Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δ.Παππά στην συγκέντρωση φορέων και πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5-6-2015


Συμπολίτες, ζητούμε άμεσα την ακύρωση του Δημοψηφίσματος που ειναι αμφίβολης Συνταγματικής Νομιμότητας.


Σε αντίθετη περίπτωση, στις 5 Ιουλίου οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη!
ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ
ΝΑΙ στην ασφάλεια και σταθερότητα
ΝΑΙ στην Ενότητα όλου του λαού μας
ΝΑΙ στην Ευρώπη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή που εγγυάται πέραν της οικονομικής ευμάρειας, την πολιτική σταθερότητα, την εθνική κυριαρχία και διασφάλιση των συνόρων μας.
Φίλες και Φίλοι,
ύστερα απο την δήλωση - παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, πιστεύω οτι τα λόγια είναι περιττά. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και θα παραμείνει στην Ευρώπη!

Την Κυριακή: Λέμε ξεκάθαρα ΝΑΙ στην Ευρώπη!

1 σχόλιο:

  1. Είναι γνωστό ότι όλα τα κόμματα έχουν και τους μαϊντανούς τους που δυστυχώς είναι η πληγή και το πρόβλημά των. Είναι γεγονός ότι προκάλεσε δυσαρέσκεια στους παρευρισκομένους η εμφάνιση του συγκεκριμένου μαϊντανού , το σχολίασαν αρνητικά δοθέντος ότι παρευρίσκοντο και άλλοι Δήμαρχοι τέως και νυν, πολιτευτές, ο Νομάρχης κ. Ιωάννου, προσωπικότητες και απλοί συμπολίτες μας όλων των πολιτικών χώρων οι οποίοι για λόγους δεοντολογίας στο πρόγραμμα δεν πήραν το λόγο.
    Η χωρίς ειδοποίηση και χωρίς να είναι στο πρόγραμμα, εκβιαστική εμφάνιση του Μαϊντανού ξερόλα στο βήμα των ομιλητών, είναι ένα πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας με εσωτερικά ερωτηματικά και προβλήματα, και όχι των διακομματικά παρευρεθέντων συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή