Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: « Η βία κατά των γυναικών μας αφορά όλους: Άντρες και Γυναίκες. Αφορά τις συντρόφους μας, τις κόρες μας, τις αδερφές μας, τον συνάνθρωπό μας. Μπορούμε να την σταματήσουμε;»


Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Πρέβεζας Θα διοργανώσει  εκδήλωση – αφιέρωμα στη γυναίκα, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην ΟΑΣΗ).

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα Βάσω Παπαδιώτη-Αθανασίου Αν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Συστημική –οικογενειακή θεραπεύτρια με θέμα:

« Η βία κατά των γυναικών  μας αφορά όλους: Άντρες και Γυναίκες. Αφορά τις συντρόφους μας, τις κόρες μας, τις αδερφές μας, τον συνάνθρωπό μας.  Μπορούμε να την σταματήσουμε;»
Θα ακουστούν αφηγήσεις και τραγούδια αφιερωμένα στη γυναίκα.Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με ένα θεατρικό δρώμενο η Θεατρική Ομάδα «Αυλαία», με  μουσικές μελωδίες  το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας και από το Εργαστήριο Ελευθέρων σπουδών χορού Θεοφανώς Τουλούκογλου  θα απολαύσουμε ένα  Αργεντίνικο  Τάνγκο.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της κακοποίησης γυναικών καθώς και η στήριξη των γυναικών που έχουν υποστεί ή  υφίστανται  οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης από τον σύντροφό τους
Μία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να  είναι η αδελφή, η μητέρα, η φίλη, η συνάδελφος, η γειτόνισσά μας, και ίσως να μην ξέρουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να σταθούμε δίπλα της. Μία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να είμαστε εμείς οι ίδιες, και σίγουρα μας χρειάζεται ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί δίπλα μας.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών στέκεται δίπλα σε όλες αυτές τις γυναίκες , παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική συμβουλευτική, επαγγελματική συμβουλευτική και μια πληθώρα ακόμη υπηρεσιών που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν την κακοποιημένη γυναίκα αλλά και τα μέλη της οικογένειας της. Στεγάζεται στην δ/νση

Ιωνίας 6, Πρέβεζα. Τηλ 2682024444-89667

Η Προισταμένη                                Η Προισταμένη Δ/νσης                           Η Ε.Δ.Σ


Ζουρουφιδου Μαρια                  Γιαννουλη Κλεοπατρα                    Αγγέλη Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου