Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγγελία - Ζητούνται υποψήφιοι βουλευτές για το ψηφοδέλτιο του Σύριζα


Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, κανείς από τους υποψήφιους βουλευτές του Σύριζα στις εκλογές του Γενάρη, (Πάνης, Τσαμποδήμου και Ράπτης) πλην του βουλευτή Σύριζα Κώστα Μπάρκα, δεν προτίθεται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Παρεμβάσεις στο Μνημείο του Αγνώστου Ναύτη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας


Εκτεταμένες παρεμβάσεις  στην περίφραξη και γενικότερα στον  χώρο του Μνημείου του Αγνώστου Ναύτη δρομολόγησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Αυτοκίνητο έγινε στάχτες στη μέση του δρόμου


Αυτοκίνητο που εξέρχονταν της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου και κινούνταν στο 1ο χλμ της  Ε.Ο.Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, λίγο πριν την Δροσιά, για άγνωστους λόγους πήρε φωτιά.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Ολίσθημα στην γελοιότητα"


Η πρόταση να οργανώσουμε τις σκυλοβόλτες, dog walking ήρθε ως ένα απρόσμενο δώρο που μας γέμισε χαρά, ενθουσιασμό, αισιοδοξία. Μια φρέσκια ιδέα ενός καθαρού μυαλού. Μια φρέσκια ιδέα ενός νέου ανθρώπου, γεμάτη αυθορμητισμό και ανιδιοτέλεια. Κι έτσι αγκαλιάστηκε αυτή η όμορφη ιδέα, ζεστά, από την πρώτη στιγμή.

Αποτελέσματα «3ου ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου στην Πρέβεζα


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «3ος ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνας Δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων και οι παράλληλοι μαθητικοί αγώνες, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα.

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανικός στο Ιστορικό Κέντρο !!!!


Πλήθος κόσμου, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου, με αφορμή την διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκαίνια για το νέο κομμωτήριο Hair Spa Mata !


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου κομμωτηρίου Hair Spa Mata.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ


Με δεκάδες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ο αγώνας δρόμου των 10 χλμ, στο πλαίσιο για τα 3α Νικοπόλει Άκτια, από την Αρχαία Νικόπολη με τερματισμό το δημαρχείο της πόλης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προς αναζήτηση του τέταρτου υποψήφιου η Νέα Δημοκρατία


Έπειτα την δήλωση στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας από τον υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου  Θωμά Πεπόνη, ότι δεν επιθυμεί να είναι  στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία και η τοπική ΝΟΔΕ, έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες προκειμένου να βρεθεί ο τέταρτος υποψήφιος ο οποίος θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία ο θαλάσσιος διάπλους


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωινό του Σαββάτου ο θαλάσσιος διάπλους στο πλαίσιο του 3ου Εν νικοπόλει Άκτια.

Σύσκεψη Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πρέβεζας


Με την καταβολή των συντάξεων του Σεπτέμβρη ξεκίνησαν τα νέα απανωτά πλήγματα στους συνταξιούχους, ως απόρροια της πολιτικής της ΕΕ και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ– ΑΝΕΛ που ψήφισε το 3ο μνημόνιο έχοντας και την σύμφωνη γνώμη ΝΔ - Ποτάμι – ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξέρεις από Βέσπα ; ; ; 250 και πλέον καλλονές !!!


Την πανελλήνια καλοκαιρινή τους συνάντηση πραγματοποιούν στην πόλη της Πρέβεζας, οι φίλοι της βέσπας με  διοργανωτή το vespa club Κοζάνης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Fight Club επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένο


Από τις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για το αθλητικό σωματείο Fight Club Πρέβεζας.

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις κλοπές που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας


Μετά τη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης διδύμου ημεδαπών διαρρηκτών για κλοπές και διαρρήξεις σε γραφεία και ιατρεία στην πόλη της Πρέβεζας (σχετικό το από 08-08-2015 Δελτίο Τύπου μας) και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις (3) κλοπές, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι επιτυχόντες του φροντιστηρίου πληροφορικής της Χαράς Παπαγεωργίου


Συγχαρητήρια στους μαθητές μου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και καλή σταδιοδρομία:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα Στέργιου Γιαννάκη


Εύχομαι ολόψυχα Καλή Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά στα εκατοντάδες παιδιά του Νομού μας που είδαν τους κόπους τους και την προσπάθειά τους να ανταμείβονται με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησε η διανομή των ροδάκινων


Ξεκίνησε το πρωινό της Παρασκευής από την Π.Ε. Πρέβεζας στο χώρο του γηροκομείου, η δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους.

Ανακοίνωση του Σύριζα Πρέβεζας


Μετά τις τελευταίες   παραιτήσεις μελών από τις θέσεις ευθύνης στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας  και ενόψει της έναρξης της εκλογικής μάχης, πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 , πλατιά σύσκεψη μελών της Ν.Ε. και των Σ.Ε. των οργανώσεων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού  και Πάργας, καθώς συνδικαλιστικών στελεχών και εκλεγμένων  της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού στην Πρέβεζα, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη, χθες (27-08-2015) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας  29χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Τσάτσης "Οι εφεδρείες της αριστεράς δεν βρίσκονται σε κομματικά γραφεία"



Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρόλο που είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Λαϊκής Ενότητας»,  αποφάσισα για λόγους προσωπικούς και πολιτικούς να μην παραμείνω στο κίνημα.

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης στο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Αυτοί είναι οι 47 «σκιώδεις υπουργοί» της ΝΔ

Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων της Πρέβεζας


Ενα σημαντικό κενό καλύπτει η λειτουργία του Ειδικού Νηπιαγωγείου

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με 29 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα 31/8 το δημοτικό συμβούλιο


Σας καλούμε σε Συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 31/8/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία του Τάκη Παππά στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και στην κοινή σύσκεψη υποψηφίων και αυτοδιοικητικών ( ΟΤΑ)


Στην  Αθήνα  βρέθηκε  ο  Δημήτρης  Παππάς  ως  μέλος  της  ΚΕΔΕ  (Κεντρική  Ένωση  Δήμων  Ελλάδος) παρών  στην  Συνεδρίαση  της  ΚΕΔΕ  για  το  μεταναστευτικό παρουσία  και  της  αρμόδιας  Υπουργού  κ.Χριστοδουλοπούλου.

Δήλωση Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


«Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες του Δήμου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, υγεία, δύναμη και θάρρος. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς τους που βρίσκονται πίσω από αυτή την επιτυχία των παιδιών τους.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για τους εισαχθέντες στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους εισαχθέντες  στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Η «ΦΛΟΓΑ» νίκησε στην Πρέβεζα...


Συλλογικότητες και Σύλλογοι της Πρέβεζας στήριξαν τη «ΦΛΟΓΑ»

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγχαρητήρια στους μαθητές της Μαρίας Καχριμάνη - Δείτε σε ποιες σχολές πέτυχαν !!!


Συγχαρητήρια στους μαθητές μου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δυόσμος, το άνηθο και οι φανουρόπιτες του π. Δημητρίου Μπόκου



Ὁ Χριστὸς κάποτε στιγμάτισε γιὰ πολλὰ πράγματα τὴ συμπεριφορὰ τῶν γραμματέων καὶ φαρισαίων. Ἀνάμεσα σὲ ἄλλα, ἀνέφερε καὶ ὅτι ἀσχολοῦνται πρόθυμα καὶ σχολαστικὰ μὲ ἐντελῶς δευτερεύοντα πράγματα, ἐνῶ ἀδιαφοροῦν τελείως γιὰ τὰ σπουδαιότερα καὶ βασικὰ ποὺ ζητάει ὁ Θεός.

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας στην Πρέβεζα


Μετά τις τελευταίες, δραματικές, πολιτικές εξελίξεις και την μνημονιακή μετάλλαξη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα στη χώρα.

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Μεθοδικό - Φροντιστήριο ΜΕ Επιτυχόντες 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον και παράταση εγγραφών για τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου


Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος οι εγγραφές για τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου παρατείνονται μέχρι και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 12:00. Ο εν λόγω αγώνας είναι απόστασης 10 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 19:15.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας κ.Μπαίλη με αφορμή την ακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης  με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας  προέβη  στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κομιτάτο "Το Σαββατόβραδο, όλοι πάμε Κυανή ακτή, στην Πρέβεζα!"


Τόσο τον Νοέμβρη, όσο και τον Δεκέμβρη του 2014, που το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διοργάνωσε την πρώτη και την δεύτερη Disco βραδιά, αντίστοιχα, ο μεγάλος χώρος του No Name, είχε γεμίσει ασφυκτικά και είχε γίνει κυριολεκτικά το αδιαχώρητο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 56χρονος διότι απασχολούσε παράνομα αλλοδαπούς


Χθες (25-08-2015) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, συνέλαβαν στη Βαλανιδοράχη Πρέβεζας, έναν 56χρονο ημεδαπό, για παράνομη απασχόληση τριών αλλοδαπών.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το "first college" σάρωσε και φέτος !!!

ΕΠ

ΙΤΥΧΟΝΤΕΣ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ θα αγωνιστεί ο ΚΑΟ Πρέβεζας


Λόγω αναδιαρθρώσεων στις εθνικές κατηγορίες η ομάδα μας δέχτηκε πρόσκληση να πάρει την θέση του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΝΩΝ και να αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Διευρύνεται η λειτουργία του ΚΕΠ Πρέβεζας


Στο πλαίσιο  της αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της καλύτερης εξυπηρέτησης  των πολιτών ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει ότι:

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα οικογένειας Πάνου Χόρτη


Η οικογένεια του εκλιπόντος, Πάνου Χόρτη, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διοργάνωση 3ων Εν Νικοπόλει Άκτια 29-30 Αυγούστου


Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει στις 29 και 30 Αυγούστου 2015 τα 3α ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ  ΑΚΤΙΑ 2015.

Παραδοσιακό πανηγύρι από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας


Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι ,την Παρασκευή 28/8/2015 στο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας (Ελαιώνας), με την παραδοσιακή ορχήστρα του Βασίλη Μπακαγιάννη .

Δωρεάν διανομή ροδάκινων από την Π.Ε. Πρέβεζας σε δικαιούχους


Η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος της  Κοινωνικής Σύμπραξης ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής  20 τόνων ροδακίνων στο Δήμο Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να παραβιάσουν αυτοκίνητο στο Μύτικα


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (24-08-2015) το μεσημέρι στον Μύτικα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 50 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής από αυτοκίνητο.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απόφαση συνέλευσης της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τη προκήρυξη βουλευτικών εκλογών


Τη Δευτέρα 24/8/2015 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δώσε μου το χέρι σου, να κρατήσω τη ζωή μου...


Σημεία της εποχής και των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, οδηγούν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία ή άλλους να είναι ένα βήμα πριν από το απονενοημένο διάβημα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Όταν το Όχι κοιμάται στις διάφορες αγκαλιές του Ναι"


Η ηγεσία της Λαφαζανοπαρέας στο ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2
και η απόπειρα δημιουργίας νέας ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ