Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τάσος Δράκος υποψήφιος Δήμαρχος


Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο η είδηση στους συντάκτες του PrevezaBest, ότι ο γνωστός Γιατρός, Τάσος Δράκος, θα κατεβάσει εν τέλει συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου διεκδικώντας την δημαρχία.

Η Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης στην Πρέβεζα



Με την όπερα Μποέμ του Τζ. Πουτσίνι συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις από την Metropolitan Opera ,το Δήμο Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο "Σπύρος Δήμας" το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 8 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην αντεπίθεση περνάει ο Τάκης Παππάς – Τα 25 πρώτα ονόματα


Η  Α.Σ.Υ.Π. (ΑΝΟΙΧΤΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ) και  ο  επικεφαλής  του  ψηφοδελτίου  Δημήτρης (Τάκης) Παππάς  δίνοντας  ένα  μέρος  από  το  ψηφοδέλτιο  νίκης  παρουσιάζει  τα  πρώτα  ονόματα  υποψηφίων  συμβούλων  του  συνδυασμού.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κλειστό μέχρι νεοτέρας


Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης από σήμερα 31/3 θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας μας πληροφορεί με ανακοίνωση της η ΛΓ Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Τσάτσης "Καμία συμμετοχή μου στον Σύριζα της Δεξιάς"


Απογοητευμένος και φανερά πικραμένος στις δηλώσεις του προς το PrevezaBest, ο πρώην πλέον υπεύθυνος συντονιστικού του Σύριζα στο Καναλλάκι κ. Τσάτσης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε πλήρη εγκατάλειψη η περιοχή του Βράχου

Με τους κατοίκους στην Τοπική Κοινότητα Βράχου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας και συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής.

Σύμφωνη γνώμη Ε.Δ.Α. Περιφέρειας για τη δημοπράτηση της κατασκευής αγωγού ύδρευσης από Ζέφυρο έως δεξαμενές Καναλίου

Mini Market Xpress – Τα πάντα δίπλα σας !!!


Σε εμάς μπορείτε να βρείτε : Μεγάλη γκάμα τροφίμων, Απορρυπαντικών, Χαρτικών, Ζαχαρώδη , Γαλακτοκομικά, Παγωτά , Αναψυκτικά, Μαναβικής, Γενικής χρήσης Καθαρισμού, Σοκολάτα στέβια, μαρμελάδα στέβια, Καραμέλες στέβια, χύμα όσπρια- Ρύζια

Ελένη Κολιοφώτη, Δυνατή μεταγραφή από το Δήμο Πάργας στην Περιφέρεια Ηπείρου


Πρόκειται,για μια δυναμική γυναίκα, με πάθος και όραμα για τον τόπο της.  Απέδειξε την  αξία της μέσα από τη  στάση ,την πορεία και το έργο της στον Τουριστικό τομέα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιάννης Θάνης "Ο χρόνος τους πρέπει να τελειώσει "!


Ζω στο δήμο Πρέβεζας από το 1992. Όλα αυτά τα χρόνια κυριαρχεί μια τοπική «νομενκλατούρα» –κομματική, επιχειρηματική, επιστημονική, συνδικαλιστική, «αριστερή», κεντροαριστερή και δεξιά – που διαχειρίζεται, χωρίς υπερβολή τα πάντα. Θέσεις, αξιώματα, εργολαβίες, επιδοτήσεις, προγράμματα, όλα περνούν από τα χέρια τους. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τους βρίσκεις από κάτω, σε θέσεις ευθύνης, διευθυντές, προϊστάμενοι, πρόεδροι, σύμβουλοι, πρώην σύμβουλοι, κολλητοί βουλευτών, κουμπάροι κλπ. Με υψηλές γνωριμίες πάντοτε «έλυναν και έδεναν». Δεν τους έπιανε νόμος, όλα τα τακτοποιούσαν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ήξεραν…

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Την αγαπήσαμαν και μεις"



To 6o Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση "Την αγαπήσαμαν και μεις" την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 7.00 στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το ΚΚΕ παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για Δήμο και Περιφέρεια


Το Σάββατο 29 Μάρτη στη «Θεοφάνειο» αίθουσα της Πρέβεζας η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ παρουσίασε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πρέβεζας και την και των υποψηφίων από την Πρέβεζα για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά του το MEMORIES BAR !!!


Πέρασαν δύο χρόνια, από τότε που το γνωστό memories bar, άλλαξε τα δεδομένη στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προβληματισμός στο στρατόπεδο του Μπαίλη εξαιτίας των "μεταγραφών" !!!


Προβληματισμός στο στρατόπεδο του νυν Δημάρχου κ. Μπαίλη, ο οποίο αγγίζει και ίσως να ξεπερνά  ορισμένες φορές τα όρια της δυσαρέσκειας, από τις "μεταγραφές" που ο ίδιος έκανε από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Με τη συμμετοχή δυο Πρεβεζάνων ο αγώνας της Προεθνικής παίδων στην Πρέβεζα !!!


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  02/04/2014 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  Η ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΣ Πρέβεζα γεμάτος από ατυχία


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 4 το μεσημέρι ο αγώνας για την 23η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι κάτοικοι ξαναγνωρίζονται μεταξύ τους !!!


Μιας και σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, οι κάτοικοι της πόλης ξαναγνωρίζονται μεταξύ τους !!! Η χαιρετούρα και η χειραψία "πάει σύννεφο" !!!

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασφυχτικό πρέσινγκ Κλάπα στον Δήμαρχο κ.Μπαίλη


Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον απερχόμενο Δήμαρχο

Πρέβεζα και φιλοξενία λέξεις συνώνυμες


Ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Πρέβεζας ανέλαβε τη διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού  τουρνουά Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης- Ακριτίδεια 2014 που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Πρέβεζας  από 25 έως και 29 Ιουνίου 2014.Το τουρνουά θα φέρει στην Πρέβεζα τουλάχιστον 400 επισκέπτες για 4 ημέρες.

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική η συμβολή της UNESCO Ν Πρέβεζας και των Καππαδοκικών σωματείων - Βίντεο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα η από κοινού συνέντευξη τύπου του Προέδρου της UNESCO Ν.Πρέβεζας  κ. Κατσίμπρα και του Προέδρου της Ένωσης Καππαδοκικών σωματείων κ. Ισακίδη προς χάριν του διήμερου δωρεάν ιατρικού ελέγχου και εξετάσεων που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα από τους εν λόγω φορείς.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νάνος και θάνης κοντά στο λαό !!!


Μετά την Πρέβεζα, το Θεσπρωτικό, το Λούρο, τη Πάργα κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΉΠΕΙΡΟ μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νάνο Βαγγέλη περιόδευσαν το Σάββατο 29/3 και στο  Καναλάκι παρουσιάζοντας το πολιτικό πλαίσιο της εκλογικής μας παρέμβασης. Ο πρώτος κύκλος των εξορμήσεων της ΑΡ.Π.Η στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας  θα ολοκληρωθεί το Σαββάτο 5/4 στη Φιλιππιάδα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο αγώνας ανάμεσα στην Νικόπολη και τον Αίολο Αστακού για την δεύτερη αγωνιστική των play- off.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μπάχαλο στο Δήμο Ζηρού με τους λογαριασμούς ύδρευσης


Διάχυτο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία προκαλεί στους πολίτες του Δήμου Ζηρού το θέμα των λογαριασμών ύδρευσης (οικιακών και κτηνοτροφικών). Σε πολλούς συνδημότες μας έχουν σταλεί λογαριασμοί που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές παρελθόντων ετών (από το 2008 και μετά), όπου εμφανίζονται ως οφειλέτες τη στιγμή που δεν είναι, αλλά δε διαθέτουν πια τις έγκυρες αποδείξεις.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανοιχτή συνέλευση πολιτών για την Κυάνη Ακτή


Κομμάτι,κομμάτι καταφέραμε και συνθέσαμε το παζλ του περίφημου πλέον έργου της "Διαμόρφωσης χώρων Κυανής Ακτής - Παντοκράτορα Δήμου Πρέβεζας".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ναι του Γιώργου Νίτσα στο ντιμπέιτ


Πριν από λίγο μέσω λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" είπε ναι  στην πρόταση που έκανε το PrevezaBest, για ένα ντιμπέιτ ανάμεσα στον ίδιο τον νυν δήμαρχο και τον  πρώην δήμαρχο και ξανά υποψήφιο κ.Κλάπα.  

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης έκανε ο Μιλτιάδης Κλάπας


Μια μίνι περιοδεία στα καταστήματα της πόλης πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας και οι συνεργάτες του-υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησαν οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις !!!




Διήμερο δωρεάν ιατρικών συμβουλών και εξετάσεων διοργανώνουν στο Νομό σήμερα 29 και αύριο 30 Μαρτίου, ο Όμιλος UNESCO Ν. Πρέβεζας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ.) μέσω Ιατροκοινωνικού προγράμματος για συμπολίτες μας με χαμηλό εισόδημα, ανασφάλιστους και άπορους.

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαβάστε το επίκαιρο άρθρο του Γιώργου Χατζηαθανασίου, γιατρού καρδιολόγου, υποψήφιου ευρωβουλευτή της Κοινωνίας Αξιών

Κοινωνία φτώχειας και διαφθοράς; Κοινωνία ψευτών και δημαγωγών; Ή Κοινωνία Αξιών;

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 39χρονος - Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΝΙΚΟΠΟΛΗ και ΠΑΣ Πρέβεζα σε χρειάζονται !!!


Δύο μοναδικά παιχνίδια και μεγάλης σημασίας θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Πρέβεζας το Σάββατο 29 και Κυριακή 30/3.

Εγκρίσεις για έργα ύψους 2, 3 εκ. ευρώ στις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας


Αποφάσεις για έργα κυρίως στις περιφερειακές ενότητες Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ έλαβε, μεταξύ άλλων,  στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας


Την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση και εργαζόμενοι για να κρατήσουν όρθιο το Νοσοκομείο, εξήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.

Αντεπίθεση για τον τουρισμό στην Πρέβεζα

ΠΟΛ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ:
Η Πρέβεζα, δεν είχε κάνει έντονη την παρουσία της στα Βαλκάνια

Πρόταση του PrevezaBest για ντιμπέιτ σε Μπαίλη ,Κλάπα και Νίτσα !!!


Πρόταση του PrevezaBest στο νυν δήμαρχο, στο πρώην δήμαρχο και ξανά υποψήφιο δήμαρχο κ.Κλάπα αλλά και στον υποψήφιο δήμαρχο και εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο του παρόντος δημοτικού συμβουλίου κ.Νίτσα για ένα ντιμπέιτ !!!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΈΒΕΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΪΛΗ


Την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος  με παράταξη του κ. Στέργιου Γιαννάκη, Παύλος Σαραμπασίνας. Έτσι ο κ. Σαραμπασίνας στη μία το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου, ανακοίνωσε την απόφασή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης να συστρατευθεί στο πλευρό του νυν δημάρχου κ.Μπαίλη. 

Οι φορείς της Πρέβεζας συντονίζουν την δράση τους ενόψει της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece


Συναντώνται την Δευτέρα στο Δημαρχείο.

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Κοινή ανακοίνωση για το φρέσκο γάλα (Ε.Ν.Α. Πρέβεζας -Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Άρτας Πρέβεζας -Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας)


Στις 26 Μαρτίου 2014, με πρωτοβουλία των προέδρων της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας και του Αγελαδοτροφικού  Συνεταιρισμού Άρτας – Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων, Αγελαδοτρόφων και Εκπροσώπων του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας στην Nέα Σαμψούντα Πρέβεζας, όπου έγινε ενημέρωση για την πρόταση «κονσέρβα» του ΟΟΣΑ για το φρέσκο γάλα και καθορίστηκε η από κοινού στάση των κτηνοτρόφων μελών μας στη ρύθμιση που προωθείται με τόση επιμονή από τον υπουργό Ανάπτυξης Κο Χατζηδάκη για την αλλαγή του χαρακτηρισμού του φρέσκου γάλακτος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βρώμικα παιχνίδια εν όψει εκλογών καταγγέλλει υποψήφια στο δήμο Λούρου


Χρόνιο πρόβλημα με βοθρολύματα εν γνώσει του δήμου έγινε αφορμή για προεκλογικές αντιπαραθέσεις.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Χειμαδιό επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης <ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ> κ. Νίτσας Γεώργιος συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης κ. Στύλο Ιωσήφ και κ. Κοτσίνη Κυριάκο


Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και ο λόγος ήταν να παρακολουθήσουμε από κοντά την αναβίωση του παλαιού εθίμου της λαμπαδηδρομίας από μικρούς και μεγάλους. Η προσπάθεια των γυναικών του χωριού είχε απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Νίκος Ανατολιωτάκης !!!



Την υποψηφιότητά του για Περιφερειακός σύμβουλος ανακοίνωσε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Ανατολιωτάκης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βίντεο από την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη



Έπειτα τη βόλτα στους δρόμους της πόλης του γνωστού δημοσιογράφου, όπου σας ενημερώσαμε, δείτε εδώ, αμέσως μετά στην πλατεία Ανδρούτσου ακολούθησε συζήτηση του επικεφαλής του "Ποταμιού" με κτηνοτρόφους της περιοχής, τον Πρόεδρο της ΕΝΑ κ.Ραβανό αλλά και δηλώσεις του ιδίου για το Ποτάμι προς τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Κοινή δήλωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Νάνου Βαγγέλη και του υποψήφιου δήμαρχου Πρέβεζας Θάνη Γιάννη


«Όλα μέλι γάλα για τις βιομηχανίες γάλακτος…
φαρμάκι για τους αγελαδοτρόφους»

Ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας από την Περιφέρεια Ηπείρου


3 κιβώτια με φάρμακα παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου και ο Γεν. Διευθυντής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ι. Νικόπουλος σε εκπρόσωπο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας την Παρασκευή 21 Μαρτίου.

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το "Ποτάμι" και ο Σταύρος Θεοδωράκης


Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφτηκε το ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο.

Στην τουριστική αγορά της Ρωσίας προσβλέπει η Περιφέρεια Ηπείρου


Σε πλήρη εξέλιξη  βρίσκεται η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την αναζήτηση νέων τουριστικών αγορών προς όφελος του συνόλου της τοπικής οικονομίας. Μια από τις βασικές στοχεύσεις είναι η αγορά της Ρωσίας και για το λόγο αυτό η Περιφέρεια συμμετείχε - σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού - στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014.

Ράλλυ Αντίκας θα περάσει από την Πάργα στις 8 & 12 Μαίου


Ένα εντυπωσιακό κονβόι από σπάνια αυτοκίνητα αντίκες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι κάτοικοι του νομού μας στις 8 & 12 Μαϊου, καθώς θα διασχίσουν το νομό μας και θα σταθμεύσουν στην περιοχή μας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αμείωτο το ενδιαφέρον του Λιμεναρχείου για την παράνομη αλιεία - Μία ακόμη σύλληψη !!!

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της παράνομης αλιείας ανακοινώνει ότι μεταμεσονύκτιες ώρες την 26-03-2014 μετά από συντονισμένες ενέργειες της Υπηρεσίας μας κατελήφθη ένας (01) ερασιτέχνης αλιέας  στη θαλάσσια περιοχή Αμβρακικού κόλπου, να διενεργεί αλιεία με παράνομο συρόμενο αλιευτικό εργαλείο (τρατάκι) με τη χρήση ερασιτεχνικού σκάφους.

Ομάδα ανένταχτων της αντ.αρ.συ.α Πρέβεζας στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα


Ομάδα ανένταχτων της αντ.αρ.συ.α Πρέβεζας συμμετείχε στην πορεία που διοργάνωσαν τα κεερφα
στην Αθήνα και στην μεγάλη πορεία (5000 ατόμων),από Ομόνοια προς Σύνταγμα καθώς και στην αντιφασιστική συναυλία στο Σύνταγμα.

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου στη Πρέβεζα - Όλο το πρόγραμμα !!!


Ο Δήμος Πρέβεζας και η Νέα Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνουν, την 8η Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου στη Πρέβεζα, από  27  έως και  30 Μαρτίου 2014.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΚΙ ΟΜΩΣ …..ΣΕ 50 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Απομένουν μόλις 50 μέρες μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές και αν κάποιος δεν εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα μ’ αυτές , δύσκολα θα αισθανθεί το γνωστό από το παρελθόν «άρωμα των τοπικών εκλογών».