Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ– Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συζήτηση για την EASY JET !!!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ε. Πρέβεζας, η δεύτερη συνάντηση των φορέων μόνο του Νομού Πρέβεζας, σχετικά με την υπόθεση της αεροπορικής εταιρίας Easy JET η οποία κατέθεσε πρόταση, την οποία θα επεξεργαστούν οι φορείς με τις διαδοχικές συσκέψεις τους.


Έτσι στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στην οποία έλαβαν μέρος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Στράτου Ιωάννου,  ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ.Φραγκούλης, ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Καλαντζής, ο Αντιδήμαρχος  Πάργας κ.Τζούρος ,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Γιαμας,ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ.Χαλκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας Κ.Δημάκος, καθώς και άλλοι φορείς. 

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest,  η σύσκεψη, η οποία ήταν κεκλεισμένων των θυρών και η οποία υπήρχε αυστηρή ρήτρα να μην διαρρεύσουν προς τον τύπο πληροφορίες, το PrevezaBest, σας παρουσιάζει τα δύο βασικά συμπεράσματα της συζήτησης.

Πρώτον, οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν, παράλληλα με την πρόταση του ενδιαφερόμενου ιδιώτη – αγοραστή του αεροδρομίου του ακτίου, το οποίο είναι ένα από τα δεκατέσσερα περιφερειακά αεροδρόμια τα οποία θα περάσουν σε ιδιώτες, όπως άλλωστε σας ενημέρωσε το PrevezaBest και μπορείτε να δείτε εδώ

Δεύτερον, σχετικά με την αεροπορική εταιρία Easy JET, οι τοπικοί φορείς θα ετοιμάσουν αντιπρόταση, έτσι ώστε να ρίξουν την τιμή στα χαμηλότερα δυνατόν επίπεδα. Να σημειώσουμε πως την συγκεκριμένη εταιρία, την θέλουν οι τοπικοί φορείς για προβολή -ανάπτυξη της περιοχής μας.


Βέβαια σε όλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι φορείς των όμορων Νομών  διότι τα έξοδα θα είναι μοιρασμένα από κοινού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου