 500 χιλιάδες ευρώ, η τραγουδίστρια απάντησε με ένα νέο δικαστικό έγγραφο.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

Συνελήφθη ο «δράκος» των Βορείων Προαστίων – Δείτε φωτογραφίες του


Ένας 31χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για βιασμούς και ληστειών γυναικών συνελήφθη σήμερα, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε σε βάρος του από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γεωργιάδης: "Θα προστατεύσω με το κορμί μου την Κωνσταντοπούλου


"Ως προς το δελτίο Τύπου της κ.Κωνσταντοπούλου για τις απειλές που δέχεται και προσπαθούν να την φοβίσουν για να μην κάνει την δουλειά της θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής", είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μετά πρόσθεσε:

Συλλήψεις για τους 35 της κατάληψης στο γραφείο του υπουργού Εργασίας


Αθήνα
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 35 ατόμων από την κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας και τα επεισόδια που ακολούθησαν με πέντε τραυματίες. Σε εξέλιξη από το μεσημέρι συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ από μέλη του ΠΑΜΕ. 

Στη "φάκα" δύο βοσκοί για τα βαρελόσκυλα


Ο εντοπισμός των ζώων, που βρέθηκαν εξαθλιωμένα, έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας που διεξάγει σε όλο τον νομό Χανίων, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ».
Δύο βοσκοί συνελήφθησαν από το Α.Τ. Παλαιοχώρας στην Κρήτη επειδή είχαν τα σκυλιά τους να ζουν κάτω άθλιες συνθήκες στο χωριό Μουστάκος Χανίων. Ο εντοπισμός των ζώωνπου βρέθηκαν εξαθλιωμένα σε αυτό το απομακρυσμένο χωριό, έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας που διεξάγει σε όλο τον νομό σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΩΝ ΖΩΩΝ».

Σκότωσε τη μητέρα του για να πάρει τη σύνταξή της


Επί δύο χρόνια έκρυβε το πτώμα της
Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να δολοφόνησε το 2011 τη μητέρα του και στη συνέχεια να έκρυψε το πτώμα της για να εισπράττει τη σύνταξή της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Βόμβα» της τελευταίας στιγμής με Βύντρα!!!


Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λουκά Βύντρα ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λαμβάνοντας τα υπόλοιπα του συμβολαίου του.

Θρίλερ τελευταίας στιγμής με Ρουπακιώτη


Έως την τελευταία στιγμή συνεχίζεται το θρίλερ με τα μέτρα και το πολυθρύλητο πολυνομοσχέδιο. Ώρες πριν από την κατάθεσή του στη Βουλή, ο Αντώνης Ρουπακιώτης εξέφρασε την άρνησή του να υπογράψει το νομοσχέδιο, δημιουργώντας νέο πολιτικό πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. 

Eurovision 2013: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα των video clips των υποψηφίων τραγουδιών

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν για να μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision έκαναν χθες γυρίσματα για το βίντεο κλιπ τους, όπως είναι γνωστό.
Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες, Θωμαής Απέργη, από την Panik Records, η Αγγελική Ηλιάδη από την Platinum Records, ο Alex Leon feat. Giorgina, από την Panik Records, οι Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, από την Platinum Records, όπου θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, βρέθηκαν χθες στο στούντιο του Mad TV, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τα video clips των υποψηφίων τραγουδιών. Τα υποψήφια τραγούδια, καθώς και οι συντελεστές τους, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.

Λύσεις της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό


Aθήνα
Τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής αναζητά ο Παναθηναϊκός καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται. Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους και τον Φερνάντο Καβενάγκι. Ο 30χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ φέρεται να είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ένα βήμα πριν τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. 

Δένουν τα πλοία Πέμπτη και Παρασκευή λόγω απεργίας των ναυτεργατών


Ρότα για κινητοποιήσεις έχει χαράξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αρχής γενομένης από την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης.

Συνελήφθη 52χρονη καθηγήτρια για πορνογραφία ανηλίκων

Τι αναφέρει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για 52χρονη ημεδαπή, ιδιωτική υπάλληλο - καθηγήτρια ξένων γλωσσών, που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Μέρες χωρίς φανάρι και μία SIEMENS ξέρει πότε θα διορθωθεί η βλάβη....


Το φανάρι επί της Λ.Ειρήνης και Καρυωτάκη έχει μέρες να μας δείξει τον Γρηγόρη και τον Σταμάτη με απλά λόγια δεν λειτουργεί. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομβικά σημεία της πολεώς, το ότι δεν έχει σημειωθεί ακόμα κάποιο ατύχημα αυτό οφείλεται καθαρά στην προσεκτικότητα των οδηγών.

Πρέβεζα:Δρόμος απο τον 19 αιώνα πίσω απο την Β.Ι. Π.Ε.


Είναι απαγορευτικό το να περάσει κανείς απο αυτόν τον δρόμο είτε με το αμάξι του είτε με μοτοσυκλέτα δεν είναι όμως μόνο οι βαθίες λακούβες είναι και η ανυπαρξία προστατευτικών κεκλυδωμάτων

Τρίτη, Ιανουαρίου 29, 2013

Ένας στους τρεις μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θύμα σχολικού εκφοβισμού


Με το σύνθημα «Κάνε τη διαφορά. Μίλα τώρα» Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις από έξι ευρωπαϊκές χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στην υλοποίηση ευρωπαϊκής καμπάνιας για την πρόληψη και την καταπολέμηση ενός φαινομένου, που τείνει να πάρει μεγάλες διαστάσεις μέσα και έξω από τα σχολεία, αυτό του σχολικού εκφοβισμού

Εντοπίστηκε το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου ορειβάτη


Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες κανένα ίχνος δεν βρέθηκε για τον 30χρονο ορειβάτη που αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας, όταν μαζί με δύο φίλους του, περνούσαν ένα στενό μονοπάτι και υποχώρησαν τεράστιοι όγκοι χιονιού συμπαρασύροντάς τον.

Κώστας Χατζής: «Στεκόμουν στις βιτρίνες να με συλλάβει η αστυνομία και να κοιμηθώ στα ζεστά»



Για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Χατζής.
Ο ερμηνευτής αποκαλύπτει πως τότε προσπαθούσε να κρύψει ότι είναι τσιγγάνος. «Με αντιμετώπιζαν περίεργα. Προσπαθούσα να κρύψω ότι είμαι τσιγγάνος. Έτρωγα κάθε τρείς ή τέσσερις ημέρες. Πέρασα πολύ δύσκολα.

Φρίκη στο Χαλέπι: Βρέθηκαν 65 πτώματα με δεμένα χέρι


Δεν είναι γνωστό ποιος ευθύνεται για τη σφαγή
Ένα νέο τραγικό περιστατικό σφαγής στη Συρία καταγγέλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που πρόσκειται προς τη συριακή αντιπολίτευση. Σύμφωνα με στοιχεία του, τουλάχιστον 65 νεκρά σώματα βρέθηκαν στο Χαλέπι με τα χέρια τους δεμένα πισθάγκωνα.

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο αναφέρει η Τουρκιά


Σε "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο, όπου σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού αναφέρεται ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου.

Με βούλευμα απαλλάσσεται η Ντόρα για το ένα εκατ. του Ισίδωρου


Μετά την απαλλαγή του επιχειρηματία Ισίδωρου Κούβελου για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η Δικαιοσύνη αποφάσισε να απαλλάξει και την σύζυγό του Ντόρα Μπακογιάννη από την κατηγορίαπου αντιμετώπιζε για την ίδια υπόθεση. 

ΦΩΤΟ – Πρόκληση από τα Σκόπια: Κυκλοφορούν τσιγάρα με το όνομα Μακεδονία!


Τσιγάρα με την ονομασία «Μακεδονία» κυκλοφορούν στα Σκόπια έχοντας μάλιστα και μεγάλες πωλήσεις!