Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Άκτιο-Αμβρακία: Σκαμπανεβάσματα στα έργα, κλειδώνει λειτουργία το 2015


Τα εργοτάξια των εργολαβιών από τον Δρυμό έως την λίμνη Αμβρακία του υπό κατασκευή οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία επισκέφθηκε η Βουλευτής Αιτωλ/νίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα.

Καταγγελία του Προέδρου της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας Δημήτρη Δημάκου για το παράνομο κάμπινγκ



Την Τετάρτη 23/07 σε αυτοψία στην  Αμμουδιά, Ο Πρόεδρος Της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας Δημήτρης Δημάκος μαζί με την Γραμματέα του Συλλόγου Γεωργία Κυριάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αναστάσιο Παπανικολάου Διαπίστωσαν την ύπαρξη τροχόσπιτων 28 τον αριθμό τα οποία και ήταν σταθμευμένα παράνομα στην περιοχή.

Μπορούσε και καλύτερα ο τουρισμός στην Ήπειρο…



Ο προβληματισμός που υπάρχει για τη φετινή τουριστική περίοδο στην Ήπειρο, τον οποίο επεσήμανε σε πρόσφατα ρεπορτάζ του ο «Πρωινός Λόγος», επιβεβαιώνονται και από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου. 

Ανακοίνωση της Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας για την Παλαιστίνη


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες άλλης μίας επίθεσης των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στην  πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας.  Μια επίθεση όπου τα θύματα στην πλειοψηφία τους ήταν πάλι τα ίδια δηλαδή άμαχοι, οικογένειες και μικρά παιδιά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Και ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος στον Π.Σ. Πρέβεζα


H διοίκηση του Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Αντωνόπουλου από την Α.Ε. Κεφαλληνίας . 

ΠΡΕΒΕΖΑ: 41χρονος λειτουργούσε κατάστημα παρά τη σφράγιση από το δήμο


Συνελήφθη χθες (30-07-2014) το απόγευμα στο Μονολίθι  Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για το οποίο είχε προηγηθεί σφράγιση από το Δήμο Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραδόθηκε το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα


Παρουσία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδου Καχριμάνη  του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου,του δημάρχου Πρέβεζας Χρ.Μπαίλη, του νεοεκλεγέντος δημάρχου Πάργας Αντ.Νάστα και του υπολιμενάρχη Πρέβεζας Κ. Σούγκα, παραδόθηκε πριν λίγο το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα.

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Συνάντηση του Διοικητή Νοσοκομείου Πρεβέζης με τον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρεβέζης, Νίκος Γεωργάκος, πραγματοποίησε επίσκεψη  ενημέρωσης στο νέο Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη για τα θέματα που απασχολούν το  Νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας του Νομού.

Η Πρέβεζα ενδιάμεσος σταθμός της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου


Το λιμάνι της Πρέβεζας θα είναι ο πρώτος  σταθμός της 26ης  Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας που πραγματοποιείται και φέτος από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλος Κέρκυρας.

Χρύσανθος Κυριαζής "Πρέβεζα η πόλη μου, Βόλεϊ το άθλημά μου,Φιλαθλητικός η ομάδα μου!"

Χρύσανθος Κυριαζής: «Πιστεύω ότι οι κοπέλες με τον επαγγελματισμό και το πάθος που έδειξαν πέρυσι, φέτος θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο» 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έγκαιρη επέμβαση των αντρών της Πυροσβεστικής


Έγκαιρη ήταν η επέμβαση των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην Αρχαία Νικόπολη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραδίνεται το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα



Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί παρουσία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ.Καχριμάνη και του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στρ. Ιωάννου, παραδίνεται το αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ-Διακοπές ρεύματος αύριο και μεθαύριο σε περιοχές των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας!!!



Σας γνωρίζουμε ότι αύριο και μεθαύριο, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές των Δλημων Πρέβεζας και Πάργας,λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε α.ε.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οργασμός Κινητοποίησης από τον Π.Σ.Πρέβεζα


Ο Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ ανακοινώνει την απόκτηση των: Σίσκα Γιάννη απο τον ΑΟ Μύτικα (επιθετικός), Βόγδο Νίκο απο τον Πηλέα Π.Α.Ο. Βόλου (αμυντικός) και την επάνοδο μετά τον δανεισμό του στον ΑΡΗ Πρέβεζας του Λάμπρου Κασαμπαλάκου (τερματοφύλακας).

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνάντηση των εργαζομένων της ΕΤΑΝΑΜ με τον Στράτο Ιωάννου


Την Πέμπτη 24/7 οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΜ, μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, Γιώργο Πούμπη, μέλη της γραμ και τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κο Ιωάννου.   

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι τις 4 Αυγούστου οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»



Τη Δευτέρα 4η Αυγούστου 2014 και ώρα 14: 00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier), είναι η καταληκτική ημερομηνία Υποβολής αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το σχολικό έτος 2014 – 2015 (Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 1551/2-7-2014) για την εγγραφή βρεφών ή νηπίων στους παιδικούς σταθμούς / ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας και της Κοινωφελής του Επιχείρησης (ΝΕ.ΔΗ.Κ.ΕΠ.).

ΗΠΕΙΡΟΣ: 21 παραβάσεις σε Ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας πισίνας και 22 παραβάσεις για λειτουργία πισίνας χωρίς ναυαγοσώστη


Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με στόχο την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις, σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αντωνόπουλος "Τα κόμματα της Αριστεράς δεν στέκονται στο ύψος των Ευθυνών τους"


Η αξιολόγηση και οι διαθεσιμότητες στο επίκεντρο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν σήμερα Τρίτη 29/7 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας τα μέλη της Κλαδικής Επιτροπής του Δημοσίου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Συνελήφθη 30χρονος για ναρκωτικά, στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας


Συνελήφθη χθες (28/07/2014) αργά το απόγευμα,  στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όχι προς πώληση…. Τι δεν καταλαβαίνετε ; ; ;


Διαστάσεις αρχίζει και παίρνει το ζήτημα της έκθεσης του Στέφανου Καλλίνικου με τα Θαλασσόξυλα Πρέβεζας, σχετικά με την άρνηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου, να πραγματοποιηθεί η έκθεση του στην παραλιακή της πόλης.

ΕΚΤΑΚΤΟ-Αναγκαίος ο ακρωτηριασμός για το τρίχρονο αγοράκι από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας!!

Δείτε τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν


Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα,για το μόλις τριάμισι ετών αγοράκι απο τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, που τραυματίστηκε όταν έβαλε το χεράκι του στο πλυντήριο ρούχων!

Ιταλικό ενδιαφέρον για έρευνες πετρελαίου σε Άρτα και Πρέβεζα

PETRELAIO GEOTRHSH EKSEDRA 1

Ανοίγει ο δρόμος για δύο διεθνείς διαγωνισμούς για την αξιοποίηση των 23 «χρυσών» οικοπέδων με υδρογονάνθρακες καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει έτοιμους τους επίσημους χάρτες. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πακιστανός έβγαλε μαχαίρι σε ομοεθνή του στο Λούρο


Υπήκοος Πακιστάν, με χρήση μαχαιριού κουζίνας και σωματικής βίας, αφαίρεσε από 22χρονο ομοεθνή του, εντός της οικίας του, χρηματικό ποσό.

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

ΔΕΥΑ Άρτας " Συκοφαντικό το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» της Κυριακής


Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» της Κυριακής, με το οποίο επιχειρείται να ενταχθεί, μεταξύ άλλων, και η ΔΕΥΑ Άρτας στο «μεγάλο κόλπο» για «λεηλάτηση του ΕΣΠΑ μέσω κυκλώματος με στημένες μελέτες και προγράμματα» είναι παντελώς αβάσιμο, αστήρικτο, άδικο, χαλκευμένο και ως εκ τούτου συκοφαντικό.

ΠΡΕΒΕΖΑ: « Η Πεντάμορφη και το τέρας»



Το ΘΕΑΤΡΟ  ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Παρουσιάζει   μια   παράσταση
για  τα παιδιά
στην  ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΚΚΕ "Όλοι την Τρίτη στη συγκέντρωση αλληλεγγύης 29/7 στις 8 μ.μ. στη «Θεοφάνειο»"


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΝΑΡ "ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ- ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ"


ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

Μπράβο κ.Καζάκου !!! Δράσεις και πρωτοβουλίες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας


Σειρά πρωτοβουλιών που στόχο έχουν να   διευκολύνουν την παραμονή των  επιβατών  των  τουριστικών σκαφών  στην πόλη της Πρέβεζας αναλαμβάνει το Δημοτικό Λιμενικό  Ταμείο.

Στην Πρέβεζα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκου Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας Κάρλος Μάρτιν Κόσμε συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας , πρόεδρο του Συλλόγου Μίθαικο Πρέβεζας Παύλο ΑΛεξάνδρου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: 2ος «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΛΓ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων και τον Δήμο Πρέβεζας προκηρύσσει την διοργάνωση του 2ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αφαίρεσαν από το σπίτι 81χρονου 3000 ευρώ και δύο βιβλιάρια καταθέσεων


Εξιχνιάστηκε ύστερα από ενδελεχείς έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, μια υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε, προχθές (26-07-2014) το μεσημέρι, στο σπίτι 81χρονου ημεδαπού, σε χωριό της Πρέβεζας.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


Την δυνατότητα υλοποίησης προγραμμάτων τα οποία αφορούν  ειδικώτερα την Πρέβεζα δίνει το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Συνελήφθη 60χρονος, ο οποίος κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας


Δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

Συγκόλλησαν οι γιατροί το χεράκι του παιδιού από τα Σύβοτα!!!

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα



Οι γιατροί στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου Χατζηκώστα, μετά από πολύωρη και δύσκολη επέμβαση, κατάφεραν να συγκολλήσουν το χέρι του 3χρονου αγοριού που είχε αποκοπεί όταν το έβαλε σε πλυντήριο εν λειτουργία, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ VOUCHER ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ


Σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη του προγράμματος υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αμερόληπτοι πάντα με τη Χρυσή Αυγή!



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πάνω από χρόνο ήταν τρύπιος ο κάδος




Πάνω από χρόνο ήταν τρύπιος ο κάδος. Μόνιμα σκουπίδια από κάτω. Μόλις πριν από λίγο αντικαταστάθηκε από έναν που το καπάκι ανασηκώνεται με το χέρι για τη ρήψη σκουπιδιών.  

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα αναγνώστη του PrevezaBest



3 και χρόνια ο αγωγός ακαθάριστος, έχει βουλώσει και δημιουργεί το χειμώνα προβλήματα

Σε ομαλούς κατασκευαστικούς ρυθμούς και πάλι το Άκτιο-Αμβρακία


Ηρεμία επικρατεί και πάλι στα εργοτάξια κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία. Το έργο που έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα προβλήματα του την επικαιρότητα όπως φαίνεται έχει επανέλθει πλήρως σε κατασκευαστικούς ρυθμούς.

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας εξετάζουν αστυνομικοί στη Φιλιππιάδα

paidikos-stathmos-imera
Οι αστυνομικές αρχές στην Ήπειρο ερευνούν μία υπόθεση με σοβαρές ενδείξεις παιδικής πορνογραφίας και πρωταγωνιστή έναν βρεφονηπιοκόμο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιμελώς ατημέλητα….


Καταγγελία των κατοίκων της περιοχής του υδατόπυργου, έφτασε χτες το απόγευμα στους συντάκτες του PrevezaBest και είχε να κάνει με την καθαριότητα των δρόμων αλλά και με την προχειρότητα των ανθρώπων του δήμου που μαζεύουν τα σκουπίδια.

Σήμερα ξεκινάει η έκθεση κλασσικής Βέσπας στην Πρέβεζα


ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΒΕΣΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Ανακεφαλαιωτικό κέντρο του ΙΚΑ θα λειτουργήσει στην Πρέβεζα

Ανακεφαλαιωτικό κέντρο του ΙΚΑ θα λειτουργήσει στην Πρέβεζα.

Κατώτερη των προσδοκιών,η κίνηση στα παράλια του Δήμου Πρέβεζας

Κατώτερη των προσδοκιών αναμένεται μέχρι στιγμής η κίνηση στα παράλια του Δήμου Πρέβεζας αφού η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι και στην Πρέβεζα κρατούν ακόμη μακριά από τις ακτές μεγάλο αριθμό τουριστών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Wim Mertens στο Μνημείο του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στη Νικόπολη


Η ΛΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας σε συνεργασία με την Π.Ε. Πρέβεζας, το Δήμο Πρέβεζας και τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Preveza Jazz Festival διοργανώνουν μια μοναδική μουσική βραδιά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων αφιερωμένων στη συμπλήρωση 2000 χρόνων από το θάνατο του Οκταβιανού Αυγούστου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο ΜΕΤΡΟ 2.1 «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ»


Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η 698/10-07-2014 (ΑΔΑ: Ψ17ΞΒ-Β9Ε) 2Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο ΜΕΤΡΟ 2.1 «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιεία 2007-2013 (ΦΕΚ 1975/Β/21.07.2014).

Συνάντηση εκπροσώπων Φορέων προορισμών Αεροδρομίου Ακτίου με στελέχη της Aegean Airline


Τo Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβολή του νησιού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Λευκάδας συνάντηση των εκπροσώπων των όμορων προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου με τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων και την κ. Ειρήνη Σιδηροπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Δύο νέες μεταγραφές για τον Π.Σ. Πρέβεζα - Πάσχος & Κοτένογλου



Ο Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ ανακοινώνει την μεταγραφή του αμυντικού Δημήτρη Πάσχου (09/06/1997) απο τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

ΠΡΕΒΕΖΑ: AΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ


Το τελευταίο διάστημα έχουν  παρατηρηθεί φθορές  σε βάρος   δημοτικής  περιουσίας (παιδικές χαρές, κάδοι απορριμμάτων, παγκάκια κλπ)οι οποίες  πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.

Η Πρέβεζα θα είναι ο πρώτος σταθμός της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου


Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα σκάφη θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 4 Αυγούστου και σταδιακά από το βράδυ της ίδιας μέρας θα φτάσουν στην Πρέβεζα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν διαχειριστές εταιρείας για χρέη προς το δημόσιο ύψους 160.698.41 ευρώ


Συνελήφθησαν χθες και σήμερα, στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα τέσσερις (4) ημεδαποί, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:

Η Υποθαλάσσια Αρτηρία Άκτιο-Πρέβεζα μετά από 12 χρόνια πέρασε στην Εγνατία Οδό ΑΕ

Αλλάζει σελίδα ένα ιστορικό αναπτυξιακό έργο



Η Εγνατία Οδός ΑΕ υποκατέστησε εδώ και 2 περίπου μήνες (απόφαση ΔΣ 830/22.5.14) την δημόσια εταιρεία ΤΕΟ ΑΕ στη συμμετοχική κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΕΡΗΣ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. που έχουν αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση της υποθαλάσσιας αρτηρίας Άκτιο-Πρέβεζα που λειτουργεί από το 2002.Να θυμίσουμε πως ουσιαστικά η ΤΕΟ ΑΕ η εταιρεία που διαχειριζόταν τα "εθνικά διόδια" εδώ και χρόνια απορρροφήθηκε από την Εγνατία Οδο ΑΕ που αποκτά πρόσβαση και σε οδικό δίκτυο πέραν της Εγνατίας Οδού και των καθέτων της.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος αντιτίθεται στο επιχειρούμενο από την Αλβανική Κυβέρνηση, σχέδιο νέας διοικητικής διαίρεσης των Ο.Τ.Α Αλβανίας


Την έντονη ανησυχία της και την πλήρη αντίθεσή της εκφράζει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος στο επιχειρούμενο από την Αλβανική Κυβέρνηση σχέδιο νέας διοικητικής διαίρεσης των Ο.Τ.Α Αλβανίας.

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ


Η διοίκηση του Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Γιώργο Τουμανίδη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή των τερματοφυλάκων.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Κυνηγούν λαθραλιείς,εμπόρους ναρκωτικών και διακινητές μεταναστών, με..ένα μονο σκάφος!!!



Υπεράνθρωπες μπορούν να χαρακτηριστούν οι προσπάθειες που καταβάλει το Λιμενικό Σώμα Πρέβεζας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις μεγάλες προκλήσεις του Αμβρακικού Κόλπου αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Ιονίου που είναι ο Τομέας Ευθύνης του.

«Έκρηξη» των ανασφάλιστων και στην Πρέβεζα

Η οικονομική κρίση δημιουργεί μεγάλα αδιέξοδα
oaed
Τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανασφάλιστων πολιτών επιβεβαιώνουν τα στοιχεία από το τμήμα πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας σύμφωνα με τα οποία κάθε μήνα υπάρχουν τουλάχιστον 40 με 50 αιτήσεις ατόμων οι οποίοι ζητούν ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχουν διαφημιστεί στο πανελλήνιο …στον τόπο τους όμως "έφαγαν" άκυρο…


Δεν επέτρεψε η εφταμελής επιτροπή του δημοτικού λιμενικού ταμείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στον δημιουργό των πρωτότυπων δημιουργιών, Θαλασσόξυλα Πρέβεζας, να πραγματοποιήσει την έκθεση του στην παραλιακή της πόλης.