Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το νέο νοσοκομείο να μην έχει την τύχη του νοσοκομείου της Σαντορίνης


Το PrevezaBest, στην προσπάθεια του για μια πληρέστερη και σφαιρικότερη ενημέρωση των αναγνωστών του, καταθέτει ως οφείλουμε τα κάτωθι:

Σύμφωνα με τα πρακτικά της βουλής  από την συνεδρίαση της ολομέλειας 13/10/2014 ΣΤ’, όπως μπορείτε να δείτε οπτικοακουστικό υλικό στο σαιτ της βουλής, ο Βουλευτής Κυκλάδων του Σύριζα, κ. Συρμαλένιος, απευθύνει ερώτηση στον Υπουργό Υγείας κ.Βορίδη, σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης με δημόσιο χαρακτήρα . 

Έτσι μεταξύ άλλων και απευθυνόμενος προς τον Υπουργό, ο κ.Συρμαλένιος, ανέφερε, ότι από το 2011 το νοσοκομείο της Σαντορίνης, είναι έτοιμο με όλο του τον εξοπλισμό, δηλαδή με το κλειδί στη πόρτα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με εθνικούς πόρους, μέσω φόρων των Ελλήνων πολιτών και το οποίο κόστισε 14.000.000.

Όμως παρότι αυτό εδώ και τρία χρόνια είναι έτοιμο, δεν έχει ξεκινήσει η λειτουργία του προς τους πολίτες. 

Έτσι η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Υγείας, είναι ότι το κράτος δεν αντέχει το κόστος λειτουργίας του νοσοκομείου και εξετάζει τις προτάσεις να περάσει σε ιδιώτη, έτσι ώστε το κράτος να μην απολέσει τα χρήματα αυτής της δαπάνης αλλά και να ξεκινήσει η λειτουργία του.
Άρα, ερχόμαστε στην ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Πρέβεζας,  όπως εξήγγειλε ο Βουλευτής στην συνέντευξη τύπου και σας παρουσιάσαμε δείτε εδώ

Ακόμα όταν αυτό γίνει, το νοσοκομείο της Πρέβεζας, ελπίζουμε να μην έχει την τύχη του νοσοκομείου της Σαντορίνης, το οποίο βρίσκεται με το κλειδί στη πόρτα όπως σας αναφέραμε και  το κράτος δεν μπορεί  να το λειτουργήσει . 

Ελπίζουμε όταν ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας, να έχει αλλάξει η πολιτική κατάσταση της χώρας και να μην αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με το ζήτημα του νοσοκομείου της Σαντορίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου