Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την μη πρόσκλησή του στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε για το αυριανό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το οποίο δεν έλαβε πρόσκληση:

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα συμμετάσχει στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και αναφέρω την λέξη έκπληξη, γιατί κανένας δεν μας τηλεφώνησε ούτε μας εκάλεσε. Η κυβέρνηση βεβαίως εκφράζει την άποψη ότι δεν συνομιλεί με... υποδίκους, όταν αποδεδειγμένα συνομιλεί με καταδίκους σύμφωνα με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Πανούση.

Επί της ουσίας βεβαίως σίγουρα δεν έχουμε να πούμε τίποτε με μία κυβέρνηση για το λεγόμενο "προσφυγικό ζήτημα", μια κυβέρνηση άμεσα υπεύθυνη για την παράνομη είσοδο στην Πατρίδα μας εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών. Ούτε βεβαίως για το ασφαλιστικό, το οποίο σύμφωνα με το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στην εξαθλίωση τον λαό μας.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την κυβέρνηση για την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της, καθώς και τους συνενόχους της (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ), οι οποίοι είπαν "ναι" στο Μνημόνιο της αριστεράς στις 14 Αυγούστου 2015".

Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου εις την πρόσκλησιν της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας προσεκλήθην τηλεφωνικώς όπως συμμετάσχω εις την σύσκεψιν των πολιτικών Αρχηγών. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ανταποκριθώ εις την πρόσκλησιν αυτήν.

Η δεδομένη συμπεριφορά της κυβερνήσεως και η διατυπωθείσα δημοσίως απόφασίς της δια την μη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας εις την σύσκεψιν, μία απόφασις βαθύτατα αντιδημοκρατική, με υποχρεώνει εις την μη συμμετοχή μου.

Πόσω μάλλον όταν υπάρχει βαθεία αντίθεσις των θέσεών μας με την πολιτική της κυβερνήσεως εις το λεγόμενον "προσφυγικό ζήτημα" και εις το ασφαλιστικό. 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου