Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοκομπλόκο έχουν πάθει τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας !


Κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο δύσκολο !!!

Οι Νεοδημοκράτες, δεν μπορούν να χωνέψουν την συντριβή την οποία υπέστη το κόμμα τους πριν λίγα εικοσιτετράωρα, σε πανελλήνιο επίπεδο και είναι με τα μούτρα κατεβασμένα...Μιλάμε, οι άνθρωποι δεν μιλιούνται. 

Η αλήθεια είναι πως στον Ν.Πρέβεζας, τα ποσοστά της Ν.Δ. κρατήθηκαν πολύ καλά, πανελλαδικά όμως η συντριβή ή η ελεύθερη πτώση, δίχως βέβαια να ανοίξει το αλεξίπτωτο, ήταν στραπάτσο από τα λίγα…. 

Θεωρήσαμε, ότι το κοκομπλόκο των Νεοδημοκρατών θα κρατούσε για λίγο, όπως όμως δείχνει, κάθε μέρα που περνά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτούς και τα πήλινα πόδια τους, όπου δεν κατάφεραν να χτίσουν υγιείς βάσεις, πάντα ήταν εξαρτώμενοι από το σύστημα και τις πελατειακές σχέσεις…τους οδηγεί στο να έχουν "χάσει τη μπάλα" 

Ασφαλώς και αναφερόμαστε στα κομματόσκυλα, αυτούς  που τους έχει πνίξει το σκοτάδι και ο φανατισμός των κομμάτων και είχαν μάθει στα εύκολα…. 

Υπάρχουν όμως και οι υγιείς πολιτικά σκεπτόμενοι άνθρωποι στη Νέα Δημοκρατία, όπου αναφέρουν ας δούμε την πορεία της νέας κυβέρνησης και αν πράγματι καταφέρει να υλοποιήσει το πρόγραμμα της και θα την χειροκροτήσουμε και θα πούμε τι μαλακίες κάναμε τόσα χρόνια με τους Σαμαράδες  και όλη την συνομοταξία…. 

Αν όμως αντίθετα η νέα κυβέρνηση σε βάθος εύλογου χρόνου δεν δικαιώσει τις προσδοκίες του νέου και της αλλαγής, τότε θα συμβεί, ότι συνέβη και στον Αντωνάκη, το ίδιο θα πάθουν και αυτοί με το ισχυρό όπλο του λαού, που δεν είναι άλλο από τη ψήφο του…. 

Για αυτό λοιπόν ας μην βιαζόμαστε και ας δώσουμε χώρο στο νέο να δημιουργήσει, όπως υποσχέθηκε…

Γιατί όχι άλλωστε…;;; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου