Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

Eπίσκεψη αντιπροσωπείας αιρετών από την Αλβανία στον Δήμο της Πρέβεζας



Η προετοιμασία και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των διακρατικών προγραμμάτων τα οποία θα αρχίσουν  σύντομα να  υλοποιούνται από την Ευρωπαική  Ενωση  με εταίρους την Ελλάδα, την Αλβανία και την Ιταλία  συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας παρουσία του Δημάρχου Φιέρι  Μπαφριάρ Ζεκιά, του ειδικού συνεργάτη του Ακγρόν Ζόζα,  του Αντιπεριφερειάρχη Αυλώνας Χαράλαμπου Παντέχη και του Αντιδημάρχου Αγ. Σαράντα Γεωργίου Μήτρου τους οποίους συνόδευσε ο  πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων  Φίλιππας Φίλιος.

Οι αιρετοί από την γείτονα χώρα  συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη , τον  πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Φραγκούλη και τον δημοτικό σύμβουλο Ευάγγελο Ροπόκη για  την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που  ανοίγονται από την υλοποίηση των συγκεκριμένων διακρατικών προγραμμάτων.

Το περιβάλλον, ο πολιτισμός, ο τουρισμός είναι τα σημεία  στα οποία επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις και θ΄αποτελέσουν κοινό παρονομαστή για τις όποιες δράσεις  δρομολογηθούν στο μέλλον.

Ο κ.Μπαϊλης ευχαρίστησε τον Αλβανό ομόλογό του καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας για την επίσκεψή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για  συνεργασία με τον Δήμο της Πρέβεζας ενώ   συναποφασίστηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να προγραμματίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες κινήσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου