Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

"Espresso girl", η Πρεβεζάνα τραγουδίστρια Νάντια Βέργου !


Στην γνωστή life style διαδικτυακή εφημερίδα espressonews.gr, φιλοξενήθηκε πριν από λίγο καιρό η γνωστή Πρεβεζάνα τραγουδίστρια, Νάντια Βέργου η οποία και παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.


Μάλιστα η Νάντια, από την Αθηναική εφημερίδα, αναδείχθηκε ως πιο όμορφη νέα τραγουδίστρια της εβδομάδας.

"Μια πεισματάρα τραγουδίστρια
Σπούδασε Λογιστική στην Κύπρο, αλλά η μεγάλη αγάπη της είναι η μουσική και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Δεν μου ανήκεις»
Η Νάντια γεννήθηκε στην Πρέβεζα, όμως μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στην όμορφη Κύπρο, τόπο καταγωγής της μητέρας της. Αν και λόγω σπουδών... έμπλεξε με τους αριθμούς, επιθυμία της ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι και τη μουσική. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Δεν μου ανήκεις», σε στίχους και μουσική Νίκου Βλάχου. Εμφανίζεται σε εκδηλώσεις, κλαμπ και μουσικές σκηνές, ενώ με υπομονή και σκληρή δουλειά φιλοδοξεί ότι οι κόποι της θα αποδώσουν καρπούς. Είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω, ακόμη κι αν παρουσιαστούν δυσκολίες, συνεχίζοντας την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου.
ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Στόχος της είναι να κάνει καλές συνεργασίες και να συνεχίσει να τραγουδάει, προσφέροντας διασκέδαση και χαμόγελα στον κόσμο.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Καλή: Είναι καλή ακροάτρια και υποστηρικτική όταν οι φίλοι της τη χρειάζονται.
Κακή: Το άγχος της, που πολλές φορές της δημιουργεί προβλήματα και ανασφάλειες.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η καλοσύνη που τη χαρακτηρίζει.
ΣΤΕΚΙ: Για καφέ πηγαίνει στο Prevere και για ζεστή σοκολάτα στο ARK στη Γλυφάδα. Συνήθως, όμως, δίνει σημασία στην παρέα και όχι στο μέρος.
ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί ότι στην εποχή μας έχει χαθεί το φλερτ, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες ρομαντικές στιγμές για όσους μένουν πιστοί στα όνειρά τους και δεν παρασύρονται από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Δεν υπάρχει, είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Ιδανικός θα ήταν κάποιος ειλικρινής, με χιούμορ και κατανόηση.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Τραγούδι και μουσική.
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Υγεία πρώτα από όλα για όλους, ψυχική ηρεμία και επίτευξη στόχων.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ξεχωρίζει την Πράγα, τη Γαλλία, την Ισπανία και τη Νέα Υόρκη.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστή και πρόσχαρη, πάντα της αρέσει να ακούει τους άλλους και να τους βοηθάει, εάν της το ζητήσουν. Δεν αντέχει την πίεση, αγχώνεται εύκολα, αλλά προσπαθεί να μη χάνει τον έλεγχο και να μην αφήνει τα μικροπροβλήματα να «τρώνε» την ενέργειά της."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου