Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιστολή Γιαμά για προσπάθεια ελάφρυνσης των οικονομικών βαρών των επιχειρήσεων



Κυρία Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας η οποιαδήποτε προσπάθεια ελάφρυνσης των οικονομικών βαρών των επιχειρήσεων τόσο στις γενικότερες οφειλές τους προς τις ΔΟΥ και τα ασφαλιστικά ταμεία όσο και για τις οφειλές - συνδρομές τους παρελθουσών ετών προς τα Επιμελητήρια.

Θεωρούμε ότι η παρέμβασή σας για τη ρύθμιση των χρεών βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση και νομίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί εάν σε αυτή συμπεριληφθούν και οι οφειλές προς τα Επιμελητήρια. Για το λόγο αυτό προτείνουμε όλες οι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Επιμελητήρια, μέχρι την 26Μαΐου 2015 να υπαχθούν στις σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις και να δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 €, όπως έγινε δεκτό για αντίστοιχες οφειλές προς τους ΟΤΑ.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσουμε για τη θετική προσέγγιση του θέματος και να σας δηλώσουμε, ότι αφενός θα διευκολυνθούν οι επιχειρηματίες, αφετέρου θα δοθεί οικονομική ανάσα στα ταμεία των Επιμελητηρίων μετά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα έσοδά τους, ενώ θα διευκολυνθούν και οι διαδικασίες για τον καλύτερο σχεδιασμό και ανάπτυξη της χώρας μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
Ιωάννης Γιαμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου