Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κακή Αρχή Κάναμε….


Πρώτη φορά τύχαμε τέτοιας συμπεριφοράς ….


Για να εξηγηθούμε και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο της ανάρτηση μας, έχουμε να καταθέσουμε τα κάτωθι:

Σήμερα το απόγευμα άνθρωπος της διοίκησης του Π.Σ. Πρέβεζας, επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε για την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου, σχετικά με την ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας, έπειτα τις παραιτήσεις τόσο των μελών του Δ.Σ. όσο και του προπονητή, όπως σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε εδώ.  

Έτσι, αφού μας ενημέρωσαν για την ώρα και το μέρος όπου θα πραγματοποιούνταν η συνέντευξη τύπου,  συνεργάτης μας μετέβη στο χώρο, μεταξύ άλλων εκπροσώπων τύπου. 

Από την αρχή το κλίμα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ήταν έως και εχθρικό και ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε για ποιον λόγω τύχαμε αυτής της συμπεριφοράς… 

Πιο συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της ομάδας,  το μόνο που δεν μας είπαν ήταν τι να γράψουμε στην σχετική μας ανάρτηση… Υποδείξεις και ειρωνείες ...

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι… Το PrevezaBest στα δύο περίπου χρόνια λειτουργίας του, ουδέποτε έτυχε τέτοιας συμπεριφοράς. Επίσης συγκεκριμένα, το PrevezaBest ουδέποτε έχει ασκήσει κριτική σε διοίκηση του Π.Σ. Πρέβεζας ή σε  προπονητή του. 

Παρότι γνωρίζαμε πρόσωπα και καταστάσεις, ουδέποτε μιλήσαμε…. Και αυτό γιατί επ'ουδενί δεν θέλαμε να διαταράξουμε το κλίμα μέσα στην ομάδα και τους παίχτες… Λάθος ή Σωστό, αυτό πράξαμε. 

Το σημερινό όμως ήταν άνευ προηγουμένου… Το οποίο και καταθέτουμε δημόσια.. Εν πάση περιπτώσει, όπως και να χει εμείς θα συνεχίσουμε  να καλύπτουμε τους αγώνας του Π.Σ. Πρέβεζα. 

Επί της συνέντευξης τώρα, ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή κ.Γκαρτζονίκα, ενώ Γενικός Αρχηγός της ομάδας, αναλαμβάνει ο κ.Κοψάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου