Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δώσε μου το χέρι σου, να κρατήσω τη ζωή μου...


Σημεία της εποχής και των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, οδηγούν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία ή άλλους να είναι ένα βήμα πριν από το απονενοημένο διάβημα.

Έτσι, όλοι εμείς εάν δώσουμε λίγο παραπάνω προσοχή στον συνάνθρωπο μας, μπορεί και να προλάβουμε τα χειρότερα… Συγκεκριμένα, όπως διαβάσατε χτες, 40χρονος απειλούσε να πηδήξει από ταράτσα ένας νέος άνθρωπος απειλούσε πως θα πέσει στο κενό από πολυκατοικία στην οποία διαμένει. Δύο αναρτήσεις του όμως στο προφίλ του στο facebook, κινητοποίησαν φιλικό του πρόσωπο από Λευκάδα, που αμέσως αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ! και ευτυχώς στο συγκεκριμένο περιστατικό η κατάληξη δεν γράφτηκε με τραγικό επίλογο, χάρις την κινητοποίηση φίλης του που ενημερώθηκε μέσω του facebook. 



Ειδικότερα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια και ενώ βρίσκονταν στην Λευκάδα, η οποία ήταν αυτή που ενημέρωσε τις αρχές για τις προθέσεις του 40χρονου, μετέβη στο σπίτι όπου απειλούσε να πέσει στο κενό ο 40χρονος ..και με θάρρος δέκα αντρών, τον αρπαξε από το χέρι να μην κάνει πράξη τα όσα έλεγε. Την στιγμή που εκείνος πήγε να της χαιδέψει το χέρι ως αποχαιρετισμό .. το άγγιγμα του στο χέρι της, του έσωσε τη ζωή!!! 
Η προσοχή λοιπόν που πρέπει να δίνουμε στα όσα μας λέει ή γράφει ο φίλος ή φίλη μας και το χέρι βοηθείας που μπορούμε να προσφέρουμε, ίσως και να σώσει μια ζωή … Η αγάπη προς τον συναθρωπο πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση !!! Η αγάπη προς τον συνάθρωπο κίνησε αυτήν την κυρία από Λευκάδα και η αγάπη εκείνου να χαιδέψει το χέρι της του έσωσε την ζωή του !!! Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στην εν λόγω κυρία που  κινητοποιήθηκε ανθρώπινα...  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου