Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

"Στην Πρέβεζα, παράγεται πολιτισμός"


Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Πρέβεζας με αφορμή 14ο Preveza Jazz Festival.


Εκεί, παρευρέθηκαν ο κ.Γιώργος Μήτσιος, ένας από τους πρωτεργάτες και διοργανωτές αυτού του θεσμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου για θέματα πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος. 

Οι δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ξεκίνησαν με αυτές του κ.Μήτσιου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε Δήμο, Περιφέρεια και χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους, προχώρησε στην παρουσίαση των σχημάτων που πλαισιώνουν το 14ο Preveza Jazz Festival. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Κορωναίος ο οποίος αναφέρθηκε στους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας αλλά και στους μαθητές του Μουσικού σχολείου, ενώ τόνισε πως στην Πρέβεζα, παράγεται πολιτισμός, και μέσω των ΜΜΕ θέλησε να απευθύνει κάλεσμα προς του πολίτες να παρακολουθήσουν αυτή την σπουδαία τριήμερη εκδήλωση. 

Τέλος, οι ομιλίες έκλεισαν με αυτή του Αντιπεριφερειάρχη, Στράτου Ιωάννου, ο οποίος συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή καθώς και τα μέλη του preveza jazz festival, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν σε θεσμό αλλά και η έναρξη του διεθνούς αυτού φεστιβάλ να σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού. Η περιοχή μας, έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις και πρέπει αυτό το θεσμό να το αγκαλιάσουμε όλοι μας, ανέφερε ο κ.Ιωάννου. Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε και την επιθυμία του, τέτοιου είδους εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στα αρχαία θέατρά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου