Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

Οι άχρηστοι "ηγετίσκοι " της Ηπείρου τώρα θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν... του Κώστα Δ Καλτσή

Mην απορείτε που η Ηπειρος βρίσκεται στα κακά της τα χάλια.Δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση και η κυβερνητική ανικανότητα.Ειναι που και τα αντανακλαστικά των τοπικών παραγόντων ενεργοποιούνται με απίστευτη καθυστέρηση.

Επι παραδείγματι, μόλις χτές θυμήθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλεξ.Καχριμάνης να αρχίσει να διαμαρτύρεται που στο " πακέτο Γιούγκερ" δεν ενέταξε η κυβέρνηση κανένα έργο που να αφορά την Ηπειρο! Μαζί του και κάποιοι άλλοι που κινούνται με τους ίδιους ρυθμούς,δηλαδή ... τα ζώα μου αργά !
Ομως, αποκαλύψαμε τον αποκλεισμό της Ηπείρου στις αρχές του Απριλίου ,αλλά όσοι θα έπρεπε να κινητοποιηθούν έκαναν πως δεν κατάλαβαν ,όπως και εφημερίδες -ΜΜΕ.
Επρεπε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να ξυπνήσουν ( δείτε το σχετικό ρεπορτάζ την 1η Απριλίου) ,να διαμαρτύρονται και να οικτίρουν!Προφανώς δεν ήθελαν να φανεί ότι δικό μας ρεπορτάζ τους ξεγύμνωσε ,αφού διαβεβαίωναν ότι στο "πακέτο Γιούγκερ " ,είχαν φροντίσει να ενταχθούν μεγάλα έργα .
Τώρα βέβαια είναι αργά για ο,τιδήποτε.Φωνάζουν ,έτσι για να λένε ότι έκαναν το καθήκον τους ,όπως και για τον σταθμό διοδίων στο Δροσοχώρι.
Πάλι χτες , ο Καχριμάνης και ο προστατευόμενός του δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, δημοσιοποίησαν την διαμαρτυρία τους για την επικείμενη λειτουργία των διοδίων!
Ηταν αναμενόμενο όμως απο την στιγμή που στήθηκαν τα διόδια.Είχαν προηγηθεί συζητήσεις επί συζητήσεων πριν από καιρό για το θέμα .Μετά το ξέχασαν και το θυμήθηκαν τώρα που θα αρχίσουμε να πληρώνουμε!
Δυστυχώς απο τέτοιους ...ηγετίσκους ,που περισσότερο ψηφοθηρούν παρά παράγουν έργο,δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου