Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 41χρονη - Εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση


Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Ειδικότερα:


  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθη  στην Πρέβεζα, 41χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (14) μηνών, για εισφορές.

  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι  κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο Αλβανικών Αρχών.

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, συνελήφθη στην Πάργα Πρέβεζας, 30χρονη ημεδαπή, η οποία κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, να απασχολεί παράνομα σε αυτό 36χρονο Αλβανό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Επιπρόσθετα αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 55χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του ανωτέρω καταστήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου