Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο κυνήγι των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων !!!


Στο κυνήγι των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων έχουν ριχτεί οι υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές της 18ης Μαίου προκειμένου να συγκροτήσουν ένα σοβαρό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο.

Έτσι όπως πληροφορούμαστε δύο νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του δημάρχου κ. Μπαίλη και ο ένας είναι ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κ.Ζέρβας και ο άλλος είναι ο Μάκης Ντίτσος γνωστός από τα σφυρίγματα του στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου. 

Από το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου και υποψήφιου κ.Κλάπα ξεχωρίζουν ο μηχανικός κ. Διονύσης Καλλίνικος, ο κ.Νέλλης αντιδήμαρχος επί θητείας Κλάπα αλλά και ο Γιώργος Νόβας

Από το Ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" με επικεφαλής τον κ.Νίτσα όπως πληροφορηθήκαμε οι υποψηφιότητες  κατά τα ¾ του προηγούμενου ψηφοδελτίου δηλώνουν παρόν ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ψηφοδέλτιο αυτό έχει εμπλουτιστεί με πολλές νέες προσθήκες μεταξύ των οποίων είναι η Ιατρός Καρδιολόγος κ.Κηρολιβάνου [σύζυγος ιατρού κ.Σουβλή] ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Ντέτσικας και η καθηγήτρια κ.Βοντίτσου.

*[Σχετικά με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ.Παπαδόπουλο που αναφέραμε ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε επαρκώς αυτήν μας την πληροφορία και αυτό είναι ο λόγος που αφαιρέσαμε το όνομα του από τους υποψήφιους του συνδυασμού. Την ευθύνη βαραίνει το blog μας]

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο του κ. Τάκη Παππά σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώνει ανά εξάδα τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ αύριο Παρασκευή υπάρχει ανοιχτή ολομέλεια με θέμα τις δημοτικές εκλογές για να συζητηθεί το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου. 

Το Κ.Κ.Ε  στην Πρέβεζα ως φαίνεται θα στηρίξει τον προηγούμενο υποψήφιο και επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης κ.Τσοβίλη

Ενώ όπως άτυπα μας είχε πληροφορήσει ο κ.Βαγγέλης Νάνος ψηφοδέλτιο αναμένεται να κατεβάσει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ερωτηματικό παραμένει η πρόθεση της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα μιας και οι φήμες θέλουν να υπάρχει από πλευράς τους υποψήφιος για την δημαρχία της πόλης.

*Για τους ΑΝ.ΕΛ. δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου