Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνάντηση των εργαζομένων της ΕΤΑΝΑΜ με τον Στράτο Ιωάννου


Την Πέμπτη 24/7 οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΜ, μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, Γιώργο Πούμπη, μέλη της γραμ και τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κο Ιωάννου.   


Οι εργαζόμενοι ανέδειξαν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν να κάνουν με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, σχεδόν 2 χρόνια έχουν απλήρωτοι, αλλά και την ανασφάλειά τους σχετικά με το μέλλον της ΕΤΑΝΑΜ.

Από την όλη συζήτηση αναδείχτηκαν οι ευθύνες της περιφερειακής αρχής και των μετόχων, οι οποίοι δείχνοντας απάθεια και αδράνεια άφησαν να διαιωνίζεται και να διογκώνεται το πρόβλημα.

Απαίτησαν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, το οποίο είναι και ζήτημα επιβίωσης, και λύση σε σχέση με το μέλλον της εταιρίας.

Με τη αμέριστη συμπαράσταση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων τόνισαν ότι θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση και διεκδίκησή τους για όσα τους οφείλονται, προχωρώντας εάν δεν υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημά τους σε επίσχεση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν νέα συνάντηση με τον περιφερειάρχη και τους μετόχους της εταιρείας. 


 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου