Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο Καραγκιόζης , θρασύς τύπος, ψαρεύει συνομιλίες



Σας το είπαμε και τις προάλλες, μέσα από σχετική μας ανάρτηση και μπορείτε να δείτε εδώ, όποιος και αν είναι, είναι δεδομένο ότι είναι καραγκιόζης και χρήζει εξέτασης, αφού μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει ψεύτικο προφίλ, βάζοντας για εικόνα(ψεύτικη ασφαλώς) μια όμορφη κοπέλα.


Ιδιαίτερη προσοχή στους χρήστες του διαδικτύου να μην εξαπατώνται από ανώμαλους, γιατί περί αυτού πρόκειται, οι οποίοι φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ, όπως είναι το Ελίνα Καββαδά, για να ψαρεύουν συνομιλίες. 

Πιο συγκεκριμένα, το ποιος "κρύβεται" πίσω από το ψεύτικο προφίλ Ελίνα Καββαδά, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν….Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο προφίλ. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παντρεμένοι διότι οι συνομιλίες είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν στοιχεία για τον καραγκιόζη για να τους ξεμπροστιάσει λέγοντας, ο τάδε… παντρεμένος μιλάει με πιτσιρίκες στο facebook…..

Βέβαια, αυτός που "κρύβεται" πίσω από το προφίλ Ελίνα Καββάδα, ευχαρίστησε κιόλας για την δωρεάν διαφήμιση που  του έγινε...Μιλάμε, ο άνθρωπος έχει τόση χαμάρα..που τον φτύνουν και αυτός κρατάει ομπρέλα διότι νομίζει πως βρέχει...

Έτσι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γίνουν αναφορές στο προφίλ Ελίνα Καββάδα, έτσι ώστε να κλείσει ένα ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για να ψαρεύει συνομιλίες. 

Τώρα, αν θέλουν οι αρχές να βρουν  από πού βγαίνει το προφίλ Ελίνα Καββάδα, μπορούν πολύ εύκολα να το βρουν μέσω της ip….Και τότε θα πέσει πολύ γέλιο……Όσο δεν φαντάζεστε !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου