Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Πρέβεζας


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής στα γραφεία τους στην Πρέβεζα.






Έτσι, σε κλίμα χαράς αλλά και πατριωτισμού, πολλά μέλη της οργάνωσης έδωσαν το παρόν και από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο της Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Αναγνώστου. 



Την εκδήλωση άνοιξε, ο Περιφερειακός σύμβουλος και γραμματέας του κινήματος στην Πρέβεζα κ.Σπύρος Μπαρτζώκας, ο οποίος  
αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή λευτεριά, μεταξύ άλλων δήλωσε πως 

"Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που όλοι εμείς  για πρώτη φορά στην Ήπειρο, υψώσαμε ένα λάβαρο, το λάβαρο της Χρυσής Αυγής, το λάβαρο του Εθνικισμού. 

Πήγαμε ενάντια σε ένα αριστερίστικο περιβάλλον και τους είπαμε ότι είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, σας βλέπουμε, βλέπουμε αυτά που κάνετε, βλέπουμε την προδοσία που συντελείται και στον τόπο μας και εν γένει στην πατρίδα μας και είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε. 

Πολλοί μας είπαν περιθωριακούς, άλλοι μας είπαν νταβατζήδες, άλλοι νεοναζί, μας πρόσαψαν πολλούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους η κοινωνίας μας, αλλά και η τοπική κοινή γνώμη έναν – έναν , άρχισε να τους αφαιρεί, γιατί πολύ απλά, δεν είμαστε τίποτε άλλο από απλοί μεροκαματιάρηδες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες κτλ) οι οποίοι το μόνο που είχαμε ήταν υπερβάλλον  ζήλο για τη πατρίδα μας και την οικογένειά μας. 

Έχουμε δώσει αγώνες, έχουμε δώσει μάχες, εκλογικές μάχες τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και όλα αυτά με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε. Και όλο αυτό επειδή είμαστε πατριώτες." 

Στην συνέχεια ο κ.Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους σκληρούς κ συνάμα δυσβάσταχτους όρους των δανειστών. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή, είχε προειδοποιήσει για την διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, για την διάλυση του Εθνικού μας ιστού. "Τείνουμε να γίνουμε μια πολυπολιτισμική χώρα με μειοψηφία του Έλληνες.  Αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, πρέπει να αγωνιστούμε. Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα μέλη της οργάνωσης να συνεχίσουν το αγαθό αγώνα.



Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Αναγνώστου, ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του μετέφερε του αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Ηπειρώτη Βουλευτή, Χρήστου Παππά, του οποίου επιθυμία ήταν να παρευρεθεί στην εκδήλωση όμως όπως ανέφερε ο κ.Αναγνώστου, το απαίσιο αντισυνταγματικό τόξο συνεχίζει να τον κρατά όμηρο στην Αττική τόσο τον ίδιον όσο και πολλούς άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  

Ο κ.Αναγνώστου έκανε αναφορά στις ηθικές αξίες στις οποίες όλοι οι Έλληνες πρέπει να επιστρέψουν με το τρίπτυχο, Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. 

"Το μόνο παρήγορο πλέον για τη χώρα μας είναι η άνοδος του Εθνικισμού, η άνοδος της Χρυσής Αυγής.  Να κλείσουμε την τηλεόραση της διαφθοράς. Και θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να πάμε στα χωριά να μεταφέρουμε την αλήθεια. Η Επανάσταση των Ελλήνων άρχισε, ας παραδειγματιστούμε  και ας συνταχθούμε με το δίκαιο και ακηδεμόνευτο αγώνα των αγροτών μας, δεν τους φοβόμαστε …Φόβος και Εθνικισμός δεν έχουν καμία σχέση ...

Πρώτοι διδάξαντες του κινήματος μας, τα αδικοχαμένα αδέρφια μας, ο Γιώργος και ο Μάνος οι οποίοι έπεσαν πρόωρα από Αριστερούς ληστοσυμμορίτες του παρακράτους της τρομοδεξιάς, όπως το λέω και ας έρθουν να μου ζητήσουν το λόγο όποιος θέλει. 

Όποιος πολεμάει τον πρωτογενή τομέα, πολεμάει την αυτάρκεια και είτε αυτό γίνεται ηθηλημένα είτε άθελά τους, εργάζεται για τους εχθρούς της πατρίδας. Η Χρυσή Αυγή, τους χαλάει τα σχέδια αλλά δεν θα τους περάσει.  

Θα ήθελα σ’αυτό το σημείο να τηρήσουμε σε στάση προσοχής, ενός λεπτού σιγή για τον χαμό των αξιωματικών της πατρίδας μας στην μοιραία πτήση του Ελικοπτέρου.  

Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Χρυσή Αυγή"

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε σε τοπικά μέλη του κινήματος,  τιμητικό ενθύμιο για την συμμετοχή τους στον εκλογικό αγώνα των Εθνικών Εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 με την ιδιότητα του Εκλογικού Αντιπροσώπου του κινήματος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου