Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Αυτοί είναι οι πρωταθλητές !!! Συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητές και Διοίκηση !!!


Σήμερα Κυριακή 31/5 ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αγωνίστηκε για τυπικούς κυρίως λόγους για την 6η αγωνιστική του 8ου Ομίλου μπαράζ με την ΑΕ Μεσολογγίου.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από τον Εσπερινό στον Ι.Ν.Αγίας Τριάδας


Πανηγυρικός εσπερινός τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας παρουσία δεκάδων πιστών παραμονή του Αγίου Πνεύματος. 

Προς τον Σύριζα Πρέβεζας για την απάντηση στον κ.Τσελίκο


Φίλοι του Σύριζα Πρέβεζας, πληροφορηθήκαμε την απάντηση σας, στον "κύριο"Τσελίκο σχετικά με δημοσίευμα του για τις πρόσφατες εκλογές του συντονιστικού σας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ιεροσυλία - Αφημένο στην τύχη του, το μνημείο πεσόντων στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα


Αφημένο στην τύχη του είναι το μνημείο πεσόντων στο χώρο του Κάστρου Αγίου Ανδρέα, το οποίο έχει υποστεί καταστροφές, ενώ βρίσκεται μες τα βάτα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Σ.Γιαννάκης από το βήμα της βουλής σχετικά με τα δημόσια έργα


Συζήτηση επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σχετικά με τα δημόσια έργα.

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από την πετυχημένη άσκηση της ΛΕΚ, ΕΛΠΙΣ 2015


Στα πλαίσια εκπαίδευσης των μελών της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε άσκηση -  εκπαίδευση προσωπικού της ΛΕΚ /ΕΔΟΠΑ από εξειδικευμένο προσωπικό της 2ης ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος , με κωδικό όνομα “ΕΛΠΙΣ 2015”..

Ο Δήμος Ζηρού έβαλε γκολ στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ


Γκολ ενάντια στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ (Bullying&workplaceBullying) έβαλαν σε φιλική αναμέτρηση στον Άγ. Γεώργιο η τοπική ομάδα Αγίου Γεωργίου και μεικτή ομάδα με σπουδαστές από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, υπαλλήλους από τους Δήμους Αγ. Δημητρίου Αττικής &Αρταίων και παλαιμάχους της Αναγέννησης Άρτας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Καστροσυκιά



Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Στις διεθνείς ταξιδιωτικές προτάσεις της Βρετανικής Independent η Πρέβεζα!!!


«Εχει αμμώδεις παραλίες και αρχαία μνημεία»- Πήσεις της Easy Jet συνδέουν το Gatwick με την πόλη της Ηπέιρου δυο φορές την εβδομάδα


Πηγαίνετε στην Ελλάδα.

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Η τάση που ονομάστηκε "Playing for change"έφτασε και στην Πρέβεζα !!!


Μουσικοί, σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία παίζουν το ίδιο κομμάτι, με ένα ζευγάρι ακουστικά, συμβάλλοντας και χτίζοντας ο ένας πάνω στις νότες του άλλου. Χωρίς studio και με τον αυθορμητισμό της στιγμής.

Aυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος



Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Δ.Τσακνάκη με τον Αλβανό ομόλογο του στα Ιωάννινα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (29-05-2015) στα Ιωάννινα, επίσημη συνάντηση εργασίας του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Δημήτριου Τσακνάκη με τον ομόλογό του, Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αλβανίας, κ. Haki Cako.

Επίσκεψη βουλευτή Κώστα Μπάρκα και Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου στον αν. Υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη


Μετά τη τριήμερη περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού , Νίκου Ξυδάκη, στην Ήπειρο, αρχές του Μάη, ακολούθησε σήμερα επίσκεψη του βουλευτή Κώστα Μπάρκα και του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου στον αν. Υπουργό για να συζητήσουν εκτενέστερα για τη συντήρηση και την  ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας.

Ερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας,για τα έργα στο άξονα Άκτιο-Άμβρακία

Ερώτηση προς των Υπουργο Υποδομών,σχετικά με την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου «Οδικός Άξονας Άκτιο – Αμβρακία»,κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας και Βασίλης Γιόγιακας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επαγγελματίες αλιείς συνεχίζουν να ψαρεύουν με τρατάκι


Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας, κατά τις πρωινές ώρες της 29-05-2015, μετά από συντονισμένες ενέργειες βαθμοφόρων Υπηρεσίας μας, κατελήφθησαν, τρεις (03) επαγγελματίες αλιείς, οι οποίοι δρούσαν από κοινού, στην θαλάσσια περιοχή ‘Κέφαλος’ Αμβρακικού Κόλπου, να αλιεύουν, με ένα επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος και ένα ερασιτεχνικό, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα, δύο (02) απαγορευμένα συρόμενα αλιευτικά εργαλεία τύπου μηχανότρατας (τρατάκι).

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: "Η δόση στους δανειστές θα καταβληθεί όταν θα τελειώσει η συμφωνία"


Σκληρός με τους τοκογλύφους της Ελλάδας εμφανίστηκε χθες βράδυ στο Κontra ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Το νέο βίντεο κατά της παιδικής, σεξουαλικής κακοποίησης που όλα τα παιδιά πρέπει να δουν! (video)


Το παρακάτω βίντεο είναι ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλα τα παιδιά. Έχει τη μορφή κινουμένων σχεδίων και έτσι μπορει να γίνει κατανοητό από όλες τις ηλικίες. Η Νίκη θέλει να πει σε όλα τα παιδιά το μυστικό της.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπηρεσίες Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων από το ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε



Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε ενημερώνει το κοινό για το έργο «Υπηρεσίες Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων»  το οποίο έχει ως στόχο την ενημέρωση, πληροφόρηση και συμβουλευτική των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στους παρακάτω τομείς:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανοιχτά τα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος


Με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου, το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος θα παραμείνουν ανοιχτά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 40χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθη, σήμερα (28-05-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις στην Εφηβική ηλικία» διοργανώνει στις 14 Ιουνίου ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ


Ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις στην εφηβική ηλικία» θα διοργανώσει ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: 21χρονος άρπαξε από περίπτερο στο Λούρο 600 ευρώ, αναζητούνται οι δύο συνεργοί του


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπή από περίπτερο, που έγινε προχθές (26-05-2015) στο Λούρο Πρέβεζας.

Ν.Α.Ρ Πρέβεζας: Ο κύριος Μπάρκας τάζει στο λαό το μοίρασμα της φτώχειας ως απάντηση στην κοινωνική καταστροφή. Η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική υποταγής σε κεφάλαιο – Ε.Ε-ΔΝΤ μπορεί και πρέπει να ανατραπεί


Βαρύ το πρόγραμμα του κ. Μπάρκα τις τελευταίες μέρες… Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας του Δήμου Ζηρού, συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό, κα Αντωνοπούλου στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης…

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΔΕΗ ΑΕ: Ενημέρωση για τη διευκόλυνση των πελατών από 2/6 έως 5/6, λόγω αλλαγής μηχανογραφικού συστήματος



Η ΔΕΗ Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της, εγκαθιστά ένα νέο, σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα που θα διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών.

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα- Κλείδωσε η συνέχεια της συνεργασίας των προπονητών του ΠΑΣ Αχέρων


Σε κατάστημα της Πρέβεζας, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα συντρώγουν αυτή την ώρα μέλη της διοίκησης του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με τον προπονητή της ομάδας κ.Βέκιο και τον βοηθό του κ.Ντούρο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πόσο ωραία θα ήταν το βράδυ με φώτα τα αρχαία ....


Έχουμε έναν μοναδικής ιστορίας πολιτισμό και μόλις σκοτεινιάζει, όποιος διερχόμενος οδηγός περνά από τα αρχαία της Νικόπολης και δεν ντόπιος, ούτε που αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μέσα σε 30 ημέρες η φιλοζωική κλήθηκε για 90 κουτάβια


Η ασυνειδησία ορισμένων συνεχίζεται σε βάρος αθώων ψυχών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άσκηση με κωδικό όνομα “ΕΛΠΙΣ 2015”


Στα πλαίσια εκπαίδευσης των μελών της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί άσκηση -  εκπαίδευση προσωπικού της ΛΕΚ /ΕΔΟΠΑ από εξειδικευμένο προσωπικό της 2ης ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος , με κωδικό όνομα “ΕΛΠΙΣ 2015”..

Επίσκεψη βουλευτή Κώστα Μπάρκα στα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου


Ο βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας-ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάργας, Σπύρο Γεωργίου, πραγματοποίησε τη Τρίτη, 26 του Μάη, επίσκεψη στα Κ.Υ. του Δήμου Πάργας με σκοπό να συζητήσει με τους διευθυντές των υπηρεσιών, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, για τις υγειονομικές υπηρεσίες που παρέχονται.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Γιώργος Νίτσας καταγγέλει τη δημοτική αρχή


Απαιτείται σοβαρότητα, όταν πρόκειται για τη ραχοκοκαλιά, της τοπικής οικονομίας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δημοπρατήθηκαν συνδέσεις του έργου βιολογικού καθαρισμού Λούρου -Στεφάνης-Ωρωπού


Τμήμα  εσωτερικών  συνδέσεων   που αφορούν στα  διαμερίσματα της Στεφάνης και του Λούρου  προυπολογισμού 60 χιλιάδων ευρώ  δημοπρατήθηκε από τον Δήμο της Πρέβεζας , στο πλαίσιο της κατασκευής του μεγάλου έργου Αποχέτευση- Βιολογικός Καθαρισμός Λούρου, Στεφάνης , Ωρωπού.

5 άτομα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων


Πέντε επιβάτες του λεωφορείου, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προσκεκλημένος της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» ο Αντιπεριφερειάρχης Σ. Ιωάννου


Στην μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα, «Μένουμε Ελλάδα» της ΝΕΡΙΤ θα είναι φιλοξενούμενος την Παρασκευή 29/5 στις 13:00 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Στράτος Ιωάννου.

Στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ανήκει το λεωφορείο που τούμπαρε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων -Αντιρρίου!


Εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο-Γιάννενα

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 38χρονος - Εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη σήμερα (27-05-2015) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς
του Τμήματος Ασφάλειας

Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή γιατρών και στο ΠΕΔΥ της Πρέβεζας



Θέμα ημερών θεωρείται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η επαναφορά τεσσάρων ιατρών στο ΠΕΔΥ της Πρέβεζας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Πριν λίγο - Νταλίκα δίπλωσε λίγο μετά το Τέροβο - Φώτο


Πριν μία ώρα περίπου, νταλίκα που κινούνταν επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων Αθηνών στην περιοχή του Τερόβου, κάτω από άγνωστες συνθήκες δίπλωσε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού 2015» - ΤοΠρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου, αλλά και των Συλλόγων/φορέων


Ο Δήμος Ζηρού σε μία προσπάθεια να στηρίξει και να αναδείξει όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν το φετινό καλοκαίρι με διοργανωτή τον ίδιο,  είτε τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, συγκέντρωσε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι στον Δήμο, με σκοπό να εκδώσει καλεντάρι με τίτλο «Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού 2015».

Ιόνια Οδός: 100χλμ λειτουργικού δρόμου μέχρι τα τέλη του έτους


Τρεις μεγάλες ειδήσεις για την Ιόνια Οδό

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλύπτουμε ποιοι ψήφισαν τι… Αναφορά στα τραπεζοκαθίσματα


Πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο της 25 Μαίου με 52 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ποιος έκανε την @@λακία...; Η απάντηση μέσα από τις εικόνες



Όταν οι στιγμές αποθανατίζονται με κατά περίεργο ορισμένες φορές τρόπο, σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις διάφορες ιστορίες...

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν θα μπορέσουν να συζητήσουν και να καταλήξουν …ούτε σε αυτό


Αναφορικά με τον θεσμό του συμπαραστάτη του δημότη όπου σήμερα βρίσκεται στην πρώτη θέση στην ατζέντα του δημοτικού συμβουλίου, είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν πρόκειται τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να καταλήξουν σε καμία από τις υποψηφιότητες. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα στο Υπουργείο Εργασίας


Με τους νέους Βουλευτές του Σύριζα Μπάρκα Κώστα, Γκαρά Ανατασία, Κάτση Μάριο και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο συναντήθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου.

Νεαροί, στην Πέτρα Πρέβεζας κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου


Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 32 και 24 ετών,  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση σε βάρος 46χρονου που έγινε προχθές (23-05-2015) το μεσημέρι στο χωριό Πέτρα Πρέβεζας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη δράστης που αναζητείται.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Συμπαραστάτης του δημότη - Μια παρωδία στη συνεδρίαση του Δ.Σ.


Ένας θεσμός που πέθανε πριν γεννηθεί, μέσα στη δημοτική γραφειοκρατία

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άμεσα θα προβούν σε καταγγελίες...


Γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα  το βράδυ της Κυριακής στο δημοτικό σχολείο του παντοκράτορα. 

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ



Πραγματοποιήθηκαν σήμερα  Κυριακή, 24 Μάη, εκλογές για την ανανέωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Στην Γ Εθνική κατηγορία Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου


Στον 7ο ουρανό προπονητής, παίχτες και διοίκηση

Δυναμική κινητοποίηση στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ακτίου και στη Λευκάδα



Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ακτίου και πορεία στους δρόμους της Λευκάδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μάη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΝ.ΕΛ. "Καταγγέλουμε την νοοτροπία του Περιφερειάρχη Ηπείρου"


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ  ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24/05/2015 <<ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ>> (353.000 ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ , 700.000 ΨΥΧΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ)ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την κάλυψη των εφημεριών στα Κ.Υ. Πάργας και Καναλακίου


Νάστας: Δεν θα κλείσει ούτε το Κ.Υ. Καναλακίου ούτε το Κ.Υ. Πάργας

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος αύριο 24 και Τετάρτη 27/5


Δείτε τις περιοχές

Επίσκεψη του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα στα Κέντρα Υγείας του Δήμου Ζηρού


«Αδιαπραγμάτευτη ανάγκη η στήριξη της δημόσιας περίθαλψης σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο βουλευτής του Νομού Πρέβεζας-ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες (22/5) στα Κέντρα Υγείας του Δήμου Ζηρού, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ζηρού, Νίκο Καλαντζή, τον συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ζηρού, Ηλία Κακοσίμο, και τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο.