Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αριστερή Παρέμβαση Καθηγητών "Χώρια στις εκλογές της ΕΛΜΕ αλλά στις καρέκλες του Προεδρείου ενωμένοι


Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.


Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ με «αντιπροσωπευτική» λογική βάζοντας στο προεδρείο την πρώην κυβερνητική παράταξη, τη παράταξη που αποτέλεσε τη φωνή και το μακρύ χέρι  της πολιτικής που διέλυσε την παιδεία και συρρίκνωσε δραματικά τα εισοδήματα των εκπαιδευτικών.

Εμείς σαν ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εκπαιδευτικών Πρέβεζας αντιπροτείναμε συγκρότηση προεδρείου με βάση ένα μαχητικό πλαίσιο πάλης αιτημάτων, όπως ακριβώς εκφράστηκε από τα αιτήματα του κλάδου στις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβερνήσεων – Ε.Ε- ΔΝΤ.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη παράταξη της ΝΔ μοίρασαν τις καρέκλες του προεδρείου αποκόβοντας τη συγκρότηση του ΔΣ από το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης του συνδικάτου. Δυστυχώς σε αυτή τη κοπτοραπτική συμφώνησε και η παράταξη του ΚΚΕ και όλοι μαζί συγκρότησαν προεδρείο κρυμμένοι πίσω από τη λογική της «αντιπροσωπευτικότητας», μια λογική καταστροφική για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εκπαιδευτικών Πρέβεζας θα συνεχίσουμε τη μάχη ενάντια στη γραφειοκρατική λειτουργία του συνδικάτου δίνοντας το βάρος στις μαζικές διαδικασίες, τη συμμετοχή των συναδέλφων, την αναβάθμιση των αιτημάτων για να πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν, για πραγματικά δημόσια δωρεάν παιδεία προς όφελος των λαϊκών αναγκών, για την ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμβάλλοντας στην οργάνωση και το ξεσηκωμό του λαού,  για ένα μέτωπο ρήξης και ανατροπής ενάντια στη συναίνεση και τη «διαπραγμάτευση», για  να ξηλώσουμε τη πολιτική που ρημάζει τις ζωές μας.  


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εκπαιδευτικών Πρέβεζας

Φώτο Αρχείου:PrevezaBest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου