Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Akis και Νίκος Μακρής ενώνουν τις δυνάμεις τους !!!


Οι σπουδαίες αναζητήσεις του Πρεβεζάνου γνωστού κομμωτή Akis με έντονο το στοιχείο της καλλιτεχνικής δραστηριότητας, όχι απλά συνεχίζεται αλλά ολοένα εξελίσσεται και μάλιστα εκτός της πατρίδας του.


Έτσι, ο Akis, σε συνεργασία με τον συμπατριώτη του Νίκο Μακρή, γνωστό καμεραμάν και φωτογράφο, (και μεταξύ άλλων συνεργατών), πέτυχαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στο νησί των Φαιάκων για την ανάγκη μιας φωτογράφισης, η οποία είχε θέμα  "The Princess Is Blonde".


Έτσι, ο Akis, ενσάρκωσε την Πριγκίπισσα Σίσσυ, μία πριγκίπισσα με μία σπάνια ομορφιά. 

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στο ιστορικό Achillion....και κατάφεραν  να μεταφέρουν και το κλίμα της εποχής εκείνης άλλα και την σπάνια ομορφιά της Πριγκίπισσας.


Χαρακτηριστικά αναφέρεται "Μια καταπληκτική φωτογράφηση πραγματοποίησε ο γνωστός σε όλους μας Akis στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο Αχίλλειο το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυς. Η Σίσσυ αγόρασε την έπαυλη από έναν ντόπιο, την γκρέμισε και στην θέση της έχτισε το δικό της ανάκτορο, το Αχίλλειο. 


Αν και ο  Akis παιδεύτηκε 4 μήνες για να πάρει την άδεια, τελικά κατάφερε στις 8 Δεκεμβρίου να υλοποιήσει την ιδέα του. Η φωτογράφηση έγινε για το ιντερνετικό περιοδικό "Life Style Agenda" και το Concept της φωτογράφησης είναι "The Princess Is Blonde".

Το προσωπικό του Αχίλλειον ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό και συνεργάσιμο, οπότε ο Akis μαζί με την ομάδα του είχαν την τιμή να δουλέψουν σε όλους τους χώρους ακόμη και σε σημεία που δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις.

Τέλος το Μοντέλο του Akis θα το δούμε και στην Νέα Καμπάνια των γυαλιών του Tom Ford.


Models: Gina Mamaki - Antonis Meme - Spyros Spinoylas - Giorgos Oikonomoy.
Mua: Antonia Naka.
Styling: Lora D – Antonia Naka –Akis. 
Fashion Designer : Lora D.
Hair,Photo & Edit: Akis.
Assistant: Efh Bellou
Video  : NVA video art Nikos Makris
Assistant video : Aris Bonatsos
Shooting for : LifeStyle Agenda
Place: Achilion Palace Corfu

*Ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ολόκληρο το backstage σε βίντεο από την σχετική φωτογράφηση.




Με πληροφορίες από tamistikamou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου