Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους επιτυχόντες του Δήμου μας και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και δύναμη, προκειμένου ν’ αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες για διεύρυνση των οριζόντων τους που θα τους παρουσιαστούν στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους.

Η επιτυχία τους, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως Έλληνες και ως χώρα, αποτελεί νότα αισιοδοξίας αλλά και ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας.

Δυστυχώς εξαιτίας της κατάστασης νέα παιδιά, με πνευματική καλλιέργεια και εφόδια, αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες.

Για να σταματήσει αυτή η αρνητική για τη χώρα και τους νέους μας εξέλιξη, απαιτείται επιμονή, αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και ενεργή συμμετοχή όλων, για να αλλάξουμε την δυσχερή συγκυρία της χώρας.

Με την ευκαιρία οφείλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, οι οποίοι με τη μετάδοση των γνώσεων και τη στήριξή τους στην επίμοχθη προσπάθεια των μαθητών, συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της επιτυχίας. Ακόμη συγχαίρω τους γονείς των φοιτητών μας πλέον,  που κλήθηκαν, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών τους.

Τέλος, θέλω να ενθαρρύνω όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Γ’ βάθμια Εκπαίδευση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, με εργατικότητα, θάρρος και επιμονή για την εκπλήρωση των στόχων τους και τους υπενθυμίζω ότι στη ζωή υπάρχουν πολλαπλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας και σίγουρα θα τους δοθούν πολλές ευκαιρίες για το μέλλον τους».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου