Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαφωνία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για το κείμενο διακήρυξης



Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κτήριο της Λαικής Αγοράς η ολομέλεια μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας με θέμα τη στάση του κόμματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αφού έγινε γνωστό στους παρευρισκόμενους το σχετικό κείμενο διακήρυξης , έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις από διάφορα μέλη της οργάνωσης σχετικά με το περιεχόμενο του. 



Η Διαδικασία συνεχίστηκε με τοποθετήσεις - προτάσεις σχετικών με το θέμα οργάνωσης του προγράμματος του ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση της δημαρχίας. 

Ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στήριξαν ανοιχτά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον κ. Ιωάννη Ρέντζο.




Αξίζει να σημειωθεί πως στην ολομέλεια βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ κατέθεσε κείμενο προς συζήτηση για την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή κ. Μπάρκα, το οποίο όπως ενημερωθήκαμε θα σταλεί σε μορφή δελτίου τύπου προς τα ΜΜΕ. 

Όσον αφορά το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές, αυτό αναμένεται να βρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου