Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαρίνα Πρέβεζας ώρα μηδέν - "Πρέβεζα - Λευκάδα (0-3)" !


Επιτέλους τι θα γίνει... ; ; ;

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Σύλληψη νεαρού για κατοχή κροτίδων


Στην σύλληψη ενός ατόμου, ιδιοκτήτη περίπτερου στην περιοχή του Καναλακίου Πρέβεζας, προχώρησαν άντρες του τμήματος ασφάλειας Πρέβεζας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Μαρινόπουλος στην Πρέβεζα... Την απέλυσαν μετά από 11χρόνια εργασίας


Μια ακόμη απόλυση εργαζομένου είχαμε σήμερα στο κατάστημα του Μαρινόπουλου στην Πρέβεζα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενημέρωση μαθητών δημοτικού στο δικαστικό μέγαρο


Μια εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη, μαθητές δημοτικού σχολείου στο δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Φορτηγό "πάτησε" ιχ την ώρα που έβαζε βενζίνη !


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν λίγη ώρα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα- Συνελήφθησαν 35 Λαθρομετανάστες, αναζητείται ο μεταφορέας


Πριν λίγα λεπτά, άντρες της δίωξης λαθρομεταναστών Πρέβεζας, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό στην περιοχή Πέτρα Πρέβεζας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη 35 λαθρομεταναστών .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυναμική παρουσία του αθλητικού συλλόγου Fight Club σε διασυλλογικούς αγώνες στη Πάτρα


Ο γνωστός  Αθλητικός Σύλλογος Fight Club δίνοντας το παρόν, σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, βρέθηκε με εννιά αθλητές του συλλόγου ηλικίας από 10-45χρ, στη πόλη της Πάτρας, προκειμένου να λάβουν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνας της περασμένης Κυριακής.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δήμο Πρέβεζας



Σας γνωστοποιούμε ότι, σύμφωνα με το  Ν. 4321/2015 δύναται να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο Πρέβεζας μετά από αίτηση του οφειλέτη.

Προς ένταξη τα έργα διαχείρισης των αστικών λυμάτων στο παράκτιο μέτωπο της Ηπείρου


Στο τελικό στάδιο για την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ,  εισήλθαν από σήμερα τέσσερα σημαντικά έργα για την προστασία του φυσικού Περιβάλλοντος και της οικιστικής ανάπτυξης της Ηπείρου, που αφορά ιδιαίτερα το παράκτιο μέτωπο και το οικοσύστημα του Αμβρακικού.

ΠΡΕΒΕΖΑ: 59χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του


Απαγχoνισμένος βρέθηκε ένας 59χρονος από τη ρεματιά Πρέβεζας, στην αυλή του σπιτιού του.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προστασία και ανάδειξη του Κάστρου της Ρινιάσας»

Αξιότιμοι κύριοι,
Ως κάτοικοι και φίλοι μιας περιοχής, όπου  δεσπόζει επιβλητικό το Θωμόκαστρο ή κάστρο της Ρινιάσας και ως Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Λυγιάς,  αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε και να αναλάβουμε δράση  για την προστασία του μικρού αυτού κάστρου, το οποίο λόγω της αδιαφορίας, απραξίας, εγκατάλειψης και σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση που παρατηρείται, θα έχει την κατάληξη που είχε πρόσφατα και το περίφημο «γεφύρι της Πλάκας».

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πασχαλινή εκδήλωση από τον Δήμο Πρέβεζας


Ο Δήμος Πρέβεζας  (Τμήμα Πολιτισμού-Δημοτική Βιβλιοθήκη), καλεί τους μικρούς φίλους του Δήμου μας, στην  Πασχαλινή δραστηριότητα, με την κατασκευή χειροποίητων Πασχαλινών Δημιουργιών (καλαθάκια, κοτοπουλάκια, κάρτες  και άλλες πασχαλινές εκπλήξεις).

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Ντου τις επόμενες μέρες από κλιμάκια για αγορανομικούς ελέγχους !


Έγγραφο στάλθηκε από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου με αποδέκτες τα εμπλεκόμενα τμήματα των Περιφερειακών Ενοτήτων, με το οποίο εν όψει του Πάσχα τους καλεί να προβούν σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους για την τήρηση των σχετικών διατάξεων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταγγελία πολίτη για την ύπαρξη "Ζούγκλας"



Πολίτης - αναγνώστης του blog μας, με μήνυμα του, μας ενημερώνει για την ύπαρξη "Ζούγκλας", όπως ο ίδιος αναφέρει το πάρκο δίπλα από το στάδιο της πόλης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Memories cocktail bar is back




Ξεκίνησε να επαναλειτουργεί έπειτα από μια παύση λίγων μηνών, το γνωστό bar των Δαρδανελίων Memories cocktail bar.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λούτσα , Βράχος, Καστροσυκιά, Κανάλι, Μονολίθι, Κυανή Ακτή, οι παραλίες με ναυαγοσώστη


Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι, μετά από συγκρότηση της επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 23/2000, καθορίστηκαν  ως πολυσύχναστες παραλίες με υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη σε αυτές κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Άυγουστο για το έτος 2015 και από ώρες 10:30 έως 17:30 οι παρακάτω :

Άκρως ενδιαφέρουσα και η νέα ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η νέα ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Θεσπρωτικό το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γεωπόνων Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τζένη Τσέκου "Η άποψη μου σε απόφαση της συνέλευσης μελών (Ο.Μ) Σύριζα Πρέβεζας 31-03-14, , το bulling τη σιωπή και τα αποτελέσματα αυτών !!!"


Όταν μιλάμε για bulling μιλάμε για την μαγκιά και την τρομοκρατία του «λεβέντη» απέναντι στο διαφορετικό .Κανείς δεν ξέρει για την βία του δυνατού απέναντι στον άλλο ; Όταν την γνωρίσουν ή την μαθαίνουν τι κάνουν ,ΣΙΩΠΗ!!

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Μέχρι μεθαύριο 1/4 οι αιτήσεις για τις δίμηνες προσλήψεις 20 εργατών καθαριότητας στο δήμο

\

Στην πρόσληψη προσωπικού  20  Εργατών Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης   με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  για  χρονικη διάρκεια  2 μηνών  θα προχωρήσει ο Δήμος της Πρέβεζας προκειμένου να  αντιμετωπίσει  κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες.

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν Λίγο - ΙΧ αγροτικό βρέθηκε σε χαντάκι ! Βίντεο


Ο οδηγός του ιχ αγροτικού σε λάθος υπολογισμό που έκανε καθώς εκτελούσε την όπισθεν, είχε σαν αποτέλεσμα το όχημα μαζί με τον ίδιον να βρεθούν σε χαντάκι μεγάλου βάθους, επί της Λ.Ιωαννίνων στο ύψος της Αγίας Ειρήνης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στον αστερισμό της αδιαφορίας, του Κυριάκου Κοτσίνη


Διαβάζοντας την μάλλον αδιάφορη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στην ΕΦ.ΣΥΝ (28-29/03/15) μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η άποψη που διατύπωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την κεντροαριστερά και την σοσιαλδημοκρατία καθώς και η πεποίθηση για την νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ σε "καταλύτη για την ανασυγκρότηση της μεγάλης, δημοκρατικής, προοδευτικής, παράταξης".

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης προσφορών, για τις έρευνες πετρελαίου σε Άρτα και Πρέβεζα

Στόχος του ΥΠΑΠΕΝ,είναι η αξιολόγησή τους να ολοκληρωθεί τον Μάιο

Συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις περιοχές 'Αρτα - Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το PrevezaBest για την τάξη των πραγμάτων και την αποκατάσταση της αλήθειας


Σε δημοσίευμα μας την Παρασκευή 27/3, το οποίο μεταξύ άλλων έγινε λόγος για εκταφή νεκρού από το κοιμητήριο του Λούρου έχουμε να καταθέσουμε τα κάτωθι:

«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής

 "Επρεπε να πάω στην αστυνομία και να τα πω όλα. Αυτό με βαραίνει μέχρι σήμερα"


«Θα έλεγα αυτούς που βασάνιζαν τον Βαγγέλη ζώα, αλλά αυτό θα ήταν προσβολή για τα ζώα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκπρόθεσμη η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Πανλευκάδιος – Πας Αχέρων Καναλακίου ; ; ;


Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του PrevezaBest, σήμερα αποκαλύπτουμε την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Πανλευκάδιος – Πας Αχέρων Καναλακίου ο οποίος και έγινε τις 21/2/15.

Το PrevezaBest κληρώνει 10 εκπτωτικά κουπόνια για τις πασχαλινές αγορές


Το PrevezaBest σε συνεργασία με την SUPER Αγορά Κρεάτων Αφοι Γιολδάση και Δ.Παπαδόπουλο, για το κατάστημα της Πρέβεζας επί της Λ. Ειρήνης έναντι ΔΟΥ, κληρώνουμε 10 εκπτωτικά κουπόνια(-15%) σε 10 τυχερούς αναγνώστες για τις πασχαλινές αγορές τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 40χρονη για κατοχή κροτίδων ενώ εξιχνιάστηκαν και δύο υποθέσεις κλοπών


Συνελήφθη χθες (28-03-2015) το απόγευμα στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 40χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θρίλερ με το ταξίδι σωτηρίας στην Ιταλία για τον 4χρονο Αλέξανδρο



Στο αεροδρόμιο του Αράξου επέστρεψε αργά το βράδυ του Σαββάτου, λόγω βλάβης, το μεταγωγικό αεροσκάφος που είχε απογειωθεί μεταφέροντας με κινητή ιατρική μονάδα στην Βενετία της Ιταλίας τον μικρό Αλέξανδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήμος και πολίτες δεν τίμησαν την "Ωρα της γης"


Κάλεσμα υπήρξε από τον δήμο της Πρέβεζας προς τους πολίτες τους οποίους καλούσε να συμμετάσχουν σήμερα Σάββατο από τις 20:30- 21:30 στην ώρα της γης έχοντας σβηστά τα φώτα των σπιτιών τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με το σχετικό δελτίο τύπου και μπορείτε να δείτε {εδώ}.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κακή εμφάνιση για τον ΚΑΟ (Φώτο +Βίντεο)


Όλα πήγαν στραβά σήμερα για τον ΚΑΟ Πρέβεζας, για την Γ’ φάση του πρωταθλήματος (playoffs ανόδου).

ΠΡΕΒΕΖΑ: 1ος στον όμιλο ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στις 4μ.μ., ο αγώνας για την 29η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον Θρίαμβο Λούρου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ομιλία του ΚΚΕ με θέμα "Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ"


Η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ σας προσκαλεί σε ομιλία την Τετάρτη 1η Απρίλη στην  Πρέβεζα, στις 8:00μ.μ. στο ξενοδοχείο “Preveza City.

Δικαίωση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ηπείρου μετά την επιστολή για την αναστολή πληρωμής νοσηλίων


Η Ένωση ενημερώνει οτι μετά την επιστολή μας στο ΥΠΕΘΑ για το θέμα που αποκαλύψαμε με την διαταγή αναστολής πληρωμής δαπανών νοσηλίων σήμερα με νεώτερο έγγραφό του το ΓΕΑ ενημέρωσε οτι παύει να ισχύει η προηγούμενη διαταγή και συνεχίζονται όλες οι πληρωμές δαπανών υγείας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυστυχώς, αυτές τις εικόνες δεν θα τις ξαναδούμε….!!!


Έκανε ο Πανάγαθος και έδωσε φώτιση στους αρμόδιους της Λευκάδας, έπειτα από ενάμιση χρόνο ο περιβόητος αγωγός πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, η ευθύνη του οποίου ανήκει στην Λευκάδα να αντικατασταθεί.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολομέλεια της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας


Η Γραμματεία της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας, καλεί τα μέλη της παράταξης σε ολομέλεια, την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μάρτη 2015 και Ώρα 7μμ , στο Χώρο της παλιάς Λαϊκής, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Σήμερα αναχωρεί για την Ιταλία,ο 4χρονος Αλέξανδρος από την Πρέβεζα,προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς

Με τις ευχές όλων μας για καλή επιστροφή-Πρώτη φορά γίνεται  τέτοιου τύπου αεροδιακομιδή

Σήμερα,ο 4χρονος Αλέξανδρος από την Πρέβεζα, ο οποίος πάσχει από διατακτική καρδιοπάθεια,θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα στην Ιταλία, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Διακοπές ρεύματος αύριο Κυριακή 29/3


Δείτε τις περιοχές

Πέντε κρίσιμα ερωτήματα για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τα αντικρουόμενα σημεία, τα κενά και οι έρευνες για τον θάνατο του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων


Σημαντικές διαφορές εξακολουθούν να παρατηρούνται (52 ημέρες μετά) στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταξύ αναφορών στις οποίες προχωρούν εμπλεκόμενοι και των δεδομένων που έχουν τα στελέχη των διωκτικών αρχών.

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλεστικό - Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Μεταξάς Μπάλλας - Αυτό δεν ήταν ένα απλό ατύχημα



Σε συνέχεια του προηγούμενου δημοσιεύματος μας, δείτε {εδώ}, δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφίες από το σημείο  του δρόμου όπου το όχημα του άτυχου συμπολίτης μας, Μεταξά (Κώστα)Μπάλλα,  εξετράπη και στάθηκε αφορμή για να τερματίσει τη ζωή του, όπως σας είχαμε ενημερώσει, δείτε {εδώ}.

Στην Ιταλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο μικρός Αλέξανδρος από την Πρέβεζα!

Προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται εδώ και περίπου πέντε ημέρες ο τετράχρονος Αλέξανδρος, ο οποίος πάσχει από διατακτική καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα στην Ιταλία, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κατανυκτικός εσπερινός με ομιλητή τον Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο

   

Τήν ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
 ΩΡΑ 7:00 μ.μ.

Θά τελεσθεῖ  ὁ ΣΤ’ καί τελευταῖος
Κατανυκτικός Ἑσπερινός στόν Ἱερό Ναό 
Ἁγίου Νεκταρίου Πρεβέζης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκκρεμούσε σε βάρος 32χρονου ένταλμα σύλληψης για κλοπή κοσμημάτων


Συνελήφθη σήμερα (27.03.2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ορκίστηκε το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας



Το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας είναι και επίσημα ο  γεωπόνος Γιώργος Παπαδιώτης ο οποίος και έδωσε τον καθιερωμένο όρκο ενώπιον του Δημάρχου  Χρήστου Μπαϊλη.

ΥΠΟΘΕΣΗ Β.ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ-Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

"Όλα είναι σε εξέλιξη" λέει ο ιατροδικαστής


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής.

Ο καιρός στην Πρέβεζα μέχρι τις 2 Απριλίου

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Δείτε τις περιοχές που θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα Παρασκευή 27/3

Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2015

Στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών, η σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό


Το ΣΠΕΜ για τις οδικές μεταφορές

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην Cleopatra marina, φιλοξενήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Μαρινών Ελλάδος


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της 'Ενωσης Μαρινών Ελλάδας η οποία φιλοξενήθηκε στην Cleopatra marina στο 'Ακτιο Πρέβεζας.

Συνελήφθη άμεσα 33χρονος για υποθέσεις κλοπών στην πόλη της Πρέβεζας


Συνελήφθη άμεσα σήμερα (26-03-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος ημεδαπός, για υποθέσεις κλοπών στην πόλη της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάστρο Παντοκράτορα - Πρόταση Αποκατάστασης, Ανάδειξης & Επανάχρησης



Η Πρέβεζα είναι μία πόλη που το πολιτισμικό παρελθόν της πολυποίκιλης ιστορικής στρωματογραφίας, βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το σύγχρονο αστικό ιστό. Η ιστορία της πόλης μας είναι γνωστή, εκτός από τις γραπτές πηγές, από τα μνημεία της, που αποτελούν διαχρονική μαρτυρία της εξελικτικής της πορείας ανά τους αιώνες.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μία ακόμα συνεισφορά των σπουδαστών της ΑΕΝ !


Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ανακοινώνει ότι κατά τις
απογευματινές ώρες  01/04/2015 και 02/04/2015 θα πραγματοποιηθεί
εθελοντική αιμοδοσία  από σπουδαστές και σπουδάστριες  στις εγκαταστάσεις
της Σχολής  σε συνεργασία με Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Οι αλιείς του Αμβρακικού Κόλπου ζητούν την λήψη μέτρων ενάντια στην παράνομη αλιεία


Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκαν  ο πρόεδρος  και ο αντιπρόεδρος του Αλιευτικού  Συλλόγου Βόνιτσας Κουτσούμπας Δημήτριος και Αρίδας Βύρων αντίστοιχα συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Πρέβεζας Παναγιώτη Μπούκουρα, προκειμένου να  τον ενημερώσουν για την προσπάθεια που καταβάλλουν  για την πάταξη της παράνομης αλιείας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απονομή πιστοποιήσεων στη ΛΕΚ


Την Πέμπτη 26-03-2015 και ώρα 11:00΄ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας,  εκδήλωση επίδοσης Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Επιμορφωτικού  Προγράμματος προς στα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, που παρακολούθησαν επιτυχώς τον Μάιο του έτους 2014 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας Πενήντα Δύο (52) ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με  τίτλο Εκπαίδευση σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης, με εκπαιδευτές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Π.Υ. Πρέβεζας.

Κ.Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (playoff Γ' ΦΑΣΗ)


Η Β' φάση του πρωταθλήματος της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με την ομάδα μας να περνάει στην επόμενη φάση μετά από 2 νίκες επί του ΑΓΟ Φιλιππιάδας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας με την ΔΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι τα τηλέφωνα της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας  άλλαξαν ως κάτωθι προς το παρών και για εύλογο χρονικό διάστημα θα λειτουργούν παράλληλα με τα παλαιά ,για εξυπηρέτηση του κοινού.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο Αγροτικοί Συνεταιρισμοί στα δίχτυα του ΣΔΟΕ - Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν πρόκειται για σκάνδαλο



Ορατός ο κίνδυνος να απαγγελθούν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σύμφωνα με πληροφορίες, για δύο Αγροτικούς Συνεταιρισμούς του Νομού Πρέβεζας οι οποίοι έπεσαν στη φάκα του ΣΔΟΕ πριν μερικούς μήνες.