Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Με αφορμή το τραγικό ατύχημα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση στο Εργατικό κέντρο



Με αφορμή το τραγικό ατύχημα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση από πολίτες στο Εργατικό Κέντρο.Παρών απο τα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μόνο ο κ. Ρέντζος.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Θανατηφόρο τροχαίο


Σήμερα (28-02-2013), το πρωί στο 20,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σαγιάδας - Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του άλλου οδηγού και της 75χρονης συνοδηγού του πρώτου οχήματος.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ξύπνησε και Δεν βρήκε το χωράφι του

Ένα απο τα πολλά περιστατικά εκ των οποίων οι καταστροφικές συνέπειες φάνηκαν από την επόμενη μέρα κιόλας είναι αυτό που παραθέτει το prevezabest.Στην κυριολεξία μέρος του χωραφιού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν υπάρχει.





ΠΡΕΒΕΖΑ:«Ανταλλακτικό Μπαζάρ αλληλεγγύης»


Σας γνωρίζουμε  ότι  το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας, μαζί με το Ανοικτό  Λαϊκό  Πανεπιστήμιο  Πρέβεζας,  διοργανώνει  στη  Θεοφάνειο  το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου και ώρες 10πμ-1μμ και 6-8μμ «Ανταλλακτικό Μπαζάρ ,  παίρνω - δίνω»  με   σκοπό   την  ευαισθητοποίηση   της  τοπικής      κοινωνίας    στο  θέμα της  Αλληλεγγύης.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Επαναλαμβανόμενες Παρεμβάσεις του Αντιπεριφερειάρχη για την χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης των ζημιών


Κλιμάκιο της Υπηρεσίας  Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων,  συνοδευόμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, από χθες επισκέπτεται και εξετάζει περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας, που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που άρχισαν να εκδηλώνονται από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η επίσκεψη του Κλιμακίου γίνεται μετά το έγγραφο αίτημα που είχε υποβάλλει στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννου, και στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, για κήρυξη της Π.Ε. σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δένδιας προς Τσίπρα:"Εσύ και τα στελέχη σου Ενθαρρύνετε την χρήση βιας"


Ανακοίνωση  του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του  Πολίτη σχετικά με τις χθεσινές αναφορές του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  κ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη στις αστυνομικές έρευνες στις Σκουριές Χαλκιδικής

ΠΡΕΒΕΖΑ:Αγρότες"σύντομα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την δικαίωση των αιτημάτων"


Μπορεί μετά από  30 και πλέον ημέρες κινητοποιήσεων οι αγρότες να αποχώρησαν προσωρινά από τα μπλόκα,  ανάμεσά τους και από αυτά της Πρέβεζας,  ωστόσο σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας Σπύρο Κλινάκη, όχι μόνο δεν καταθέτουν τα όπλα ,  αλλά πολύ σύντομα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την δικαίωση των αιτημάτων τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Τη δυσαρέσκεια των 1800 μελών του εκφράζει ο σύλλογος Τριτέκνων

Τη δυσαρέσκεια των 1800 μελών του εκφράζει ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας με επιστολή του προς την πρόεδρο και τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του για την συνεχιζόμενη αναβλητικότητα, σε ότι αφορά την συζήτηση πρότασης νόμου περί θεσμικής και νομικής εξομοίωσης των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες.

Εξάχρονος καταπλακώθηκε από τοίχο στην Αλεξανδρούπολη


Ένα εξάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Αισύμης Αλεξανδρούπολης, όταν από άγνωστη αιτία κι ενώ έπαιζε, καταπλακώθηκε από τοίχο αποχωρητηρίου.

Εισπρακτικές ενοχλούν οφειλέτες παρά την ένταξη στο νόμο Κατσέλη


Να σταματήσουν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν τους οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη συστήνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας, ενημερώνοντας σχετικά τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά, στον γενικό γραμματέα Καταναλωτή Γ. Στεργίου, καθώς και στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή «προς γνώση και για δικές τους κατά νόμο ενέργειες».

ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλης αξίας σε σπίτι


Συνελήφθη, βάσει εντάλματος σύλληψης, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε αντικείμενα, συνολικής αξίας (131.000) ευρώ

ΠΡΕΒΕΖΑ:Tις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν πλέον στους φορολογούμενους των Δήμων Πάργας και Ζηρού τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων τα οποία ξεκίνησαν την λειτουργία τους, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν στον εξοπλισμό τους.

Tις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν  πλέον  στους φορολογούμενους  των Δήμων Πάργας και Ζηρού τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων τα οποία ξεκίνησαν την λειτουργία τους, παρά  τις ελλείψεις που υπάρχουν στον εξοπλισμό τους.

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Η ΛΓ Εφορεία Προιστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Διοργάνωσε Ημερίδα για "To έργο της ΛΓ ΕΠΚΑ κατά τη διετία 2011-12"


Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε Ημερίδα για το "έργο της ΛΓ ΕΠΚΑ κατα την διετία 2011-12.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Ιωάννου,ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χ. Μπαίλης και ο Δήμαρχος Πάργας κ. Α.Λιόλιος.

H Xρυσή Αυγή στρατολογεί 6χρονα με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων»!


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η δράση της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον μετά τα σχολεία προχωρά στην «κατήχηση» ακόμη και 6χρονων παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «διάπλαση των παίδων»!
Η «κατήχηση» ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από την Αρτέμιδα και την Τρίτη η ίδια η οργάνωση ανέβασε φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος κάνοντας λόγο για «κύκλο πνευματικής αφύπνισης» και «μικρούς φίλους του κινήματος».

ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Ληστεία απο Μαροκινούς


Δύο Μαροκινοί, ηλικίας 19 και 24 ετών συνελήφθησαν τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και κατηγορούνται για διαρρήξεις στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης με χειροπέδες οδηγείται στη φυλακή (video)



ΗΠΕΙΡΟΣ:Πρόγραμμα ενίσχυσης της κατανάλωσης γάλακτος στα σχολεία

 Από τη Γενική Διεύθυνση  Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου, διαβιβάστηκε σήμερα προς τους Δήμους, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που καθορίζει το πλαίσιο υλοποίησης του κοινοτικού προγράμματος στήριξης της κατανάλωσης γάλακτος σε σχολεία.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων για την καταγραφή των ζημιών.


Στην Πρέβεζα βρίσκεται από  χθες  (Tετάρτη)  κλιμάκιο της  Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων  προκειμένου  να επισκεφθεί τα σημεία του Δήμου που έχουν υποστεί ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

ΑΡΤΑ: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 48χρονου ημεδαπού που έγινε στις Κεραμάτες


Δράστης είναι ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του
Στην υπόθεση εμπλέκεται και μία 25χρονη ημεδαπή, η οποία  ήταν παρούσα την ώρα της ανθρωποκτονίας και συνελήφθη επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ:3 Μηνύσεις έχει δεχτεί εώς τώρα το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας Σχετικά με τις Χτεσινοβραδινές Ληστείες


Οι καταστηματάρχες της Λ.Ειρήνης και του Ιστορικού Κέντρου βρήκαν σήμερα το πρωί τις κλειδαριές των μαγαζιών τους παραβιασμένες.Εώς τώρα 3 μηνύσεις έχουν κατατεθεί στο Α.Τ.  Πρέβεζας ενώ λόγος γίνεται απο μέλη του συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου για περισσότερες απο 15 προσπάθειες διάρρηξεις.

ΠΡΕΒΕΖΑ: 7 Καταγγελίες κατέγραψε η Αστυνομία χτες το βράδυ απο τους καταστηματάρχες της Λ.Ειρήνης και του Ιστορικού κέντρου για απόπειρες διάρρηξεις

Περισσότερες λεπτομέρεις σε λίγο

ΑΡΤΑ:Τον πυροβόλησε, τον τεμάχισε και τον πέταξε στο ποτάμι…


Ασύλληπτης βιαιότητας και πρωτοφανούς σκληρότητας είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Άρτα, πίσω από εξαφάνιση ενός 48χρονου άνδρα. Οι αστυνομικοί έχουν μείνει άναυδοι με την κυνική ομολογία του δράστη και τις λεπτομέρειες με τις οποίες περιέγραψε τη στυγερή δολοφονία.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ:Κατασχέθηκαν περίπου (44.000) απομιμητικά προϊόντα γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, πορτοφόλια, είδη ένδυσης κ.λ.π.


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μία αποθήκη και δύο καταστήματα με προϊόντα παραεμπορίου
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο του σχεδιασμού «Ξένιος Ζευς»
Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας ως υπεύθυνοι -διαχειριστές της αποθήκης και των καταστημάτων
Κατασχέθηκαν περίπου (44.000)  απομιμητικά προϊόντα γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, πορτοφόλια, είδη ένδυσης κ.λ.π.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Γιάννης Τσεγγελίδης, Σπύρος Παπαδιώτης, Γιώργος Φίτσας, Σάκης Κωστής, Γιαννίκος Μήτσης, Στέλιος Παπαδίας. Σ' Αυτούς Οφείλεται Ο Στολισμός επί της Λ.Ειρήνης



Έντονα αποκριάτικο Τριήμερο από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.
Από την Παρασκευή 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου

Γιώργος Νίτσας:"Δυστυχώς είμαι πολύ προβληματισμένος"


Κ. δήμαρχε και πρόεδρε του  Δ/Σ του  ΧΥΤΑ Καρβουναρίου κ. Λιόλιο.
Σας καλωσορίζω και εγώ στο δημοτικό συμβούλιο  Πρέβεζας. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα συζητάμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο. Ένα ζήτημα που θα έπρεπε να μας  είχε προβληματίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ:" όλο και πιο μακριά από τις ανάγκες του λαού"


Ξεχύθηκε  στα κανάλια και στις εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο η ηγεσία του  ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας, Σταθάκης, Δραγασάκης) για να επιβεβαιώσει την πλήρη απόσπασή της από τα αιτήματα και τους στόχους του λαϊκού κινήματος τριών χρόνων και τη «βίαιη» προσαρμογή του σε μια πολιτική, όχι απλά στα όρια της ΕΕ και του καπιταλισμού, αλλά και στα όρια της «δημοσιονομικής ορθοδοξίας» και του μνημονίου. 

ΚΕΡΚΥΡΑ:Συνελήφθη 20χρονος με 10 δέματα ακατέργαστης κάνναβης


Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμένα Κέρκυρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 20χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στις αποσκευές του δέκα (10) δέματα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 10.488 γραμμαρίων.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Τη σύσταση και λειτουργία Αστικής Εταιρείας για την ενιαία και αποτελεσματική τουριστική προβολή της Ηπείρου προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου


Τη σύσταση και λειτουργία Αστικής Εταιρείας για την ενιαία και αποτελεσματική τουριστική προβολή της Ηπείρου  προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τους Δήμους και τους Φορείς του κλάδου. Σκοπός της Εταιρείας ανέφερε ο   Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας  κ. Στράτος Ιωάννου  είναι η μη κερδοσκοπική δραστηριότητα για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου, με την παράλληλη προώθηση των τοπικών προϊόντων.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Άνοιξε Ο Δρόμος στην Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας




Δεν προλαβαίνουν να καταγράφουν ζημιές τα συνεργεία της Περιφέρειας από τις πρόσφατες Κακοκαιρίες.Εντονότερο παρουσιάζεται το πρόβλημα στην περιοχή Λυγιάς-Βράχου.Η Εθνική οδός Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας  στο συγκεκριμένο σημείο 300μ μετά την γέφυρα της Δέσπως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής απο τους οδηγούς που περνούν τον συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου. 

ΠΡΕΒΕΖΑ:Συντονισμένες Προσπάθειες στην Καθαριότητα απο τον Δήμο




Δουλειά έχουν πιάσει τα μηχανήματα του Δήμου απο την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Πυροβολικού.Από ότι φαίνεται ο Δήμος έχει ευαισθητοποιηθεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα και πραγματικά καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η εικόνα της Πρέβεζας να είναι καθαρή.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Τέσσερις πρώην δήμαρχοι για τη χάραξη της Ιόνιας



Την ριζική τους αντίθεση με την χάραξη που ακολουθεί η Ιόνια Οδός στο ορεινό της τμήμα, αυτό δηλαδή που διέρχεται από το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και το Δήμο Ζίτσας, καταθέτουν τέσσερις πρώην δήμαρχοι και συγκεκριμένα οι κύριοι Μιχάλης Κατσάνος, Γιώργος Παργανάς, Νίκος Σιαπατόρης και Σάκης Βλέτσας. Την επιστολή την έχουν αποστείλει στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, ενώ την έχουν κοινοποιήσει τόσο στους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων όσο και σε άλλους φορείς.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Στον Εισαγγελέα η Δήμαρχος για τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου


Δήμαρχος Σουλίου, Επιτροπή Αγώνα και κάτοικοι της περιοχής, προσέφυγε τελικά στον Εισαγγελέα, ζητώντας την παρέμβασή του με αφορμή τα πολύ σοβαρά προβλήματα που διαπιστώνονται στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ο περιφερειακός σχεδιασμός για τη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων της Ηπείρου, βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου

Ο περιφερειακός σχεδιασμός για τη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων της Ηπείρου, βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της συνεδρίασης  του δημοτικού συμβουλίου,  όπου ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου και Δήμαρχος Πάργας κ. Αθ. Λιόλιος αναφέρθηκε στην ανάγκη να παρθούν άμεσες και γενναίες αποφάσεις προκειμένου να προχωρήσει, όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε. Πρέβεζας και η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας σας προσκαλούν


την Κυριακή 03 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00
στην αίθουσα του Πνευματικού  Κέντρου Πρέβεζας (Λαϊκή Αγορά)
στη συζήτηση με αντικείμενο 
την ανταλλαγή προτάσεων για την καλύτερη διεκδίκηση
του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών,
λαμβάνοντας υπόψη την συμβολή των συνεδρίων στην τοπική ανάπτυξη  


ΠΡΕΒΕΖΑ:Λήγει στις 6 Μαρτίου η περίοδος συλλογής υπογραφών για την Υγεία και το Νοσοκομείο στο Ψήφισμα Πολιτών της Πρέβεζας


 Την Τετάρτη 6 Μαρτίου λήγει η περίοδος συλλογής υπογραφών στο Ψήφισμα Πολιτών της Πρέβεζας γα την Υγεία και το Νοσοκομείο.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Σάρκα και Οστά πήρε το Κοινωνικό φροντιστήριο σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Χάρις τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο


Το κοινωνικό φροντιστήριο και επίσημα ξεκινά αύριο την λειτουργία του.Σήμερα τελέστηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ Χρυσόστομο, Τον Γραμματέα της Μητρόπολης Πατήρ Ιωαννίκειο καθώς και από άλλους δύο Ιερείς.

Ο Κώστας Μπάρκας στην Πρώτη Γραμμή


Ερωτήσεις που κατέθεσε ο Κώστα  Μπάρκας το τελευταίο διάστημα.

ΣΤΟ «ΓΥΨΟ» ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Σκέφτομαι σοβαρά να προτείνω στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς της συγκυβέρνησης κάτι ανατρεπτικό, τολμηρό και πλήρως αντισυμβατικό, για να εξοβελίσουμε πλήρως τον κομματισμό από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης : Να θεσπίσουμε χωριστό ψηφοδέλτιο για Περιφερειάρχες και Δημάρχους, αλλά ενιαίο ψηφοδέλτιο για την εκλογή Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Έγκαιρα ο Δήμος κατέθεσε τους φακέλους για τις Γαλάζιες Σημαίες

 Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης οι Γαλάζιες Σημαίες αποτελούν ένα στοίχημα, το οποίο ο Δήμος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να το κερδίσει.

ΑΡΤΑ:Νέο απορριμματοφόρο εξασφάλισε ο Δήμος για τις ανάγκες της ανακύκλωσης.


 Το δωρεάν απορριμματοφόρο θα διατεθεί από την Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε.  ως επιβράβευση για την επιτυχημένη πορεία της ανακύκλωσης στο νέο Καλλικρατικό  Δήμο αφού η Υπηρεσία Καθαριότητας κατάφερε να διπλασιάσει τις ποσότητες των ανακυκλώσιμων υλικών κατά το 2012.

ΑΡΤΑ:Στα χωράφια τα πορτοκάλια και στους καταναλωτές εισαγόμενα


Κατεξοχήν παραγωγός πορτοκαλιών ο Νομός της Άρτας όμως τόσο στα σούπερ μάρκετ της πόλης όσο και στα περισσότερα της υπόλοιπης Ηπείρου πορτοκάλια Άρτας δεν διατίθενται προς πώληση. Αντιθέτως την πρώτη θέση καταλαμβάνουν προϊόντα από άλλες περιοχές της χώρας ακόμη όμως και εισαγόμενα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος στην συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας-Επίσκεψη και στην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Σκιαδάς  του Δήμου Πρέβεζας η Χειμερινή  Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας με την συμμετοχή περισσοτέρων από 120 άτομα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΜΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε αυτό αναφέρεται, ότι  ο καιρός  κατά τις αμέσως επόμενες ώρες θα παρουσιάσει επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

ΗΠΕΙΡΟΣ:57 Θέσεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία


To CulturePolis συμμετέχει στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπ. Πολιτισμού στην ΄Ηπειρο

ΠΡΕΒΕΖΑ:Καμιά επανάπαυση, δράση για κλιμάκωση


Η απεργία της Τετάρτης έδωσε απάντηση σε όσους καταφεύγουν  σε εκβιασμούς, αυταρχισμό και ψέματα για να κρατήσουν το λαό φοβισμένο, υποταγμένο, διασπασμένο, έδειξε πως ο εργαζόμενος λαός έχει δύναμη. Πως μπορεί όχι μόνο να φρενάρει την άγρια αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική συγκυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ, αλλά και να βάλει τη σφραγίδα του στις επερχόμενες εξελίξεις

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:29 λαθρομετανάστες στην οροφή λεωφορείου!


Συνελήφθη, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής ο 44χρονος οδηγός λεωφορείου.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Πυροβολισμοί στα σύνορα, όπλα και χειροβομβίδες στα χέρια της αστυνομίας




Πρόσωπο με πρόσωπο με ένοπλους κακοποιούς βρέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα, κοντά στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Το τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δεν Δύναται να κάνει σωστά την δουλεία του


Παρότι συχνά πυκνά βεβαιώνονται παραβάσεις από το τμήμα Εμπορίου ,οι υφιστάμενοι της εν λόγο υπηρεσίας κατά μία έννοια μένουν ανεξέλεγκτοι.

Στο εδώλιο η μάνα που στραγγάλισε την κόρη


Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου θα καθίσει σήμερα η 37χρονη υπήκοος Αλβανίας που τον περασμένο Απρίλιο στραγγάλισε την 13χρονη κόρη της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013