Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Αφορά όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών


Ύστερα από την απαίτηση πολλών επενδυτών και την αξιολόγηση της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης πολλών επιχειρήσεων, εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών,  Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού απόφαση για την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων του Προγράμματος : «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».


Όπως ορίζεται στην τροποποίηση του Οδηγού εφαρμογής του Προγράμματος, το Κεφάλαιο 9 «ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ» αντικαθίσταται ως εξής: «Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31.12.2015 .Σημειώνεται ότι τα έργα για τα οποία δεν θα υποβληθεί μέχρι την 30.06.2015 από πλευράς δικαιούχου Αίτημα Επαλήθευσης – Πιστοποίησης ή Αίτημα Τροποποίησης θα απεντάσσονται αυτοδίκαια από το Πρόγραμμα.»

Η υπ’ αριθμ. 2430/624/Α2 /24-04-2015 απόφαση, που ορίζει την ελ λόγω τροποποίηση δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕhttp://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr, της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων www.diaxeiristiki.gr, του Επιμελητηρίου Πρέβεζαςwww.prevezachamber.grκαι σε όλους τους ενημερωμένους, εμπλεκόμενους φορείς.


Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές της Π.Ε. Πρέβεζας, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και στην Υπεύθυνη Κα Σέβη Κονταξή, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και στο τηλέφωνο 2682029414.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου