Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έντονο το ενδιαφέρον πολλών δήμων για την αδειοδότηση υδατοδρομίων...του Δήμου Πρέβεζας είναι μέσα στα ενδιαφέροντά του ; ; ;


Από το δήμο Πρέβεζας, παραλαμβάνουμε δελτία τύπου για πρωτοχρονιάτικες πίτες, για Δ.Σ. νέων συλλόγων και κάτι τέτοια..."ουσιώδη" ζητήματα... Για την ταμπακιέρα όμως άχνα....


Και πιστέψτε μας, ο δήμος Πρέβεζας έχει ανοιχτά ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής τον αφήνουν εκτεθειμένο (θα αναφερθούμε επ΄αυτού σε νεότερες σχετικές μας αναρτήσεις. 

Τώρα όμως, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr, Την άμεση αδειοδότηση του δευτέρου υδατοδρομίου, στο Ιόνιο και την Ελλάδα, 
αναμένουν και οι Παξοί, μετά και την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων Λειτουργίας που επεγράφη από τα συναρμόδια υπουργεία. 

Ενώ με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ , για το νέο Χωροταξικό πλαίσιο της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με τον Δήμο Πάργας, μεταξύ άλλων προβλέπεται, Η δημιουργία υδατοδρομίου !!!. 

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα το Aftodioikisi.gr, μεταξύ άλλων αναφέρει, Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον για την αδειοδότηση υδατοδρομίων δείχνουν και οι δήμοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας. 

Σύμφωνα με τον κ. Γκόβα, στον δήμο Ιωαννίνων, όπως και σε άλλους δήμους που υπάρχει ενδιαφέρον γα παραλίμνια λειτουργία υδατοδρομίων, θα πρέπει πρώτα η Κτηματική Υπηρεσία Ελληνικού Δημοσίου να καθορίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της διαχείρισης των λιμνών και μετά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της σχετικής αδειοδότησης των υδατοδρομίων.

Πιο άμεση αναμένεται η αδειοδότηση υδατοδρομίου στην Ηγουμενίτσα, καθώς πολύ σύντομα φέρεται ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Ηγουμενίτσας και του προέδρου της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια, προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αν όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα "όπως και σε άλλους δήμους που υπάρχει ενδιαφέρον για παραλίμνια λειτουργία υδατοδρομίων"... Δημιουργείται η απορία αν ο δήμος Πρέβεζας συγκαταλέγεται σ'αυτούς τους δήμους ; (που έχουν εκδηλώσει δηλαδή το ενδιαφέρον για παραλίμνια λειτουργία υδατοδρομίων

Αν ναι θα μας στείλουν ένα σχετικό δελτίο τύπου προς ενημέρωση των αναγνωστών  ; 

Αν όχι ...τι κάνουν... ; ; ; Με τι ασχολούνται  ; ; ;  

Αναμένουμε (Και θα αναμένουμε ίσως μάταια ;) την όποια απάντηση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου