Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ώρα για αλλαγή…


Εάν θέλει ο Σύριζα Πρέβεζας και τα όργανα του Ν.Ε. και Ο.Μ. να ακολουθήσουν την γραμμή της νέας Κυβέρνησης, η οποία είναι η λέξη ΑΛΛΑΓΗ, θα πρέπει και να γίνουν αλλαγές και στον τοπικό Σύριζα.


Για να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε…. Μιλάμε σαφέστατα για αλλαγή προσώπων τόσο στην θέση του Συντονιστή της .Ν.Ε. όσο και του υπεύθυνου για την Πρέβεζα. 

Θεωρούμε συνετό και έξυπνο συνάμα, ο νυν συντονιστής της Ν.Ε. Σύριζα Πρέβεζας και ο υπεύθυνος για την Πρέβεζα, να κινήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του Σύριζα έτσι ώστε να μπουν νέα πρόσωπα στις θέσεις αυτές. 

Επίσης θεωρούμε, πως όσο και μεγάλη προσφορά να έχει τόσο ο νυν συντονιστής   της Ν.Ε. όσο και ο υπεύθυνος για την Πρέβεζα, έχουν κουράσει απλά σαν παρουσίες και μόνο(Φυσιογνωμικά) στα όργανα αυτά. 

Η προσφορά και των δυο, ούτε αμφισβητείται ούτε αφορίζεται, απλά λέμε, αυτό που πολλά μέλη του Σύριζα, έχουν στο μυαλό τους…. Και αυτή είναι η αλήθεια…. Ξεκάθαρα…

Τι πόσο μεγάλη ενότητα διακατέχει τα μέλη του Σύριζα Πρέβεζας, την διαπιστώσαμε την μέρα των εκλογών, όπου σε διάφορα εκλογικά κέντρα ήταν αντιπρόσωποι του, οι οποίοι υποστήριζαν διαφορετικούς υποψηφίους από το ψηφοδέλτιο του Σύριζα, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά όχι καλημέρα δεν αντάλλαξαν, αλλά ούτε ματιά ….ή μήπως κάνουμε λάθος ;;; (Ρητορικό ερώτημα)

Εν πάση περιπτώσει, άποψη μας είναι ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε αυτά τα θεσμικά όργανα, διότι πιστεύουμε ότι αναμφίβολα πολύς κόσμος θα δει την αλλαγή με άλλο μάτι και επιπλέον, ο τοπικός Σύριζα,  θεωρούμε  ότι έχει πολλά και αξιόλογα στελέχη που μπορούν να βγάλουν εις πέρας με μεγαλύτερη επιτυχία, αυτό το πράγματι δύσκολο έργο…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου