Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυστυχώς, υπάρχουν και κακοί άνθρωποι


Είναι αδιανόητο για κάποιους να αντιληφθούν, τι μπορεί να είναι αυτό που τους ενοχλεί στα ζώα και συγκεκριμένα στα νεογέννητα γατάκια. 

Ένα χαριτωμένο γατάκι ενός μηνών περίπου, το οποίο ήταν αδέσποτο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου,  η τύχη του τα έφερε έτσι ώστε να γνωρίσει την απανθρωπιά όσων μισούν τα ζώα.

Συγκεκριμένα το γατάκι της φωτογραφίας,  το είχε πάρει υπό την προστασία του οικογένεια στην εν λόγο περιοχή. Ένοικος όμως της πολυκατοικίας, ο οποίος ενοχλούνταν από την παρουσία του μικρού τετράποδου ζώου, το πήρε κρυφά το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το πέταξε στην περιοχή του υδατόπυργου. 

Όταν τα μέλη της οικογένειας αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αναζήτησαν τον εν λόγο κύριο. Εκείνος πεισματικά αρνούμενος ότι ουδεμία σχέση έχει με την εξαφάνιση του γατιού. Λίγη ώρα αργότερα όμως παραδέχτηκε την ενοχή του στην οικογένεια και αφού τους υπέδειξε το σημείο το οποίο πέταξε από το αυτοκίνητό του το μικρό γατάκι, τα μέλη της οικογένειας πήγαν να το εντοπίσουν χωρίς αποτέλεσμα. 

Μάλιστα προ ολίγου, ένα μέλος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση προς τον ασυνείδητο άντρα.  

Ενώ γίνεται έκκληση από την οικογένεια για τον εντοπισμό του χαριτωμένου τετράποδου. Υπενθυμίζεται ότι αφέθηκε στην περιοχή του υδατόπυργου.


Τηλ επικοινωνίας 6941422905 – 6955031293 -2682028075

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου