Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: 10 μέρες χωρίς μεροκάματο για 15 εργαζόμενους… για παράβαση λίγων λεπτών


Ποινή 10 ημερών κλεισίματος επιβλήθηκε στο γνωστό κατάστημα De Phazz nouveau για παράβαση ωραρίου έπειτα από επώνυμη καταγγελία πολίτη.


Το ωράριο επιτρέπει τη λειτουργία των καταστημάτων για τις καθημερινές έως τις 3 τα ξημερώματα. Σύμφωνα όμως με τα όσα πληροφορηθήκαμε  οι καταγγελίες ενός και μόνο ατόμου, αφορά όχι τη φασαρία αλλά τη  παράβαση ωραρίου για λίγα μόλις λεπτά έπειτα το προβλεπόμενο ωράριο.

Ασφαλώς ο ύπνος και η ξεκούραση των πολιτών είναι Ιερό πράγμα το οποίο και αντιλαμβανόμαστε πλήρως, όμως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, όταν επιχειρήσεις κρατούνται με νύχια και με δόντια στις οποίες εργάζονται αρκετοί συμπολίτες μας..θα πρέπει να σεβόμαστε και τις δικές τους αγωνίες επιβίωσης…

Διότι όπως ο ύπνος είναι ιερός, ιερό είναι και το μεροκάματα για το οποίο οι συμπολίτες μας αγωνίζονται.  

Έτσι, χάρις τις επώνυμες καταγγελίες ενός και μόνο συμπολίτη μας…15 άτομα και για 10 μέρες θα μείνουν χωρίς μεροκάματο… ενώ η επαναλειτουργία του καταστήματος αναμένεται την 1η Απρίλη.

*Επιτρέψτε μας αυτό το σχόλιο, δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε η διαφωνείτε μαζί μας, απλά τυγχάνει να έχουμε μια ευαισθησία με την ανεργία και δεν ήταν λίγοι οι εργαζόμενοι του καταστήματος που μας έστειλαν μήνυμα για την πραγματοποίηση της σχετικής ανάρτησης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου