Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Χαράτσι" του δήμου για τα χορευτικά τμήματα


Δυσαρεστημένοι είναι οι πολίτες που λαμβάνουν μέρος στα χορευτικά τμήματα του δήμου και αυτό διότι πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η ψήφιση των 20 ευρώ ετήσια συνδρομή για τους ενήλικες των χορευτικών τμημάτων. 

Να σημειωθεί πως για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα είναι δωρεάν. Η αφορμή της ανάρτησης αυτής, είναι τα ηλεκτρονικά μηνύματα (Emai) τα οποία παραλάβαμε από αναγνώστες και οποίοι λαμβάνουν μέρος στα τμήματα του δήμου, όταν αναρτήσαμε το δελτίο τύπου του δήμου σχετικά με την έναρξη των εγγραφών, όπως μπορείτε να δείτε εδώ και μεταξύ άλλων ανέφεραν για ποιο λόγω είναι το 20ευρω;;;. 

Έτσι μόνο η δημοτική αρχή ψήφισε το μέτρο αυτό των 20 ευρώ, ενώ καμία από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συμφώνησε και το καταψήφισε. Και πέρασε κατά πλειοψηφία.

Το αιτιολογικό του μέτρου αυτού, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης , ο εκπρόσωπος του δήμου κ.Κορωναίος, δικαιολόγησε το μέτρο των 20 ευρώ ότι τα χρήματα αυτά είναι για δαπάνες για τις στολές,για τις εκδηλώσεις που συμμετέχει το χορευτικό. Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι η πρώτη φορά που ζητήθηκε συνδρομή στο χορευτικό τμήμα ενηλίκων του δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου