Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνάντηση Στράτου Ιωάννου με Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας


Στράτος Ιωάννου: Είχαμε αύξηση του τουρισμού τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη φέτος.



Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Στράτου Ιωάννου με το νέο Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, στην οποία συζήτησαν  τα ζητήματα αλλά και τα προβλήματα του τουρισμού στην περιοχή μας. Στο γραφείο του κ. Στράτου Ιωάννου προσήλθαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωσήφ Ντούσκας,  ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Ανατολιωτάκης, ο γραμματέας κ. Ν. Γιαννακόπουλος, και τα μέλη Α. Ακρίβη και Π. Δήμας.

Έγινε αποτίμηση της προσπάθειας που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, τόσο από την πλευρά της Περιφέρειας όσο και της Ένωσης, αλλά και των άλλων φορέων και επαγγελματιών του τουρισμού  και  είχε ως αποτέλεσμα  την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή. Συζητήθηκαν τα προβλήματα  αλλά και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του κλάδου, που αποτελεί πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, όπως πχ τα θέματα των υποδομών, και ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Περιφέρεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, δήλωσαν ότι στηρίζουν και συμμετέχουν σε όλες τις τουριστικές δράσεις της, όπως κάνουν πάντα. Και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι υπάρχει άριστη συνεργασία, η περιφέρεια είναι αρωγός στα προβλήματα του κλάδου και της Ένωσης  και συμφώνησαν ότι θα επαναλαμβάνονται οι συναντήσεις τακτικά για πιο αποτελεσματική συνεργασία. 

Επίσης, έγινε εκτεταμένη συζήτηση για το πώς θα επιτευχθεί η προσέλκυση  περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή μας  ενώ ο κ. Ιωάννου,  υπεύθυνος για την τουριστική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ήπειρο, προανήγγειλε ότι και φέτος θα έχουμε αυξημένη προσέλευση επισκεπτών τη θερινή περίοδο. Ανέφερε συγκεκριμένα  ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή μας, και ευχαριστημένος που οι οργανωμένες προσπάθειες της Περιφέρειας, αυτά τα 4 τελευταία χρόνια, αλλά και όλων των φορέων και των επαγγελματιών του τουρισμού, έφεραν χειροπιαστά αποτελέσματα, ενισχύοντας τα εισοδήματα των συμπολιτών μας και την τοπική οικονομία  σε μια αντίξοη οικονομική συγκυρία. «Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του τουριστικού ρεύματος και εργαζόμαστε συστηματικά για το σκοπό αυτό» κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου