Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από την παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπ/κων σε Λούρο και Φιλιππιάδα


Από 21 Νοεμβρίου έως και 26 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιούνται στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Νομού Πρέβεζας ενημερωτικές συναντήσεις του Διευθυντή Εκπαίδευσης και της Σχολικής Συμβούλου της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας με τους Διευθυντές και τους Προισταμένους/ες Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στο πλαίσιο της αξιολογικής περιόδου .


Το ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Πρέβεζας,αντιδρώντας στην προγραμματισμένη από τη Διοίκηση διαδικασία ενημέρωσης για την εφαρμογή της αξιολόγησης οργανώνει παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα σχολεία που προγραμματίστηκαν να γίνουν οι συναντήσεις έχοντας και την κάλυψη της ΔΟΕ η οποία , ύστερα από σχετικό αίτημα του ΔΣ , κήρυξε 3ωρες στάσεις εργασίας τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες . 


Σήμερα, Τρίτη, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας,στις 11:00 π.μ., έξω από το Δημοτικό Σχολείο Λούρου και στη συνέχεια, στη 13:00 μ.μ, στο 1ο Δημ.Σχ. Φιλιππιάδας.... Αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων κορυφώνεται στη πόλη της Πρέβεζας στις 11 π.μ. στο 6ο Δημ. Σχ. Πρεβεζας και στη 13:00,στο 4ο Δημ.Σχ. Πρεβεζας,οπου εχουν προκαθορισθεί οι επιμορφωτικές συναντήσεις για την αξιολόγηση Διευθυντών και Προιστάμενων ολιγοθέσιων Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου