Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι μισοί πρωτοετείς φοιτητές γράφτηκαν στο ΤΕΙ αλλά θέλουν να φύγουν



Από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πρέβεζας 114 φοιτητές ζητούν μετεγγραφή.


Από τις 9 έως τις 17 Οκτωβρίου θα μπορούν χιλιάδες φοιτητές να κάνουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για να πάρουν μετεγγραφή.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση το σύστημα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει την μεθεπόμενη και αφορά αποκλειστικά τους πρωτοετείς. Στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πρέβεζας, ένας στους δύο πρωτοετείς φοιτητές γράφτηκε αλλά θέλει να φύγει. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της δημοτικής ραδιοφωνίας μεγάλο είναι το ποσοστό των φοιτητών, περίπου 60%, που εξέφρασαν την επιθυμία τους για μετεγγραφή.

Ειδικότερα στο τμήμα του ΤΕΙ της Πρέβεζας γράφτηκαν 194 από τους 200 σπουδαστές που εισήχθησαν και δήλωσαν ότι θέλουν να φύγουν οι 114 για να μετεγγραφούν σε τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας τους. 

Από αυτούς βέβαια, δεν δικαιούνται όλοι μετεγγραφή και πολλοί είναι αυτοί που το γνώριζαν εκ των προτέρων, ωστόσο εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να φύγουν. Τον ακριβή αριθμό των φοιτητών που θα μετεγγραφούν από και προς το τμήμα του ΤΕΙ της Πρέβεζας θα τον γνωρίζουμε όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία η οποία ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου