Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Cleopatra marina, φιλοξενήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Μαρινών Ελλάδος


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της 'Ενωσης Μαρινών Ελλάδας η οποία φιλοξενήθηκε στην Cleopatra marina στο 'Ακτιο Πρέβεζας.




Μέλη της 'Ενωσης Μαρινών από όλες τις μαρίνες της Ελλάδας τίμησαν με την παρουσία τους την Συνέλευση. Ο θεσμός της 'Ενωσης Μαρινών συμβάλει στην λειτουργία, επίλυση θεσμικών προβλημάτων, την προώθηση και προβολή των Ελληνικών Μαρινών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με την συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις. Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν ήταν ο απολογισμός του 2014, θέματα λειτουργίας των μαρινών καθώς και ο προυπολογισμός του 2015. 




Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. όπου για μια ακόμη φορά, εξελέγη στο καινούργιο Δ.Σ., τρίτος στην καταμέτρηση ψήφων, ο κ. Ηλίας Τέφας, ο οποίος με την συνεχή εκλογή του συμβάλει θετικά στην προώθηση των μαρινών τόσο στην τοπική, εγχώρια και διεθνή αγορά. Στην συνέχεια παρατέθηκε γεύμα εργασίας στο εστιατόριο της μαρίνας με τοπικές λιχουδιές.





Ενώ όπως δήλωσε στο PrevezaBest,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, Σταύρος Κατσικάδης "Βρεθήκαμε σήμερα στην όμορφη Πρέβεζα για  την πραγματοποίηση της 8ης τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών μας. 

Η ένωση μαρινών Ελλάδας αποτελείται από 22 μέλη απ’ όλη την Ελλάδα(Αττική και Επαρχία) 22 οργανωμένες μαρίνες με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, ενώ η ένωση μας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την ανάπτυξη του κλάδου των τουριστικών λιμένων στην Ελλάδα. 

Αναφορικά με την σημερινή γενική συνέλευση μία από τις επιδιώξεις της ένωσης είναι να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν το κλάδο μας και να αποφασίσουμε τις δράσεις να τις προγραμματίσουμε για το υπόλοιπο του 2015 και τα επόμενα χρόνια. 

Πιστεύουμε ότι οι μαρίνες στην Ελλάδα, έχουν τεράστιες προοπτικές και ελπίζουμε ότι σε συνεργασία με το Ελληνικό δημόσιο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πάντα λειτουργώντας στο χώρο του Τουρισμού και πάντοτε με σκοπό την ασφάλεια την ποιότητα και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο κλάδο μας." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου