Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τάκης Παππάς "Θα κάνουμε μια σοβαρή προεκλογική δράση και όχι προεκλογικό show"


O υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης (Τάκης) Παππάς μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 για την παράταξή του και τον σχεδιασμό του για το επόμενο διάστημα ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Όπως σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ Παππάς η παράταξή του "Ανοικτή Συμπαράταξη Πρέβεζας" έχει όραμα, θα τελειώσει στον δήμο η κατάσταση "Δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε, δεν έχουμε λεφτά". Ο κ Παππάς τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και να περάσουμε στην δράση των πολλών. Θα έχει μια σοβαρή προεκλογική δράση και όχι show!

To σύνθημα της παράταξης είναι "Πρέβεζα - Δήμος της ενέργειας"  καθώς έχει στόχο να ξυπνήσει τον δήμο και να γεμίσει  με ενέργεια. Για τον λόγο αυτό όπως ανέφερε ο κ Παππάς "Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον Δήμο στα χέρια τους. Να απαλλαγούμε από σκηνικά παλαιάς κοπής."

Σχετικά με το ψηφοδέλτιο της παράταξης ανάφερε ότι γίνονται κάποιες τελευταίες αλλάγες "κοσκίνισμα" όπως ανάφερε πριν το καταθέσουν.

Τέλος ο κ Παππάς έκανε γνωστό ότι το εκλογικό του κέντρο λειτουργεί στο κτίριο της πρώην Γενικής Τράπεζας ενώ μετά το Πάσχα θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία ανακοίνωσης των ονομάτων.

Ακούστε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου