Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 63χρονος για οφειλές προς το δημόσιο ύψους 74.013,22 ευρώ


Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Ειδικότερα:
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων, συνελήφθη  στον Κατσικά, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών, για ακάλυπτες επιταγές.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθη στην Πρέβεζα, 63χρονος ημεδαπός, διότι ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (74.013,22) ευρώ.
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής  Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνελήφθη στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (3,9) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
  • Από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη στη Σαγιάδα, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Λάρισας και Γρεβενών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός (1) έτους και επτά (7) μηνών και χρηματική ποινή (6.000) ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
  • Επίσης, στο πλαίσιο των ελέγχων, κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, στα Φλάμπουρα Πρέβεζας, ένας 35χρονος υπήκοος Κίνας, να κατέχει προς πώληση (2.708) προϊόντα παρεμπορίου.  Σε βάρος του 35χρονου, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου