Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σίγουρα, δεν θα περάσει τόσο εύκολα η πενταετία …


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στις 18:30 η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, με 52 θέματα στην ημερήσια διάταξη. 


Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, συζήτησης των θεμάτων που βρίσκονταν στην ατζέντα προς συζήτηση, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αλλά και οι δημοτικοί τους σύμβουλοι, προέβησαν σε ορισμένες παρατηρήσεις, αλλά έδειξαν και την διάθεση τους, η οποία δεν θα είναι καθόλου επιεικής προς την δημοτική αρχή, καθολη την πενταετία. 


Συγκεκριμένα,  ο κ.Κλάπας, ζήτησε να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο, τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμων τόσο των οχημάτων όσο και των κτηρίων.

Ο κ.Βασιλείου, μεταξύ άλλων έθεσε – ζητώντας από τον δήμαρχο κ.Μπαίλη, να μάθει τι θέση, θα πάρει ο δήμαρχος, για μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους. 

Ενώ ο κ.Τσούτσης, δημοτικός σύμβουλος της μείζον αντιπολίτευσης, έκρουσε το κώδωνα και ζήτησε μιας και σε λίγο καιρό, θα έρθει χειμώνας, να καθαριστούν φρεάτια  και δρόμοι αλλά αναφέρθηκε και στο ζήτημα των παιδικών σταθμών . 

Τέλος, ο Διονύσης Καλλίνικος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Μιλτιάδη κλάπα, ζήτησε να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο, τα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων του δήμου, πόσα από αυτά είναι ενεργά και πόσα ακινητοποιημένα. 

Αξίζει να αναφέρουμε, πως πολίτης ο οποίος βρέθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να εκθέσει το ζήτημα που το αφορά, αφού το γνωστοποίησε στο σώμα, η απάντηση η οποία έλαβε, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Φραγκούλη, ήταν "πως θα σας απαντήσουμε", ενώ ο πολίτης ονόματι, Ζώης Σολδάτος, έμεινε με την απορία αν θα του τηλεφωνήσουν ή αν θα του Απαντήσουν εγγράφως….΄όπως ο ίδιος μας ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου