Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχετικά με την μαζική δηλητηρίαση κατοικίδιων ζώων "Σε σένα, το θρασύδειλο ανθρωπάκι. Σε «είδαμε…σε ψάχνουμε… Θα το πληρώσεις. Σου το υπόσχομαι"


Κείμενο αναγνώστη, γροθιά στο στομάχι

"Είμαι κάτοικος του Παντοκράτορα.


Πολλά τα προβλήματα τη δύσκολη εποχή που ζούμε που καλούμαστε ο καθένας, μας άλλος δύσκολα άλλος δυσκολότερα να τα διαχειριστούμε. Το να αναγκαζόμαστε όμως να διαχειριστούμε συμπεριφορές «συνανθρώπων» μας όπως ο ανεγκέφαλος, ο κάφρος που προέβη θρασύδειλα στην ζωοκτονία πλήθους ζώων, στο κέντρο του Παντοκράτορα χθες, στην πλειοψηφία τους δεσποζόμενα, ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια.

Θα μπορούσα να απαριθμώ εις βάρος του, τις ύβρεις και τις απειλές ολόκληρου του ελληνικού αλφάβητου, αλλά ένα είναι σίγουρα : Ο θυμός μου θα μεγάλωνε και τίποτα δε θα κατάφερνα.

Το να σέβεσαι, την ζωή, την ιδιοκτησία, τη χαρά, τη συντροφικότητα των τετράποδων αυτών υπάρξεων δεν είναι μόνο πολιτισμός. Είναι εκδήλωση ήθους, σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπό μας, τα μικρά παιδιά, στο γείτονά μας.

Ως κάτοικος της περιοχής, όσο δύναμαι, θα ενώσω την προσπάθεια μαζί με άλλους και σύντομα «ο συντοπίτης μας και κάτοικος Παντοκράτορα»  θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Πληροφορήθηκα πως την υπόθεση ανέλαβε ήδη αυτοπροσώπως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας, ο οποίος και συντονίζει την έρευνα και σύντομα αναμένεται να ανακαλύψουν τον δράστη.

Είναι θέμα πολιτισμού, Ο δράστης δεν σέβεται τη ζωή γενικά. Τι σημασία εάν είναι για τα τετράποδα. Δε σέβεται τον τόπο του, τον Παντοκράτορα, δεν σέβεται την ίδια την Πρέβεζα.

Γινόμαστε πρωτοσέλιδο για την απανθρωπιά μας ενώ πρέπει να γινόμαστε πρωτοσέλιδο για την ανθρωπιά μας, όπως πριν λίγες ημέρες άμεσα ανταποκριθήκαμε για να βοηθήσουμε τον 5χρονο με καταγωγή από την Πάργα.     
                  
Σε σένα, το θρασύδειλο ανθρωπάκι. Σε «είδαμε…σε ψάχνουμε… Θα το πληρώσεις. Σου το υπόσχομαι." 


Πτολεμαίος Παππάς, κάτοικος Παντοκράτορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου