Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαγεία από το φεστιβάλ της τζαζ μουσικής


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, η δεύτερη μέρα του τριήμερου PREVEZA JAZZ FESTIVAL, στην πλατεία των δικαστηρίων.

Πρέβεζα: Μια πόλη όνειρο εις το κύμα


Η Πρέβεζα βρίσκεται στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου και βρέχεται στα δυτικά της από τα νερά του Ιονίου Πελάγους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράταση διακοπής κυκλοφορίας της οδού Παππαδατών-Μελιανών


Σας γνωρίζουμε ότι για την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών του έργου του θέματος και μέχρι την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος στα πλαίσια του έργου του θέματος, κρίνεται αναγκαία η έγκριση παράτασης της προθεσμίας ισχύος της σχετικής  Απόφασης προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Παππαδατών-Μελιανών.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ-Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Περιστερίου


Σε λίγες ημέρες το τελευταίο κομμάτι της Εγνατίας Οδού παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ


Στην Πρέβεζα θα γίνει, την Κυριακή 1 Ιουνίου και στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, η γενική συνέλευση των σωματείων της ΕΣΚΑΒΔΕ (περίπου 70 σύλλογοι που ασχολούνται με το μπάσκετ από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας). 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!! Αργυρό μετάλλιο στην 6η Ευρωπαϊκή Έκθεση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας για τον Πρεβεζάνο Γ. Λαμπρακούλη


Ο Λαμπρακούλης Γεώργιος, υποψήφιος διδάκτωρ Αρχαίας Ιστορίας, με τη συμμετοχή του στην έκτη Ευρωπαϊκή έκθεση EUROINVENT που έλαβε μέρος στις 22-24 Μάιου στο Ιάσιο της Ρουμανίας βραβεύτηκε με το Αργυρό μετάλλιο για τη καινοτόμο έρευνά του, παίρνοντας τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε διακόσιες συμμετοχές από όλο το κόσμο στη κατηγορία “Καινοτόμες Έρευνες” με θέμα τη “Πολιτιστική και Οικονομική Εκμετάλλευση των αρχαίων Ελληνικών και Ρωμαϊκών μνημείων με ιδιαίτερη έμφαση στην Αρχαία Νικόπολη”.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Αποφάσεις για έργα στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες


Αποφάσεις για έργα στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες έλαβε στη συνεδρίαση της, τις 29/5 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Παρασκευή, Μαΐου 30, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άνοιξε η αυλαία για το 12ο Preveza Jazz Festival


Άνοιξε η αυλαία για το 12ο Preveza Jazz Festival, σήμερα Παρασκευή στις 21:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τους έπιασε το καλοκαίρι !!!


Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πρέβεζας, ήταν προγραμματισμένη σήμερα Παρασκευή στις 19:30, μόνο που αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.  

Εξαιρετική ποιότητα υδάτων διαθέτουν 33 παραλίες σε Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Άρτα

Εξαιρετική ποιότητα υδάτων διαθέτουν 33 παραλίες σε Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Άρτα
Η πιστοποίηση του υπουργείου Περιβάλλοντος, αποτελεί, μαζί με τις γαλάζιες σημαίες την καλύτερη διαφήμιση για την προσέλκυση τουριστών.

Στο Άγιο Όρος ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος - Φώτο



Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυριάκος Κοτσίνης " Για να δούμε τι θα φέρει η πενταετία που έρχεται... "


«Στάση» όχι ως εξέγερση, όχι ως εναντίωση σε μια μολυσματική εξουσία που ρυπαίνει την αξιακή υπόσταση του ανθρώπου, μα ως εμπόδιο στο κοινό ώφελος.
«Στάση» ως στασιμότητα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιώργος Νίτσας "Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε.."


Σεβαστό το εκλογικό αποτέλεσμα, όμως η Πρέβεζα, δε νίκησε ακόμα!
Πρώτ’ απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 6619 ψηφοφόρους της παράταξής μας «Ανοιχτή συμπαράταξη Πρέβεζας» που μας τίμησαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!"



Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες

ΠΡΕΒΕΖΑ: 33χρονος, τράκαρε το όχημά του, το εγκατέλειψε μαζί με τα 9 κιλά χασίς


Συνελήφθη χθες (28-05-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 33 χρονών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο, πάνω από (9) κιλά κάνναβης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο πολιτιστικό κέντρο η έναρξη του 12ου PREVEZA JAZZ FESTIVAL


Η έναρξη του 12ου PREVEZA JAZZ FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί σήμερα , και λόγω που ο καιρός είναι άστατος θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, και όχι στον πεζόδρομο της παραλίας όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, με είσοδο ελεύθερη .

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές


O Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζει  στους μαθητές  τις ευχές του για καλή επιτυχία  και επίτευξη των στόχων  τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναλαμβάνει δράση ο Εμπορικός Σύλλογος για τους ανασφάλιστους εργαζομένους


Συνεδρίασε την Τετάρτη 28 Μαΐου το ΔΣ του Εμπορικού  Συλλόγου Πρέβεζας. Το ΔΣ ασχολήθηκε με το οξυμένο ζήτημα των ανασφάλιστων συναδέλφων λόγω οφειλών στον ΟΑΕΕ και αποφάσισε να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  οργάνωσης της δράσης τους για θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας ανεξάρτητα από οφειλές. Στο  πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες κείμενο συλλογής υπογραφών  στήριξης του αιτήματος  του συλλόγου για θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των ανασφάλιστων συναδέλφων.  

Η σταυροδοσία στο δήμο Πάργας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ


Λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που έστειλαν οι ψηφοφόροι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές , η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας προχωράει σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και σε μια εφ’ όλης της ύλης πολιτική συζήτηση.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει ότι η TUV Rheinland Hellas επιλέγει Ηλεκτρολόγους Βιομηχανίας

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει ότι η TUV Rheinland Hellas επιλέγει Ηλεκτρολόγους Βιομηχανίας (Industrial Electricians) για λογαριασμό πελάτη της, πολυεθνικής Βιομηχανικής Εταιρείας της Γερμανίας, με σύμβαση αορίστου χρόνου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι “φαμέγιοι” των τροϊκανών, το παζλ και οι έλληνες αγρότες



Στις 15 Μαΐου δημοσιεύθηκε ο νόμος με αριθ. 4264/2014 (ΦΕΚ 118 Α) με τίτλο « Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις ». Με τον νόμο αυτό ρυθμίζεται το πλαίσιο άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και η οργάνωση και λειτουργία των λαϊκών αγορών, εκσυγχρονίζονται δε οι κανόνες και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση αδειών άσκησης υπαιθρίου εμπορίου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απόφαση για το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα του ιστορικού κέντρου


Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου έγινε δεκτό (κατά πλειοψηφία) το αίτημα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας για την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας για τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης της Πρέβεζας έως τις 22:00 κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο και συγχαρητήριο μήνυμα του Διονύση Καλλίνικου


Οι εκλογές τελείωσαν. Τώρα οφείλουμε όσοι τιμηθήκαμε από τον Λαό της Πρέβεζας και εκλεχτήκαμε δημοτικοί σύμβουλοι, να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε συλλογικά για το καλό του Δήμου μας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Νομού μέχρι και την Κυριακή

Έκαναν απολογισμό στον ΠΑΣ Πρέβεζα


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης  η ετήσια απολογιστική συνέλευση στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 41χρονος για παράνομο εμπόριο


Συνελήφθη χθες (28-05-2014) το μεσημέρι στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου (γυαλιά, αρώματα κτλ), χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η σταυροδοσία σε όλες τις παρατάξεις σε όλα τα διαμερίσματα


Κλικ στις φώτο για μεγένθυση

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σύσκεψη για την ανάληψη δράσεων από την Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία


Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πολλοί φίλοι που συμμετείχαν στην προεκλογική καμπάνια.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κώστας Μπάρκας "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον η πρώτη δύναμη στο νομό Πρέβεζας"

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμότητας της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Ταυτόχρονα, το μήνυμα  των πολιτών της Πρέβεζας είναι καθαρό και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Μπαίνει σε κανονικό ρυθμό η Ιόνια.-Έντονο ενδιαφέρον για το Άκτιο

1595946157.jpg
Σε κανονικούς ρυθμούς έχουν μπει οι εργασίες στους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους, μεταξύ των οποίων είναι η Ιόνια Οδός. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο νότιο τμήμα από το Αντίριο μέχρι την Αμφιλοχία υπάρχει "οργασμός" έργων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Preveza Jazz Festival - Πιο Διεθνές από ποτέ !!!


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη το πρωί  στην αίθουσα της πρώην Λαϊκής Αγοράς οι διοργανωτές του 12ου Preveza Jazz Festival.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι απαντήσεις των θεμάτων στην Νεοελληνική γλώσσσα


Τα θέματα για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας είναι σαφώς διατυπωμένα και λογικά δεν προκάλεσαν αναστάτωση στους υποψηφίους.

Στο δήμο Ζηρού καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό της Χ.Α. στο Ν. Πρέβεζας


Το υψηλότερο ποσοστό η Χρυσή Αυγή στο νομό Πρέβεζας το συγκέντρωσε στο Δήμο Ζηρού όπου έλαβε 8.89%.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Μεγάλη και οδυνηρή ήττα της ΔΗΜΑΡ"


Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 303 ψηφοφόρους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στο νομό Πρέβεζας.

Ασυνείδητοι ξεφορτώνονται μπάζα και σκουπίδια,δίπλα από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Νικόπολης!!!

Την ίδια στιγμή που καταβάλλεται μια σοβαρή προσπάθεια για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης κάποιοι ασυνείδητοι βρίσκουν την «εύκολη» λύση να ξεφορτώνονται μπάζα και σκουπίδια πετώντας τα σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικά μνημεία.

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ημερίδα, για την οικογένεια, από τον ξενώνα Ψυχαργώς

Οι δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης-πρόγραμμα Ψυχαργώς του γενικού νοσοκομείου Πρέβεζας, πραγματοποιούν ημερίδα με θέμα "Η ελληνική οικογένεια ισορροπώντας στα κύματα.

Ξέμεινε από προσωπικό το Αστυνομικό τμήμα του Καναλακίου

"Σε περίπτωση ανάγκης πάρτε το 100" - Ξέμεινε από προσωπικό το Αστυνομικό τμήμα του Καναλακίου.
Ξέμεινε από προσωπικό το Αστυνομικό τμήμα του Καναλακίου.

“Της αγάπης οι σκιές” Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Πρεβεζάνου Λευτέρη Λαγγούση!

lefteris-lagousis
«Της Αγάπης οι Σκιές» είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Λευτέρη Λαγγούση, ενός δημιουργού από την Πρέβεζα που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Την Τετάρτη η γενική απολογιστική συνέλευση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα


Την Τετάρτη 28/5/2014 θα πραγματοποιηθεί η γενική απολογιστική συνέλευση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα στον χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς τις 8 το βράδυ.

Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας


20 δημοτικούς συμβούλους θα έχει στο νέο δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου η παράταξη του κ. Χρήστου Μπαΐλη που επανεξελέγη δήμαρχος στο Δήμο Πρέβεζας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών


Πρώτες εκτιμήσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΞΤΑΣΕΩΝ ΤΙΕ


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΕΞΕΛΙΞΗ" συγχαίρει τους εκπαιδευόμενους που συμμετείχαν στο ταχύρυθμο τμήμα απόκτησης πτυχίου (Test interactive English - ΤΙΕ),στην αγγλική γλώσσα ,διάρκειας 2,5 μηνών, για τα επίπεδα Lower-Advance-Proficiency,στις εξετάσεις στις 16/4/2014.

Η ίδρυση Εκκλησιαστικού Μουσείου στην Πρέβεζα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα


Η ίδρυση Εκκλησιαστικού Μουσείου στην Πρέβεζα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα και σύμφωνα με πληροφορίες στις σκέψεις του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ.Χρυσοστόμου, είναι η δημιουργία θρησκευτικού μουσείου, το οποίο θα ενταχθεί σε ένα πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας. 

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών Περιφέρειας Ηπείρου στο 100%

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, στις 30-5-2014.
Σας καλούμε σε Συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα 
συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 30/5/2014, ημέρα 
Παρασκευή και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα 
παρακάτω θέματα:

Όλα τα ονόματα που μπαίνουν στην Ευρωβουλή

Αν και έχει καταμετρηθεί το 11,3% των σταυρών, ήδη είναι φανερό ποιοί μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα Χρήστου Μπαίλη


O νυν και επανεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπάϊλης σε σημερινή του δήλωση επισημαίνει:

Ποιοι εκλέχτηκαν δήμαρχοι σε όλη την Ήπειρο για την επόμενη πενταετία!

Άλλαξαν χέρια οι 13 από τους 18 δήμους!


Αλλάζει σε μεγάλο βαθμό ο αυτοδιοικητικός χάρτης της Ηπείρου, αφού έχουμε αλλαγή σκυτάλης στους 13 από τους 18 δήμους. Αναλυτικά οι νέοι δήμαρχοι αλλά και όσοι επανακλέχτηκαν ανά δήμο είναι οι εξής:

Αποτελέσματα για Ευρωεκλογές στην Π.Ε. Πρέβεζας στο 100%

Αποτελέσματα για Ευρωεκλογές στην Π.Ε. Πρέβεζας στο 75,78%

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δηλώσεις Τάκη Παππά


Δηλώσεις, έκανε ο Τάκης Παππάς στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, όπου ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες για τον αγώνα που έδωσαν.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δηλώσεις Χρήστου Μπαίλη


Από νωρίς φίλοι και ψηφοφόροι του δημάρχου, Χρήστου Μπαίλη, βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξής, για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών .