Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Notrh Area Beach Volley


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στον χώρο της πρώην λαικής αγοράς, η συνέντευξη τύπου σχετικά με το πρώτο επαγγελματικό τουρνουά Beach Volley το οποίο θα λάβει χώρα στην "Κυανή Ακτή".


Μάλιστα τους αγώνες οι οποίοι ξεκινούν αύριο Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Κυριακή,  κοσμούν με την παρουσία τους, διεθνείς παίχτες του αθλήματος αλλά και η γνωστή παρουσιάστρια και αθλήτρια του beach volley Βίκυ Χατζηβασιλείου. 






Σημαντική συμβολή για την πραγματοποίηση του πρώτου επαγγελματικού τουρνουά, έχει το κατάστημα "Κυανή Ακτή" και οι υπόλοιποι χορηγοί. 

Ενώ το μήνυμα των αγώνων είναι για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην Πρέβεζα για τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, Δημήτρη Νικολό.


Μάλιστα στην συνέντευξη τύπου, παρευρέθηκε και ο αδερφός του Δημήτρη, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή για την κίνηση αυτή, ενώ ανέφερε και την χαρά του αδερφού του, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός.


Για τους αγώνες επίσης, ομιλίες πραγματοποίησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Πρέβεζας Notrh Area Beach Volley, κ.Ιφιγένεια Τέφα Πρόεδρος του ΑΟ Πρέβεζας Φιλαθλητικός και ο Θεοδόσιος Σπαής αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου κ.Συγκούνας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου