Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Την έναρξη προγραμμάτων δωρεάν Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων για δεύτερη χρονιά  γνωστοποιεί το Κέντρο Διά βίου Μάθησης του Δήμου Πρέβεζας καλώντας  συλλόγους, φορείς, ομάδες   ή και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου  να συγκροτηθούν τμήματα και να υλοποιηθούν οι δράσεις.


Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελευθερία-Παπαϊωαννίδη Αγγέλη  απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση  σε  όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις πολλές δυνατότητες που τους δίνει το πρόγραμμα   μέσω  δεκάδων  άλλων επιλογών .

Οικονομία-Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής και Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Τέχνη είναι μερικές μόνο από τις ενότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν   όσοι    υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Ειδική  μέριμνα  υπάρχει για  τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως οι μετανάστες, οι  ρομά και οι κρατούμενοι ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα π ρογράμματα που τοπικής εμβέλειας που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την περιοχή της Πρέβεζας και αφορούν μεταξύ άλλων :τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τον Αμβρακικό Κόλπο, τις συγχρονες μεθόδους αλιείας, την συντήρηση μικρών σκαφών και τα καρνάγια, την  καλλιέργεια  αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και δεκάδες ακόμη επιλογές  οι οποίες  ειναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας καθώς και στο αρμοδιο Γραφείο του Δήμου..

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να  δηλώσει  ως  2 προγράμματα εθνικής και ως 2 τοπικής εμβέλειας ενώ τα  τμήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων.


Υπεύθυνοι του  Κέντρου για την Πρέβεζα είναι οι κυρίες Αγγελική Παπαγεωργίου και Κλαίρη Γιαννούλη   στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου  της Πρέβεζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου