Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Το PrevezaBest, ευχαριστεί τον Πρεβεζάνο δάσκαλο του kitesurf, Ανδρέα Αλαμάνο


Επιστροφή στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Πρέβεζα για τον γνωστό δάσκαλο του kitesurf, Αντρέα Αλαμάνο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ήττα για τον Φιλαθλητικό




Στην έδρα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου o Φιλαθλητικός Πρέβεζας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική της Α2 Γυναικών Βόλει.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκτροπή οχήματος και ανατροπή μετά τα αρχαία - Φώτο


Σώες οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο Ι.Χ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χωρίς ρεύμα το κέντρο της πόλης !!!


Χωρίς ρεύμα από τις 5 περίπου το απόγευμα έως και αυτή τη στιγμή, βρίσκονται κεντρικά σημεία της πόλης της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αχέρων Καναλακίου – Απόλλων Πάργας 0-0


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 μ.μ., ο αγώνας για την συνέχεια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ανάμεσα στον Αχέρων Καναλακίου και τον Απόλλων Πάργας .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Fitness Studios αλλάζει τα δεδομένα !!!


Με ανανεωτική διάθεση, το γνωστό γυμναστήριο της πόλης,  Fitness Studios, έρχεται και ταράζει τα νερά στα δεδομένα…

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λουτρά Πρέβεζας - Λουτρά Αριδαίας Πέλλας ή η Μέρα με τη Νύχτα

Τόσα χρόνια ακούμε για αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών Πρέβεζας, που σύμφωνα με τους παλαιότερους ήταν ξακουστά και έφερναν αρκετό κόσμο στην περιοχή. Πόσο διαφορετικό θα ήταν το τοπίο, εφ' όσον μια σοβαρή μελέτη - πρόταση αξιοποιούσε αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας, αναδεικνύοντας τον ιαματικό τουρισμό ως ένα μέσο προσέλκυσης εγχώριων - και γιατί όχι - και διεθνών επισκεπτών. 

Αμβρακία Οδός: Παγώνει πάλι το έργο, απλήρωτοι οι εργαζόμενοι


O πρόεδρος των εργαζομένων στο έργο Άκτιο Αμβρακία  Γιώργος Πάντης,  μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Μιχάλη Μίχο και τον Χάρη Τσάντη καθώς και πάλι έχει διακοπεί το έργο ενώ οι εργαζόμενοι προσπαθούν να συνταχθούν και να κινητοποιηθούν για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο πνοής για την περιοχή και συγχρόνως  να βρεθεί λύση για τις 220 οικογένειες των εργαζομένων, οι οποίοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάποιος να κλείσει τα καπάκια - εκτεθειμένα καλώδια στο Κανάλι


Εκτεθειμένα βρίσκονται καλώδια σε κολώνες της ΔΕΗ στην περιοχή του Καναλίου.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Ακόμα ένας απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ στη φυλακή


Το δρόμο της φυλακής έδειξε σε απόφοιτο του ΚΕΘΕΑ καταδικαστική απόφαση για παραπτώματα που διέπραξε ενώ ήταν στη χρήση.

Ο Σύριζα Πρέβεζας για την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ


Με την επιβολή του μνημονιακού καθεστώτος τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ο  θεσμός που επλήγη άμεσα και τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής είναι πλέον απτά και χαρακτηριστικά.

Σε εξέλιξη η ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική, για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη


Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν όλοι το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του ΕΛΟΓ Δήμητρα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο αγνοούμενος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνάντηση με τον δήμαρχο ζηρού κ.Καλαντζή για τον σύλλογο Τριτέκνων


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στις 26 Φεβρουαρίου  2015 με τον    Δήμαρχο   Ζηρού   κ.  Νίκο   Καλαντζή  στο  Δημαρχείο  - Φιλιππιάδα  και της Δ/κσης του συλλόγου Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων OTA


Με έκπληξη, απογοήτευση και αγανάκτηση οι εργαζόμενοι του Δήμου Πρέβεζας είδαν την αφαίρεση του πανό και των ανακοινώσεων του σωματείου τους, την επόμενη της ανάρτησής τους στο κτίριο του δημαρχείου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτοί θα είναι οι τρεις ειδικοί συνεργάτες του δήμου Πρέβεζας ; ; ;


Την ανάγκη πλήρωσης τριών (3) θέσεων ειδικών συνεργατών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ.Μπαίλης  με αντικείμενο και προσόντα ως εξής:

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Ο δύσκολος δρόμος μιας άλλης πολιτικής"




Είχα την ευκαιρία να δω μια κινηματογραφική ταινία, στην οποία οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν σε μια έρημo έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Ο καιρός στην Πρέβεζα τις επόμενες 7 ημέρες

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εξόρμηση στο όρος Περιστέρι για τον Ορειβατικό Σύλλογο Πρέβεζας


Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο όρος Περιστέρι με στόχο την ανάβαση στην κορυφή «Γκουράσα» (υψόμ. 2.188 μ.). Η πορεία θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Γότιστα Ιωαννίνων (820 μ.)- κορυφή και επιστροφή.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Πρόστιμα για το τσιγάρο σε καταστήματα επί της Λ.Ειρήνης


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, σήμερα Πέμπτη απογευματινές ώρες σε δύο καταστήματα (καφέ) επί της Λ.Ειρήνης, βεβαιώθηκε πρόστιμο της τάξεως των 600 ευρώ, για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Τοποθέτηση του Π.Σ. Γιώργου Ζάκα για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα


Οι φυσικές καταστροφές δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο πολίτικης αντιπαράθεσης αλλά αφορμή για έναν δημιουργικό διάλογο που θα δώσει  άμεσες λύσεις και  θα ανακουφίσει  τους πληγέντες,  ενώ θα αναζητηθούν  λύσεις για  αποφυγή παρόμοιων γεγονότων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυριακή 1/3 Κ.Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο.


Πολύ σημαντική αναμέτρηση επιφυλάσσει η 13η αγωνιστική του Δ' ομίλου της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας τον Λουριώτικο Α.Γ.Ο. με τις δύο ομάδες να στοχεύουν την 1η θέση του ομίλου που εξασφαλίζει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση των playoff.

Σε 61,611 εκ. ευρώ το κόστος των ζημιών- μέχρι τώρα- από πλημμύρες- κατολισθήσεις στις Π.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου


Στο ποσό των 61.611.200 ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα της περιόδου Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2015.

ΚΚΕ - Απλήρωτοι εργαζόμενοι με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου στα έργα που εκτελούνται από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων


Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου στα έργα (στον οδικό άξονα Αμβρακία – Άκτιο, ΔΙ.Π.Κ.Α. – Ε.Ε.Νικόπολης κ.α.), που εκτελούνται από από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, καθώς είναι απλήρωτοι για 2 και 3 μήνες.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χαρίζεται αρσενικό κόκκινο ΜΠΟΡΝΤΕΡ ΚΟΛΕΪ



Χαρίζεται αρσενικό κόκκινο ΜΠΟΡΝΤΕΡ ΚΟΛΕΪ με τσιπάκι και βιβλιάριο υγείας. 

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Πρέβεζας το σύμφωνο Σύμπραξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους


Υπεγράφη  από τον  Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη το σύμφωνο  Σύμπραξης -Συνεργασίας  των 15 φορέων από την Π.Ε Πρέβεζας  που αφορά την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ Eπισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους  Απόρους για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Του Βαγγέλη Νάνου - Για μια Αριστερά αντάξια της ιστορίας της, χρήσιμη για την εργατική τάξη, τη νεολαία και τα λαϊκά στρώματα


Η Συμφωνία στο Eurogroup …..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα- Ξανά συναγερμός στην Εθνική Τράπεζα


Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγη ώρα δείτε εδώ,  όχημα Π.Υ. Πρέβεζας, σπεύδει στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης


Με απόφαση της Προέδρου της Βουλής θα συμμετέχει στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Άκυρος ο συναγερμός στην Εθνική Τράπεζα


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, καθώς μέσω των συστημάτων, ειδοποιήθηκε για φωτιά στην Εθνική Τράπεζα.

ΑΡΤΑ: Οι διεκδικήσεις του Δήμου για την αναβάθμιση του ΤΕΙ Ηπείρου


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, μετά την έκτακτη συνεδρίασή του παρουσία της Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου και άλλων φορέων σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του και την αναβάθμισή του, και λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων και των φορέων, προχώρησε στη σύνταξη κειμένου 9 προτάσεων όσον αφορά τις διεκδικήσεις του Δήμου Αρταίων για την αναβάθμιση του ΤΕΙ Ηπείρου.

ΑΡΤΑ: Απλή επίπληξη για τους ανήλικους δράστες της φρίκης

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκαψαν σκύλο και ανέβασαν στο facebook το video της ντροπής


Με την ποινή της επίπληξης και της απαγόρευσης προσέγγιση σε οποιοδήποτε αδέσποτο ζώο συντροφιάς για τα επόμενα δύο χρόνια, τιμωρήθηκαν σήμερα το πρωί από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Άρτας, οι τρεις ανήλικοι αθίγγανοι, οι οποίοι στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, έκαψαν έξω από τα δικαστήρια της Ηπειρώτικης πόλης, ένα σκύλο, το Φοίνικα και ανέβασαν το video της ντροπής του βασανισμού του ζώου στο facebook!

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Η Δημοτική Αρχή κρύβεται πίσω από την υποχρηματοδότηση"


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη στις 12:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Μισιρλής, ο Μιχ. Φονταράς και η Ευ. Κατσάβαρου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις


Με  επιτυχία  ολοκληρώθηκε  το  1ο Ενωσιακό  Πρωτάθλημα  Τένις  που  έγινε  το  περασμένο  Σαββατοκύριακο  21 -22 Φεβρουαρίου  στην  Πρέβεζα.

Συνεχίζονται οι εργασίες στα κρηπιδώματα του λιμανιού της Πρέβεζας


Συνεχίζονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας  οι εργασίες επισκευής των κρηπιδωμάτων του λιμένα Πρέβεζας, με το έργο να περνά στη δεύτερη φάση του όπου περιλαμβάνονται κατασκευές από ύφαλο έγχυτο σκυρόδεμα στα σημεία όπου υπάρχουν υποσκαφές.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κύμα διαρρήξεων στη πόλη της Πρέβεζας


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, την περασμένη βδομάδα σε σπίτια στην πόλη της Πρέβεζας, διαπιστώθηκαν αρκετές διαρρήξεις.

Ανάθεση καθηκόντων Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Πρέβεζας


Πριν λίγες μέρες, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας με απόφασή του προχώρησε σε προσωρινές αναθέσεις καθηκόντων προϊσταμένων και αναπληρωτών τους στα νοσηλευτικά τμήματα και κλινικές  του Νοσοκομείου .

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ανατροπή και νέο στοιχείο φωτιά για τον αγνοούμενο φοιτητή

Οι αντιφάσεις και το ξέσπασμα στενού συγγενικού του προσώπου!

Μετά από πιέσεις, το πρόσωπο κλειδί στην εξαφάνιση του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη μίλησε και έδωσε κρίσιμα στοιχεία που συμπληρώνουν καθοριστικά κομμάτια στο παζλ της εξαφάνισης...

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Από 17 Μαίου πτήσεις της Easy Jet :ΓΚΑΤΓΟΥΪΚ – ΑΚΤΙΟ



Νέα αεροπορική γραμμή για το αεροδρόμιο του Ακτίου από την Μεγάλη Βρετανία για την θερινή περίοδο ανακοίνωσε η αεροπορική Εταιρεία Easyjet.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα αποτελέσματα της αδιαφορίας…!!!


Η περιβόητη λακούβα στην είσοδο του παρκινγκ στο ιστορικό κέντρο, σήμερα το πρωί, έγινε αιτία, το μπροστινό μέρος αυτοκινήτου να υποστεί υλικές ζημιές.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βουλευτής και Αντιπεριφερειάρχης στην ΑΕΝ


Έπειτα, τη δημοσίευση της επιστολής των σπουδαστών της ΑΕΝ δείτε εδώ, οι τοπικοί πολιτικοί άρχοντες κινητοποιήθηκαν και ενήργησαν αναλόγως.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Εργοτάξιο" η παραλιακή της Πρέβεζας


Έργα αποκατάστασης και ενισχύσεως του λιμένος Πρεβέζης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καμία απολύτως διάκριση – Προσπάθησαν να κλέψουν μέρα σπίτι Αστυνομικού!


Αποθρασύνθηκαν τελείως οι επίδοξοι διαρρήκτες, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, το πρωινό της Κυριακής, δύο άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι και μάλιστα αστυνομικού στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2015» αφιερώνεται στα Ηπειρώτικα Γεφύρια

Κυριακή 1 Μαρτίου, 10 πμ, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, των φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης, την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2015» την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 10 π.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Έγδυσαν" εργοτάξιο στον Γυμνότοπο Πρέβεζας


Συνελήφθησαν, χθες (23-02-2015) το μεσημέρι στον Γυμνότοπο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας,  δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 30 και 15 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Φορτηγό, στην καρότσα του οποίου υπήρχαν κλεμμένα αντικείμενα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την πρωτοχρονιάτική πίτα έκοψαν τα μέλη του ΚΚΕ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η συνεστίαση της Τ.Ο Πρέβεζας του ΚΚΕ.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

Το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσης ταινίας 2015 στην Πρέβεζα


Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας 
συνεχίζει τις προβολές της 
κάθε Πέμπτη στις 9.00 
Αυτή την Πέμπτη 26 Φλεβάρη
στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας
παρουσιάζει το 'Οσκαρ καλύτερης ξενόγλωσης ταινίας 2015
Ida

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προς ενοικίαση για επαγγελματικό χώρο !


Γραφείο επί της Π.Τσαλδάρη στο συγκρότημα στα Χάνια, 50 τ.μ., ενοικιάζεται σε τιμή συζητήσιμη.

Ιδιαίτερη Προσοχή - Ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με την ύπαρξη προφίλ σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες που διενεργούν παράνομο στοιχηματισμό για διάφορα αθλητικά γεγονότα


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες και εφιστά την προσοχή για την αποφυγή στοιχηματισμού σε προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις, εγγυημένα αποτελέσματα και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας της πρόβλεψης, για διάφορα αθλητικά γεγονότα και ιδιαίτερα για αγώνες ποδοσφαίρου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Παντού μέσα" ο Αντιδήμαρχος Παύλος Σαραμπασίνας !!!


Χωρίς κανέναν είδους κομπλεξισμού ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Παύλος Σαραμπασίνας, συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα και όχι μόνο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σαιτάν Παζάρ - Δείτε τι συμβαίνει !!! Βίντεο


Πανικός επικρατεί στο σοκάκι του Σαιτάν Παζάρ, σήμερα ανήμερα Καθαρά Δευτέρα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραδοσιακά κούλουμα στο Λιμανάκι του Παντοκράτορα


Επέτρεψε ο καιρός και με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, γιορτάστηκαν τα κούλουμα στο λιμανάκι του Παντοκράτορα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναστάτωση λόγω διακοπής ρεύματος σήμερα Καθαρά Δευτέρα


Χωρίς ρεύμα είναι αυτή τη στιγμή η παραλιακή της πόλης της Πρέβεζας καθώς και τμήματα της Λ.Ειρήνης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Σφοδρότατη σύγκρουση οχημάτων


Σφοδρότατη σύγκρουση  οχημάτων συνέβη πριν από λίγη ώρα επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μονολιθίου.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Πρέβεζας


Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου Πρέβεζας (που υλοποιούνται μέσα από τη ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π) οι οποίοι βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7-10 μήνες.