Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απάντηση όχι στον σύντροφο, αλλά κύριο Κωνή


Έπειτα από το κείμενο του κ. Κωνή, το οποίο δημοσιεύτηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, το μέλος της Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας, κ. Τζένη Τσέκου, μέσα από το PrevezaBest, απαντά στις απόψεις του κ. Κωνή.

Η απάντηση της κ. Τσέκου αναφέρει

Κύριε Κωνή
Διαστρεβλώνεις κακόβουλα και εσκεμμένα την αλήθεια[για δικούς σου βέβαια λόγους]για τους τριάντα συντρόφους μας, που αποτελούσαν τον κορμό του Δημόσιου Χώρου, Πρέβεζας, Λούρος,Ζάλογγο, όταν λες ότι τώρα κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ !!! ποιος ήταν ο Δημόσιος Χώρος, μέσα στον οποίο ήταν για τέσσερα περίπου χρόνια και είναι μέσα ακόμα. 

Ο Δημόσιος Χώρος είχε και έχει επικεφαλής, τον Γιάννη Ρέντζο, άτομο αξιολογότατο για την κοινωνία της Πρέβεζας με κεντρικό κορμό κομματικά στελέχη του Σύριζα και όχι μόνο. 

Κρίνοντας λοιπόν ανεπαρκή τον Γ.Ρέντζο κρίνεις ως ανεπαρκείς τουλάχιστον, αν όχι τίποτα άλλο και τους συντρόφους μας, που ήταν και είναι μαζί του [γιατί ο δημόσιος χώρος δεν καταργήθηκε ακόμα] και οι οποίοι στην ανοιχτή συνέλευση παραδέχτηκαν ότι τον έχουν εγκαταλείψει μόνο του. 

Άρα τώρα κρίνεις, σήμερα τουλάχιστον, ακατάλληλους να κατέχουν τις θέσεις που κατέχουν σήμερα. Να σου θυμίσω λίγο τα ονόματά τους,  Σπύρος Παγκράτης – Συντονιστής πόλης Πρέβεζας, Διονύσης Παπανίκος – Μέλος συντονιστικού Πρέβεζας, Ευκλείδης Φονταράς- Μέλος συντονιστικού Πρέβεζας, Κατσή- Μέλος Ν.Ε. – Πόπη Μιχελάκου- Χάιδα – Μέλος Ν.Ε. , Αλμπάντης Δημήτριος Μέλος Συντονιστικού και άλλοι πολλοί. 

Μας θεώρησε προνομιακούς συνομιλητές [ ο κ. Ρέντζος] , όπως τον θεωρήσαμε και εμείς προνομιακό συνομιλητή. Δεν ήταν του Σύριζα, ήταν και είναι ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από εμάς, το ίδιο ήθελε να είναι και σήμερα.  

Αλλά μερικοί αγνοήσατε την απόφαση της Κ.Ε. του Σύριζα που έλεγε ότι στηρίζουμε τα ήδη υπάρχοντα αυτοδιοικητικά σχήματα διευρύνοντας αυτά.

Τώρα τι κάνατε μερικοί σαν εσένα, είναι γνωστό σε όλους μας όπως είναι γνωστό και το θέμα που πήγατε να δημιουργήσετε, όλη η περιφέρεια της Πρέβεζας[ με άνθρωπο που αγαπά] και αναγνωρίζουν το έργο του ακόμα και η εκπρόσωπος και τα ΜΜΕ τα τοπικά και όχι μόνο , κυβέρνησης – Σαμαρά – Βενιζέλου κλπ υποστηρικτών αυτών. 

Αν τους πολίτες της Πρέβεζας, μας θεωρείς πλεμπάγια που δεν μπορούμε να καταλάβουμε έναν ακαδημαικό και επιστήμονα σ‘ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! 

Ευτυχώς που εκτός από εμάς την πλεμπάγια υπάρχεις και εσύ !!!  Η αριστερά είναι της αλληλεγγύης, γιατί όταν εσύ και ο πατέρας σου, κοιμόσασταν στα κρεβάτια σας, η αριστερά και ο εξόριστος στα ξερονήσια με τα βασανιστήρια, τις φυματιώσεις, τις εκτελέσεις του,  άφηναν οικογένειες πίσω αβοήθητες, ήταν η αλληλεγγύη μεταξύ των αριστερών  που στήριζαν τα παιδιά και τις οικογένειες αυτών που αγωνίστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία, που άτομα σαν εσένα καταπατούν βάναυσα το χώρο της Αριστεράς. 

Φαίνεται πως είσαι πολύ – πολύ καλά οικονομικά και δεν ζεις στην Πρέβεζα, όπου καταστηματάρχες χρωστάνε ενοίκια, ΤΕΒΕ, ΔΕΗ, τράπεζες., όπου υπάρχουν άνεργοι ,χωρίς θέρμανση , ΔΕΗ, τροφή, όπου υπάρχουν κατασχέσεις σπιτιών από τράπεζες. Γεωργός που δεν ξέρει τι να κάνει το προιόν του και κτηνοτρόφος το γάλα του. Άνθρωποι ανασφάλιστοι χωρίς γιατρό και φάρμακα. 

Άνθρωποι που δεν στείλανε τα παιδιά τους για σπουδές, γιατί δεν έχουν χρήματα, όταν εσύ πηγαινοέρχεσαι στην Κύπρο που σπουδάζεις τον γιο σου. 

Το κοινωνικό ιατρείο που δημιούργησε ο Γιάννης Ρέντζος με τη σκέψη να δημιουργηθεί και παραχωρώντας δωρεάν το κτήριο, ανακούφισε κόσμο και δεν θα γινόταν όση καλή διάθεση και αν υπήρχε από αυτούς που τον χειρίζονται αν δεν υπήρχε το κτήριο να στεγαστεί.

Γιατί κανένας μα κανένας δεν παραχωρούσε κτήριο δωρεάν. Εμείς οι αριστεροί την συμπαράσταση και τη βοήθεια την λέμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, φιλανθρωπία την λέτε εσείς οι πλούσιοι που μας λυπάστε και μας δίνετε το φιλοδώρημά σας. Σας την χαρίζουμε. 

Για να κάνεις ένα δήμο χωρίς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους πολίτες της Πρέβεζας, είσαι ο νέος Σαμαράς που λέει ότι δεν υπάρχουν αυτοκτονίες, δεν υπάρχει φτώχεια, δεν υπάρχουν άσιτα παιδιά, παιδιά που υποφέρουν, άνθρωποι χωρίς φάρμακα. Δεν είναι περίεργα για την πλεμπάγια της Πρέβεζας [ όπως μας χαρακτηρίζεις] αυτά που γράφεις. 

Είναι γνωστή στην Πρέβεζα η πολιτική ιστορία της οικογένειας σου.  Ευτυχώς που η κοινωνία της Πρέβεζας[ πλεμπάγια κατ’εσέ] δεν είναι μαζί σου. Τυχαία δεν θα πείσεις κανέναν ότι έβαλες την φωτογραφία που είσαι ανάμεσα στον Ευκλείση Τσακαλώτο και Κώστα Μπάρκα. Αλήθεια την δημοσίευσες για να πεις ότι υιοθετούν τις απόψεις σου[ οι δύο βουλευτές του Σύρζα] ; 

Περιμένω δημόσιες απαντήσεις και από τους δύο βουλευτές του Σύριζα, όπως περιμένω  και τη διαγραφή σου από τον Σύριζα. Δεν ανήκεις σ’ αυτόν τον χώρο της Αριστεράς. Ο Σύριζα θέλει διεύρυνση, τους θέλει όλους μαζί του, θέλει άτομα που διευρύνουν αυτόν, που μπορεί να φέρουν τους απλούς ψηφοφόρους που για όποιον λόγο ξεγελάστηκαν ή πίστεψαν στα άλλα κόμματα, άτομα όμως με το σκεπτικό που διατυπώνεις δεν νομίζω ότι χρειάζονται. 

Αν κάνω λάθος ας διαγράψουν εμένα. Θα το θεωρήσω μεγάλη μου τιμή, μια τέτοια διαγραφή, γιατί έχω αυτές τις θέσεις.  Και εσύ με αναγκάζεις πλέον δημόσια να τις εκφράσω . Η θέση μου είναι καθαρά πολιτική και όχι προσωπική.

*Στηρίζω Σύριζα με άτομα που δεν έχουν την δική σου θέση. Άτομα με αριστερή συνείδηση, ήθος , πολιτική θέση, η οποία δεν πετάνε και δεν λασπώνουν κάποιους που τους στηρίζουν σε ώρα ανάγκης και τώρα νομίζουν ότι δεν τους χρειάζονται.

Τζένη Τσέκου

Μέλος Ν.Ε. και Ο.Μ. Σύριζα Πρέβεζας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου