Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Είμαι ΣΥΡΙΖΑ .Στήριζα και στηρίζω Σύριζα ,αλλά ξέρω και να είμαι απέναντι όταν χρειάζεται"


Ο ποιητής της Ρωμιοσύνης Γιάννης Ρίτσος ποτέ δεν τιμήθηκε με νόμπελ λογοτεχνίας. Τιμήθηκε με φυλακίσεις, εξορίες, εκτοπίσεις, κοντά στο θάνατο. Πορεύτηκε  κρατώντας πάντα τα μάτια της ψυχής του  ανοιχτά .


«Να μην κάνεις κατάχρηση της εξουσίας , που σου δόθηκε στο όνομα του μεγαλύτερου ιδανικού της ελευθερίας , να μην κάνεις αγώνα προσωπικής επικράτησης στο όνομα της σεμνής ανώνυμης μάζας» Ηταν τα λόγια του Γιάννη Ρίτσου προς όσους (έκαναν ότι ) δεν καταλαβαίνουν.

«Στην πρώτη γραμμή ενός  αγώνα   μια σιωπηλή μεταβολή γίνεται μέσα μας ,που αλλάζει το θάνατο σε ζωή , την ερημιά σε συντροφιά  ,την ταπείνωση σε περηφάνια»

«Η ιστορία δεν γράφεται από αφηγήσεις , αλλά επειδή είναι οι ίδιοι παρόντες όταν γράφεται»

Ο Γιάννης Ρίτσος δεν εννόησε ποτέ να συνθηκολογήσει με τους δεσμοφύλακες του .Στις προτροπές τους να «υπογράψει» εκείνος άπλωνε τα χεριά του να περάσουν και άλλες χειροπέδες .Στις συστάσεις να «συμμορφωθεί»εκείνος τους απαντούσε γράφοντας ποιήματα ιδία και καλύτερα από αυτά που τον οδήγησαν στην εξορία.

«Δεν θέλαμε να πεθάνουμε , κανένας δεν ήθελε να πεθάνει .Δεν ηταν εύκολο, μην πεις δεν ηταν εύκολο ….

Πιασαν τον Αλέκο .Έμεινε κρεμασμένος 3 ημερόνυχτα πέθανε σαν αληθινός σύντροφος .Την τελευταία στιγμή φώναξε ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΡΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ» .

Με τα λόγια του μεγάλου ποιητή απαντώ στην συντονιστική επιτροπή Σύριζα και όχι μόνο Πρέβεζας .Ίσως καταλάβουν , ίσως και όχι.

Η συντονιστική επιτροπή Σύριζα  Πρέβεζας ,της οποίας η θητεία έληξε το Νοέμβριο του 2014 (άρθρο 8 παράγραφος 12) και δεν ενδιαφέρθηκε να κινήσει τις διαδικασίες εκλογής (άρθρο 8 παραγ 11) με έγγραφο ανυπόγραφο με κάλεσε στις 8-4-15 να «δώσω εξηγήσεις»γιατί επανέφερα τους «ισχυρισμούς μου» για τον  Η.ΧΑΙΔΑ και Σ.Παγκρατη για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας «ενισχυμένους» με την επίκαιρη ορολογία (νταηλικιού-εκφοβισμού) bulling.

Και «κατηγορώ» και τα άλλα μέλη της οργάνωσης για «αποσιώπηση και συγκάλυψη του θέματος» . Η συνέλευση μελών (ΟΜ) με την απόφαση της 31-3-14 είχε εκφράσει την συμπαράσταση της στους θιγόμενους συντρόφους και είχε δηλώσει , ότι κάθε αντίθετη πρακτική θα αντιμετωπίζεται με πειθαρχικά μέσα . Κατόπιν αυτων καλείσαι σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού να έρθεις 8-4-15 στα γραφεία του κόμματος να δώσεις εξηγήσεις στη συντονιστική επιτροπή. Η επιτροπή είτε εμφανίσεις είτε όχι ,ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ αν θα συντρέχει λόγος παραπομπής του θέματος σου στη συνέλευση της οργάνωσης για την λήψη ενάντιων σου πειθαρχικών μέτρων  (πιστεύω διαγραφή) .

Σύντροφοι , σύντροφοι, σύντροφοι, σύντροφοι (το λέω πολλές φόρες για να εμπεδώσω την συντροφικότητα όλων σας .

1)Έχετε διαβάσει καλά το άρθρο 7 του καταστατικού αναστολή , απώλεια ιδιότητας μέλους ; Στην αναστολή δεν είμαι στην παραίτηση δεν είμαι .Είμαι επομένως στη απώλεια  ιδιότητας μέλους , όταν δρα αντίθετα –παραβιάζει το καταστατικό και τις αρχές του. Η απόφαση παίρνεται από τη συνέλευση μελών με απαρτία και πλειοψηφία ¾ και αφού προηγούμενος το μέλος κληθεί γραπτώς να εξηγήσει την στάση του κτλ . Εσείς τι σχέση έχετε με όλα αυτά ;

2)έχετε διαβάσει το άρθρο 5 πάρα 5 του καταστατικού δικαιώματα μέλους; «Να εκφράζει δημόσια την προσωπική του άποψη σε περιπτώσεις που διαφωνεί ,λέγοντας ταυτόχρονα και την συλλογική απόφαση»  Έκανα κάτι περισσότερο από αυτά που λέει το άρθρο αυτό ;

3)κατανοώ απόλυτα την επιλεκτικότητα του preveza best που λέτε ότι ανήρτησα την άποψη μου και ότι αυτή αναρτήθηκε παντού .Στήριξε το σύντροφο βουλευτή Κ.Μπάρκα

Α)θυμήθηκα αυτό που γράψατε στην απόφαση της συντονιστικής επιτροπής για της εκλογές 2015 και προσπαθήσατε να ψηφιστεί ως απόφαση της συνέλευσης αλλά δεν ψηφίστηκε. «το παράδειγμα της μονομερούς στάσης μιας μερίδας ΜΜΕ όσον αφόρα τους υποψηφίους μας και οι ωμές παρεμβάσεις στο εσωτερικό του κόμματος με υπαινιγμούς και συκοφαντική διάθεση κατά στελεχών μας, δείχνει το δρόμο πως από εδώ και περά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα αυτά .Καμία ανοχή δεν πρέπει να δώσουμε σε αυτούς που έχουν σκοπό να πλήξουν το κόμμα κι την πολιτική του . Είναι μια μάχη με ταξικά χαρακτηριστικά και ως τέτοια πρέπει να δοθεί .

Θυμάμαι ότι η χούντα απαγόρευε να πηγαίνει ο κόσμος στα καταστήματα των αριστερών εφάρμοσε την λογοκρισία και έκλεισε ακόμα και δεξιές εφημερίδες .

Καταστατικά ο σύριζα (άρθρο 2 παράγρ. 2-6-8) «Σέβεται και κατοχυρώνει την διαφορετική άποψη»ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνιμα ανοιχτός στην κριτική της κοινωνίας «η δομή και η λειτουργία του σύριζα επιδιώκει να αντανακλά της αρχές και τις αξίες της κοινωνίας για την οποία αγωνίζεται»

Απόφαση Κ.Ε  3-3-15 (σελ 1) Η κοινωνία πρέπει να είναι κριτικά και κινηματικά παρούσα , να ελέγχει και να αναδιαμορφώνει την ασκούμενη πολιτική .Σήμερα βρισκόμαστε στην αρχή μιας μεγάλης δύσκολης μάχης. Δεσμευμένοι όχι μόνο στο πρόγραμμα με βάση το όποιο ο ελληνικός λαός μας έδωσε την εμπιστοσύνη του αλλά και στις αρχές και τις αξίες που διαχρονικά υπήρχαν θεμέλιο ιδεών και δράσεις της αριστεράς . Την προσήλωση στην Δημοκρατία την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη(σελ 3)

Το καταστατικό και η απόφαση της Κ.E μιλανε για καμία μάχη με ταξικά χαρακτηριστικά που πρέπει να δώσετε?

Ναι έχω ΦΙΛΟΥΣ ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων(πλην φασιστών) και είμαι υπερήφανη γι αυτό. Οι φιλίες μου δεν έχουν να κάνουν με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις αλλά με τον άνθρωπο .Εγώ δεν χρησιμοποιώ «αριστερόμετρο».Αν και από ότι φαίνεται  θα μου ηταν πολύ  χρήσιμο σήμερα ειδικά.

Κάνατε το πρώτο βήμα . Η εποχή όμως του συμμορφώνεστε με τας υποδείξεις ,γιατί διαφορετικά είστε επικίνδυνοι για την δημόσιον τάξη ασφάλειαν αφ ενός έχει ανεπίστρεπτη τελειώσει , αφ έτερου ποτέ δεν με ακούμπησε. Μπορεί να υπάρχουν σήμερα μερικοί ( όχι από εσάς ασφαλώς) που μπορεί να το πιστεύουν και να θέλουν την εφαρμογή του ,αλλά δυστυχώς ατυχήσαν .

Το δεύτερο βήμα σας είναι να κάνετε συνέλευση μελών (ΟΜ) και να δώσετε εντολή να με διαγράψουν . Αν δεν το κάνει η ΟΜ απευθυνθείτε στη ΝΕ .Μήπως η ΝΕ δεν έδωσε εντολή στην ΟΜ Πάργας να διαγράψει παραμονές τριπλών εκλογών τον ανεπιθύμητο συντονιστή Σ Τσάτση και αφού αυτό δεν έγινε ανέλαβε η ιδία η ΝΕ να τον διαγράψει και διαλύθηκε η οργάνωση Πάργας ;

Το τρίτο βήμα όμως είναι η κοινωνία.

Θαυμάζω !!!το ρόλο του συνηγόρου της μαχόμενης δικηγορίας που ανέλαβε το συντονιστικό πόλης του σύριζα Πρέβεζας για τον Η. Χαιδα  Σ. Παγκράτη και για όσους με ψήφο συνείδησης υπέγραψαν την απόφαση 31-03-14 . Είναι γεγονός ότι οι εδώ ιθύνοντες του Σύριζα Πρέβεζας χρειάζονται μελή που όταν λες γεγονότα τα βαφτίζουν «ισχυρισμούς» όταν λες διατυπώνεις την θέση –την άποψη σου δέχεσαι email με θέσεις ΑΠ ΑΥΤΩΝ (κοινοποιημένα στα μελή ΟΜ) τύπου:
1)   «Αριστερούργημα»-όνομα αποστολέα-τίτλος : Χαιδιστης-Παγκρατιστης!!!
2)   Όταν η Τζένη κοινολογεί τις πολιτικές θέσεις –ας πούμε υπάρχει ΟΜ Πάργας; Κτλ δεν είναι ανάγκη ν ασχολούμαστε .Όταν αυτό το τσουτσέκι βρίζει συντρόφους μας ως Αλ Καπονε και Κασιδιαρηδες (αναφέρεται στην καταγγελία μου για άσκηση σωματικής βίας από τον Η. Χάδια ) δεν επιτρέπεται να τους αφήνουμε ανυπεράσπιστους . Οφείλουμε να της το γυρνάμε .Δείτε το ως επαναστατικό καθήκον .Μήπως οι νταβαντζήδες της πρέπει να την προφυλάξουν ; όνομα αποστολέα –τίτλος :Αστρολόγος στις αυλές της ΝΕ- της ΣΕ – της ΟΜ Πρέβεζας
3)   Τζένη έρχεται η ώρα να μιλήσω εκτενώς για το άτομο σου (εννοεί την προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια ) Η υπομονή παρά πολλών συντρόφων είναι Ιωβηλαία(ιώβειος ήθελε να πεινάλα δεν το ήξερε). Η δίκια μου δεν είναι θα επανέλθω όνομα αποστολέα
4)   Μελή ΝΕ που 1) όταν καταγγέλλεις το Θ. Ράπτη, ότι έβρισε με σκαιότητα με ακατονόμαστες φράσεις τον βουλευτή κ Μπάρκα και δεν μπορεί να παραμένει στο Σύριζα και ο ίδιος δέχεται στη ΝΕ , ότι το έκανε αλλά «ηταν πολύ εξοργισμένος» δίνεται η απάντηση «ηταν ιδιωτική η συνομιλία  και δεν μας αφόρα και κλείνει το θέμα .Ο Θ. Ράπτης μένει στο απυρόβλητο  Δηλαδή σηκώνει το τηλέφωνο ,βρίζεις ασύστολα με ακατονόμαστες φράσεις ,τα ακούει η γυναίκα σου που έτυχε να σηκώσει το τηλέφωνο ,αλλά ο εξοργισμένος δεν συνειδητοποιεί ότι δεν μιλεί μ αυτόν που θέλει να βρίσει και το θέμα είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ !!!
(2) ότι το μέλος ΝΕ Μ Ζουρουφιδου χωρίς να προκληθεί έβρισε εμένα και το μέλος της Ο.Μ Πάργας Μ. Κιτσώνη δημόσια έξω από τα γραφεία του Σύριζα καναλάκια και τα μελή της ΝΕ ψηφίζουν την άποψη του Η. Χαιδα ως απόφαση Ν.Ε «η Τσεκου δημιούργησε επεισόδιο» όταν η ίδια το δέχεται.(Ειρωνεία , χυδαιότητα ,συκοφαντία ,εσένα και της οικογενείας σου ,απειλή - συγκάλυψη )
Διαπίστωσα μετά μεγάλης μου λύπης ότι σας πειράζει ότι λέγονται, ότι γράφονται. Δεν σας ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Δεν δέχομαι λοιπόν με την αριστερή συνείδηση που έχω άτομα που μέσα από το Σύριζα προβάλουν στην κοινωνία αριστερό προφίλ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, να τοποθετούνται, να συμπεριφέρονται με άθλιο κατ’εμέ τρόπο και να ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Το αύριο θα είναι ίδιο με το χθες ,α ν το διαχειριστούν οι ίδιοι άνθρωποι.
Να με ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ , γιατί είμαι επικίνδυνη για τους ιθύνοντες που εγκλημάτησαν κατά του κόμματος με τις ενέργειες τους, με την απουσία τους από την κοινωνία και την κοινωνία απέναντί μας. Ο Σύριζα (αρθ 24 παραγ 3) υπερασπίζεται τον εκδημοκρατισμό, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ. Εσείς στηρίζεται την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Δικαίωμά σας αλλά και δικαίωμα μου να μην το δέχομαι , συνειδησιακά, αλλά και καταστατικά.

Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα μου είναι να μην διαγραφώ από μέλος του Σύριζα ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ , γιατί έχω μάθει να αγωνίζομαι να μην εγκαταλείπω στα δύσκολα και έτσι θα συνεχίσω. Είμαι πρώτα μέλος της κοινωνίας και μετά μέλος του Σύριζα Πρέβεζας. Επειδή και εγώ είμαι στα κάγκελα, όπως όλη η κοινωνία ,θέλω κυβέρνηση Σύριζα. Για να έχω όμως κυβέρνηση Σύριζα ριζοσπαστικής αριστεράς πρέπει να είμαι απέναντι στο Σύριζα Πρέβεζας  και στον κάθε Σύριζα με τις ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ – ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ – ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ – κλπ ΩΡΑΙΑ!!!
Η σιωπή δεν είναι χρυσός . Είναι ενοχή , κι εγώ δεν θα γίνω συνένοχος ΚΑΝΕΝΟΣ.

Το θέμα θα λύνονταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!!! ΟΧΙ . ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υπάρχει . Το γεγονός και μόνο ότι τα κρούσματα αυξάνονται και φτάνουν και μέχρι τον βουλευτή δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ!!!

Το γνώρισμα ενός Αριστερού είναι η αυτοκριτική. Αλήθεια έχεις που με καλείτε να κρίνετε (αν δεν δώσω γη και ύδωρ) αν θα αποφασίσετε την διαγραφή μου ή όσοι θα αποφασίσετε την έχετε κάνει; ΠΩΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑ και τον ΠΑΓΚΡΑΤΗ (γραμματεία Ν.Ε) Ν.Ε με μέλη συντονιστικού. Μιλήσατε και δεν εισακουστήκατε; Δεν σας άφησαν να μιλήσετε ; θα μιλήσετε κάποτε και αν και που και ΠΟΤΕ ή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ; ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ; Κανείς δεν μπορεί κανέναν να τον αναγκάσει να μιλήσει και να πει την αλήθεια. ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ. Είστε γονείς , είστε καθηγητές, είστε πολίτες της κοινωνίας. Διαμορφώνετε συνειδήσεις των παιδιών σας, των άλλων παιδιών. Με την σιωπή σας δεν προσφέρεται βοήθεια στο Σύριζα. Στους εδώ ιθύνοντες προσφέρεται, οι οποίοι  όχι μόνον έχουν αποδειχθεί μη ικανοί, αλλά είναι και επικίνδυνοι για το Σύριζα, γιατί είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.

Τώρα περισσότερο από ποτέ η αυτοκριτική μας , η κριτική στο κόμμα, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης από μας είναι περισσότερο από ποτέ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Η Δημοκρατία είναι μία , και για το κόμμα και για την κοινωνία. Αν σήμερα φοβόμαστε την δημοκρατία στο κόμμα, μήπως αύριο την φοβηθούμε αλλού; Υπάρχει μέτρο στην δημοκρατία ; Κι’αν υπάρχει μέχρι πού φτάνει για εσάς;

Ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την εξουσία. Και δεν την πήρε γιατί το κόμμα (οργανώσεις κλπ) που είναι η σπονδυλική στήλη, ο αναβάτης που οδηγεί το άλογο, δεν λειτουργεί. Παρακολουθούμε αδρανείς, θεατές,  με το κόμμα αμέτοχο, την γνωστή σε όλους προχειρότητα, λειψούς δεσμούς με την κοινωνία, ομαδοποιήσεις, παραγοντισμούς προσπάθειες για μηχανισμούς και φραξιές, με δήθεν συλλογικές αποφάσεις με ψέματα. Το κόμμα εδώ είναι ανίκανο αυτή την στιγμή με αυτή την πλειοψηφία ΝΕ – ΣΕ που έχει να γίνει το κόμμα, που θα καθοδηγεί την κυβέρνηση, που θα συσπείρωση θα πείσει την κοινωνία να βγει στους δρόμους στηρίζοντας την κυβέρνηση για να την ισχυροποιήσει απέναντι στους αδίστακτους εταίρους μας να μην κάνει πίσω.

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον σύντροφο βουλευτή κ. Μπάρκα ο οποίος δεν υπέγραψε  ανακοίνωση της ΝΕ (θα είχε το ίδιο περίπου περιεχόμενο με αυτό της συνέλευσης ΟΜ 31-03-14) και στη «επίπληξη » εκ μέρους του Η. Χάιδα, που δέχθηκε μέσα στην Ν.Ε, γιατί δεν την υπέγραψε, απάντησε «Το κόμμα δεν δέχεται και δεν στηρίζει τη βία ». να τν συγχαρώ δημόσια, γιατί είχε το ήθος, την πολιτική εντιμότητα να βάλει στη άκρη την προσβολή που δέχθηκε από τον συνυποψήφιο του Θ. Ράπτη, να σεβαστεί τις εκλογές του κόμματος και να τον δέχεται δίπλα του στις περιοδείες και ομιλίες

Να τον συγχαρώ , γιατί έδωσε στον Σύριζα της Πρέβεζας βουλευτή λόγω των προσωπικών του αγώνων 2,5 ετών χωρίς την βοήθεια ΝΕ-ΣΕ

Να του πώ ότι τον θεωρώ ΣΥΝΤΡΟΦΟ. Όπως έχει πει ο Γιάννης Ρίτσος « η ζωή θα σε πει σύντροφο, τα έργα σου θα σε κάνουν σύντροφο, να αξίζουν τα έργα σου.
Διαγράψτε με. Να έχτε όμως την τόλμη δημοσίως να διαγράψετε και επιφανή στελέχη του Σύριζα, που αν και ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση ( όπως λέτε εσείς – μα γίναμε κυβέρνηση τώρα) την άποψη τους, την γνώμη τους την έγραψαν δημοσίως στις εφημερίδες και αφορούν τον Σύριζα και την κυβέρνηση.

Θέλουμε την διαφορά να κάνουμε ; Πως ; ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ – ΗΓΕΜΟΝΙΕΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ – ΒΛΕΨΕΙΣ – ΒΙΑ – ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ; Που είναι η κοινωνία μέσα σε όλα αυτά ; Α η κοινωνία είναι στα κάγκελα η κυβέρνηση δίνει την μάχη μονή της συγκρούεται , υπαναχωρεί , πιέζεται ασφυκτικά και σεις κάνετε «διαγραφές- τρομοκρατία» τρέμετε μην χάσετε τις καρέκλες σας ή τα γραμμάτια που έχουν υπογράφει σ όσους στηρίζουν αυτούς που στηρίζουν και περιμένετε εξαργύρωση . Νοσοκομείο – Δ/της – Διοικητικό συμβούλιο –Δ/ντες σχολείων – Δικηγόροι σε πολλές τράπεζες κλπ

Οι ιθύνοντες εδώ διέλυσαν το κόμμα της Πάργας παραμονές τριπλών εκλογών – εξ αίτιας των ανεργιών τους χάσαμε το Δήμο Πρέβεζας – Εξ αίτιας παραγοντισμού Η. Χαιδα (δεν οριστικέ αντ/ρχης από την συντρόφισσα Ο. Γεροβασιλη υπονομεύτηκαν οι περιφερειακές εκλογές και χάσαμε Β γύρο περιφερειακών εκλογών .

Αν δεν ηταν η κοινωνία στα κάγκελα και ο σύντροφος βουλευτής Κ. Μπάρκα να τρέχει μόνος του επί 2,5 χρόνια να είναι παρών στις απεργίες (Δωδώνης)- Διοδίων Ακτίου και να συγκρούεται με τα ΜΑΤ – να φέρνει θέματα στην βουλή δεν θα είχαμε Βουλευτή . Η οργάνωση ΑΠΟΥΣΑ από παντού . Όλες οι περιφέρειες  Ιωάννινα , Ηγουμενίτσα , Άρτα αύξησαν τις έδρες του Σύριζα .Εμείς σαν κόμμα καταφέραμε να περάσουμε την ΝΔ 3,33% . 

ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !!! Που όλα αυτά τα έκανε το κόμμα στην Δημοκρατική Πρέβεζα.

Διαγράψτε . Να συνεχίσετε να διαγράφετε . Μην κάνετε τίποτα άλλο .Να έχετε όμως την τόλμη και το θάρρος να εξοστρακίσετε (γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε ) και επιφανής συντρόφους του Σύριζα που τόλμησαν να γράψουν στις εφημερίδες την γνώμη τους , τις απόψεις τους τόσο για το Σύριζα πως πρέπει να λειτουργήσει , όσο και για την Κυβέρνηση

Θυμήθηκα τον μπάρμπα Ντίνο απόν την Άρτα, παλιό εξόριστο, ο οποίος όταν βρεθήκαμε σε μια παρέα μου είπε « Στην εξορία διαφώνησα σε πολιτική συζήτηση με κάτι συντρόφους. Την άλλη ημέρα δυο απ’αυτους παλικαράδες με έδειραν. Έτυχε την ίδια μέρα να έχω επισκεπτήριο από την γυναίκα μου. Έκλαιγα στην σκηνή μου και έλεγα: τι θα πω στην γυναίκα μου που θα με δει έτσι; Πριν, όταν με έβλεπε, ήξερε ότι με έδειραν οι φασίστες. Τώρα τι να της πω όταν με δει έτσι, ότι με έδειραν οι σύντροφοι;   »


Τζένη Τσέκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου