Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Σε αναζήτηση λύσης βρίσκονται οι γονείς 189 παιδιών στους Δήμους Πρέβεζας και Ζηρού


Σε αναζήτηση λύσης βρίσκονται οι γονείς 189 παιδιών στους Δήμους Πρέβεζας και Ζηρού, καθώς οι αιτήσεις που είχαν υποβάλλει για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ σε δημόσιους ή ιδιωτικούς, είτε απορρίφθηκαν είτε κρίθηκαν ως επιλαχούσες.


Οι οριστικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2014-2015 ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και είναι αναρτημένοι στο site της ΕΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με τους τελικούς πίνακες, στην Πρέβεζα από τα 559 παιδιά για τα οποία είχαν υποβληθεί αιτήσεις στο πρόγραμμα εντάχθηκαν 370 παιδιά.

Επιλαχόντες κρίθηκαν 121 παιδιά σε Πρέβεζα και Ζηρό, ενώ 68 είναι οι αιτήσεις που απορρίφθηκαν . Την ίδια στιγμή σε δομές τόσο του Δήμου Πρέβεζας όσο και του Δήμου Ζηρού μένουν κενές 129 θέσεις (106 θέσεις στο Δήμο Πρέβεζας και 23 θέσεις στο Δήμο Ζηρού).

Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν, τις δομές όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στην συνέχεια μέχρι και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.

Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου